- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- OLED monitor topik
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nmania
csendes tag
Tegnap rádugtam egy usb-s hdd-t, az ext3 partíciót fel is mountolta magától, majd ftp-vel elkezdtem róla átmásolni pc-re egy fájlt. Ennek is egész nagy volt a load-ja, hasonlóan a samba-s/ntfs-es FELmásolásnak (amúgy 7-8MB/s -t írt a TC)
Viszont közben 1-2 alkalommal megakadt, aztán még a kb. 1,5gigás fájl átmásolása előtt el is halálozott az egész
Majd ha lesz egy kis időm, tovább tesztelem..Kérdés: az már megoldott probléma, hogy a rootfs-t egy usb-s hdd-re tegyük? Jelenleg a debian image-et tettem az sd-re, de akár arch-ra is váltanék emiatt. (Apropó arch, az ott már hardfp? Deb mintha soft-ot írt volna)
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Kerékpársportok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- One mobilszolgáltatások
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Gigabyte Z370P + i7-8700K
- Épített PC - i7-8700k/32GB RAM, 500GB SSD - NO GPU
- HP EliteDesk 800 G3 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garanci
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest