- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lord.lakli
őstag
válasz
Headless #10393 üzenetére
Hasonlókra én egy B rev 2.0-t használok, de utp-n kapja a hálózatot. Igazából hálózat nem is kellene hozzá, ha nem töltene le. Winyót direkt rákötöttem. 1A elég neki, de én jobban preferálom a külön áramforrást. Szó szerint FW nincs. Nekem raspbmc bevált, megy torrent is rajta. Ha tényleg tv adja áramot, akkor openelec, mert ott SD csak olvasásra van felcsatolva és kevésbé árt neki, ha nem lesz normálisan leállítva. Dobozt nem használok, nekem felesleges. SD 4 GB-os elég, bármelyik számtech boltban kapsz. Itthon malnapc.hu-n van B+ 13900 Ft-ért, SD-vel 15900 Ft-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Gamer Gép- Gigabyte Z790, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RTX 4070 Ti Super, 1 TB M.2 SSD, 1300W
- HP Omen i7-8700K, GTX 1050Ti 4Gb, WiFi, Bluetooth
- Szerver rack szekrény 42U gurulós zárható 200x100x60
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged