Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Simán elfér benne bármi!
Nekem két kérdésem lenne a Ninja-val kapcsolatban.
Egyik, hogy van az első ventije mögött ugye a merevlemezes blokk. No ez nekem a TT házban csavarokkal van rögzítve, így könnyen ki tudom venni, de a Ninja-ban máshogy van rögzítve, nem tudom a nevüket ezeknek a cuccoknak, de ha ki szeretném venni belőle ezt a blokkot, akkor hogy csináljam anélkül, hogy bármilyen rongálás is történne a házon? Azért szedném ki, mert a winyókat átraknám máshova ...
A másik kérdés, hogy volt már róla szó, hogy az oldalsó, 8 centis ventihez ellenállást szeretnék kötni, viszont eszembe jutott, hogy akkor a kék ledekkel mi lesz, nem fognak már úgy világítani? Nekem úgy kéne, hogy csak a venit kapjon kevesebb feszt, hogy lassabban pörögjön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen routert?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 160 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest