Hirdetés
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tápos kibeszélő offtopik
- Videós, mozgóképes topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Simán elfér benne bármi!
Nekem két kérdésem lenne a Ninja-val kapcsolatban.
Egyik, hogy van az első ventije mögött ugye a merevlemezes blokk. No ez nekem a TT házban csavarokkal van rögzítve, így könnyen ki tudom venni, de a Ninja-ban máshogy van rögzítve, nem tudom a nevüket ezeknek a cuccoknak, de ha ki szeretném venni belőle ezt a blokkot, akkor hogy csináljam anélkül, hogy bármilyen rongálás is történne a házon? Azért szedném ki, mert a winyókat átraknám máshova ...
A másik kérdés, hogy volt már róla szó, hogy az oldalsó, 8 centis ventihez ellenállást szeretnék kötni, viszont eszembe jutott, hogy akkor a kék ledekkel mi lesz, nem fognak már úgy világítani? Nekem úgy kéne, hogy csak a venit kapjon kevesebb feszt, hogy lassabban pörögjön.
-
proof88
addikt
Hello!
Megvettem egy ezüst Raidmax Ninja-t, és érdekességet tapasztaltam, ebben kérnék segítséget: oldalt kis venti van, talán 8 centis, de az nagyon hangos nálam, és nem tudom, mi lehet az oka? Annyira gyorsan pörög? Túlsüvíti az egész gépet! Ha odarakom a tenyerem a grilljére, akkor halkabb lesz, de fura, mert akkor mintha csökkene a fordulatszáma, de csak hallásra mondom ezt. Mit lehet vele csinálni? Tápra kell kötni, "periféria csatlakozóra".
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 7/7 Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest