Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Simán elfér benne bármi!
Nekem két kérdésem lenne a Ninja-val kapcsolatban.
Egyik, hogy van az első ventije mögött ugye a merevlemezes blokk. No ez nekem a TT házban csavarokkal van rögzítve, így könnyen ki tudom venni, de a Ninja-ban máshogy van rögzítve, nem tudom a nevüket ezeknek a cuccoknak, de ha ki szeretném venni belőle ezt a blokkot, akkor hogy csináljam anélkül, hogy bármilyen rongálás is történne a házon? Azért szedném ki, mert a winyókat átraknám máshova ...
A másik kérdés, hogy volt már róla szó, hogy az oldalsó, 8 centis ventihez ellenállást szeretnék kötni, viszont eszembe jutott, hogy akkor a kék ledekkel mi lesz, nem fognak már úgy világítani? Nekem úgy kéne, hogy csak a venit kapjon kevesebb feszt, hogy lassabban pörögjön.
-
proof88
addikt
Hello!
Megvettem egy ezüst Raidmax Ninja-t, és érdekességet tapasztaltam, ebben kérnék segítséget: oldalt kis venti van, talán 8 centis, de az nagyon hangos nálam, és nem tudom, mi lehet az oka? Annyira gyorsan pörög? Túlsüvíti az egész gépet! Ha odarakom a tenyerem a grilljére, akkor halkabb lesz, de fura, mert akkor mintha csökkene a fordulatszáma, de csak hallásra mondom ezt. Mit lehet vele csinálni? Tápra kell kötni, "periféria csatlakozóra".
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- BestBuy topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen NAS-t vegyek?
- Xbox Series X|S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest