Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
prime_adam
aktív tag
Köszi a válaszokat! De sajnos ez a törlés nélküli mirror rebuild nem akar nekem összejönni. Sőt, már más hibám is van. Ha bármelyik disket, ami eddig a mirrorban volt disconnectelek, akkor megjelenik egy új lemez, ami hibát ír ki.
De már nincs is köztük mirror, mert mikor a foreign lemezt betettem átalakultak sima lemezzé. Ezért nincs már sync sem. Egyébként, ha az erroros lemezt reaktiválom nem történik semmi.
(ez alapján próbálkoztam: https://technet.microsoft.com/en-us/library/ff601861.aspx)
OFF: kezd elegem lenni ezekből a raid dolgokból , de egyelőre nem találtam jobb módot arra, hogy a munkákról és dokumentumokról naprakészen legyen 2 kópia.
Gyakorlatban külső adattárolóra jó ha fél évente történik egy mentés, és azért 1 hétnyi munka is elég fájdalmas, ha elveszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN850X 8TB
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.23-ig garancia, számlával!
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 17 Pro Max 2TB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest