Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brekkk
őstag
Van 2 db 2 TB-os Hitachi HDD-m. (Nem ezeken van az OP rendszer)
WIN 7 ultimate alatt szeretnék software RAID 0-át létrehozni belőlük, de nem az egészből!
Lehetséges úgy megcsinálni a RAID0 tömböt, hogy a 4 TB helyből csak 0,5-1 Tb lenne RAID0 (A leggyorsabb része a HDD-nek) a többi pedig maradna csak adattárnak RAID tömb nélkül?
Azt tudom, hogy a Hardveres RAID vezérlők tudnak ilyen. Van 1 Intel SRCU42E SCSI Raid vezérlőm, az pl tud ilyet.
A WIN7 is tudhatja ezt? Valaki próbálta már?
Ha igen, akkor hogyan tudom beállítani.
WIN7 alól soha nem csináltam RAID tömböt. Dinamikus köteteket kell alkalmazni?A segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vicces képek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Diablo IV
- One mobilszolgáltatások
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- 1TB SK Hynix PC611
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 - Új, 1 év garancia - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- Kingston Fury Renegade PCIe 4.0 m.2 SSD (7300mb/s) ÚJ! BONTATLAN! 3 ÉV GARANCIA!
- 2 db WD Purple 4TB SATA HDD (100/100% hibátlan állapot, HD Sentinel képekkel)
Üzleti előfizetők hirdetései
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Akko M1 fekete-szürke keycap szett
- 27% - LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest