Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nyakunkon a Mangmi combos kis kézikonzolja, a Pocket Max
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Pedig egyszer gondolkoztam már RAID-5-ön és mikor utánaolvastam, akkor annyi kiderült, hogy ott nagyon fontos a Windows féle cache flushing tiltása és a write-back cache engedélyezése (hogy legyen átfutási ideje a szoftveres paritásszámításnak), illetve még az is, hogy át legyen gondolva a cluster és stripe size méretek aránya (annak megfelelően, hogy hány lemezes a tömb).
Kár, hogy nem tudok kölcsönkérni 3 egyforma winchestert és letesztelni.
Ha valahol a szóló lemez és a két lemezes RAID-0 közt (de nem előbbi alatt) lenne a 3 lemezes RAID-5 kötet írási teljesítménye, akkor szerintem belevágnék, mert kezdenek elöregedni a régi winyóim, az újakról pedig csak rosszat hallani (jó ha a garidő végét megélik, és nagyobb a mechanikai totálkár esély, mint a fokozatos elhasználódásé a figyelmeztető felpörgési hibákkal és/vagy gyarapodó írási/szektorhibákkal).
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4477,92% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- FIFA 16 Playstation 4
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest