Hirdetés
- Befutott a Fractal Pop Air utódja, még több ráccsal az elején
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kiderült kivonul-e a végfelhasználói piacról az SK Hynix
- TCL LCD és LED TV-k
- Akciókamerák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
MongolZ
addikt
válasz
HUfantom
üzenetére
Köszi a gyors választ! A WinXP raid lehetőségéről nem tudtam. Ebben az esetben tényleg abszolút fölösleges a raid kártya. Igazad van, ezzel bőven lehet spórolni.
Ezen a felhős tároláson sokat gondolkodtam, végül úgy döntöttem, hogy nagyon ellenséges vagyok és inkább megtartom az adataimat magamnak. Lehet butaság, de most így érzem "biztosnak" - szerintem ez talán elvi kérdés. Továbbá az is szempont, hogy a képeink méretei 3-10 MB között szórnak, na most 10 MB letöltése az én netemmel közel 3 mp... Viszont igaz, hogy akárhonnan elérhetőek.
"Ha mondjuk meghal a gépben a táp vagy alaplap kapsz egy vírust akkor elveszhetnek az adatok."
A vírust azt értem (bár erre nagyon ügyelek, amióta egy legyalulta a gépemet szűk 15 éve...), de ha csak a tápegység megy tönkre, akkor elvileg a két meghajtó tovább használható más gépben, akár külön-külön is, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Befutott a Fractal Pop Air utódja, még több ráccsal az elején
- Parfüm topik
- Kuponkunyeráló
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- PlayStation 5
- Ubiquiti hálózati eszközök
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar - 01.22
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest