- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kompakt vízhűtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Monitorkalibráló eszközök
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MongolZ
addikt
válasz
HUfantom
üzenetére
Köszi a gyors választ! A WinXP raid lehetőségéről nem tudtam. Ebben az esetben tényleg abszolút fölösleges a raid kártya. Igazad van, ezzel bőven lehet spórolni.
Ezen a felhős tároláson sokat gondolkodtam, végül úgy döntöttem, hogy nagyon ellenséges vagyok és inkább megtartom az adataimat magamnak. Lehet butaság, de most így érzem "biztosnak" - szerintem ez talán elvi kérdés. Továbbá az is szempont, hogy a képeink méretei 3-10 MB között szórnak, na most 10 MB letöltése az én netemmel közel 3 mp... Viszont igaz, hogy akárhonnan elérhetőek.
"Ha mondjuk meghal a gépben a táp vagy alaplap kapsz egy vírust akkor elveszhetnek az adatok."
A vírust azt értem (bár erre nagyon ügyelek, amióta egy legyalulta a gépemet szűk 15 éve...), de ha csak a tápegység megy tönkre, akkor elvileg a két meghajtó tovább használható más gépben, akár külön-külön is, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Eredeti játékok OFF topik
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 - Új, 1 év garancia - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SK HYNIX PC611 1TB M.2 NVME PCI-E 3.0 - 100/100 -as - Eladó!
- 4TB Gen4x4 SSD
- Western Digital Red Pro 3.5 14TB 7200rpm SATA3 (WD142KFGX)
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest