Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
Hali.
Szeretnék egy SSD RAID 0 tömböt ASRock Z77 Extreme4 lapon, de előtt tisztába kellene magam rakni a SATA portokkal kapcsolatban.
Az alábbi képen vannak a SATA portok, de nem tudom melyik melyik vezérlős, és így azt sem, hogy melyik tudja a RAID-et.
Arra már rájöttem, hogy a SATA3_A1 az a eSATA is egyben, tehát annak használatát mellőzöm, sosem tudni mikor jön jól az eSATA.
Én úgy gondoltam, hogy a SATA3_0 és SATA3_1-re kötném a két SSD-t RAID módban, a SATA2-esekbe meg a 3 HDD-t meg az optikát AHCI módban.
Az UEFI-ben ugye két vezérlő van, az Intel és az ASMedia, de nem tudom melyik melyik.
Jól gondolom, vagy jól félrenéztem valamit?

Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston HyperX Fury 120GB 2,5" Sata3 SSD
- Toshiba 1TB 7200rpm 100/100
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest