Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
Új hozzászólás Aktív témák
-
ergoGnomik
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Új vagyok még itt - 1. hozzászólás - ne üssetek nagyon. Valószínűleg off topic is egy kicsit a téma, de van egy Promise FastTrak TX4650-es vezérlőre kötött 4 db 500Gb-os Samsung HD501LJ merevlemezből álló RAID 10 tömb. Egy ideje azt csinálja, hogy gyakorlatilag mintha leállna menet közben. Az eseménynaplóban látszanaknak a bejegyzések, hogy az eszköz nem válaszolt időben. Azután folytatja tovább, mintha mi sem történt volna. Leggyakrabban böngészéskor észlelem: az Opera homokórázik, címsorban kiírja hogy nem válaszol, majd kisvártatva megy tovább. A Samsung saját SMART eszközével megnézve nem jelez hibát - bár a hosszú tesztet csak egy meghajtóra engedtem rá, több mint 2 óra volt. Egy másik program viszont az alábbi eredményeket adta:
A kérdés az, hogy kezdjek-e aggódni? Illetve, hogy ez okozhatja-e az időtúllépéses hibát? Az operációs rendszer WXP Pro SP3, a kártyához tavaly évvégén feltettem az akkori legfrissebb BIOS-t és meghajtót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG UltraWide 34WQ75X-B IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 5ms / 60Hz / DAS
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest