Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Asztrofotózás
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen széket vegyek?
- VR topik
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Artic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
Új hozzászólás Aktív témák
-
ergoGnomik
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Új vagyok még itt - 1. hozzászólás - ne üssetek nagyon. Valószínűleg off topic is egy kicsit a téma, de van egy Promise FastTrak TX4650-es vezérlőre kötött 4 db 500Gb-os Samsung HD501LJ merevlemezből álló RAID 10 tömb. Egy ideje azt csinálja, hogy gyakorlatilag mintha leállna menet közben. Az eseménynaplóban látszanaknak a bejegyzések, hogy az eszköz nem válaszolt időben. Azután folytatja tovább, mintha mi sem történt volna. Leggyakrabban böngészéskor észlelem: az Opera homokórázik, címsorban kiírja hogy nem válaszol, majd kisvártatva megy tovább. A Samsung saját SMART eszközével megnézve nem jelez hibát - bár a hosszú tesztet csak egy meghajtóra engedtem rá, több mint 2 óra volt. Egy másik program viszont az alábbi eredményeket adta:
A kérdés az, hogy kezdjek-e aggódni? Illetve, hogy ez okozhatja-e az időtúllépéses hibát? Az operációs rendszer WXP Pro SP3, a kártyához tavaly évvégén feltettem az akkori legfrissebb BIOS-t és meghajtót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Asztrofotózás
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Mobil flották
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest