Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
radi8tor
üzenetére
Nemtudom nem nagyon néztem de ha visszakapom gariból az újat lefogom már monitorozni, persze ha nem a vezérlő döglik be rajta mint az ocz ken.
Intel-t beszélgettük már hogy még nem probáltam volt kingston v100 64gb v200 128gb, adata 60gigás, corsair force 180gb, pqi s510 60gb,, samsung 830 60gb, ocz vagy 3 féle eddig, ja meg egy noname kínai kingfast vagy mi. Maradjunk annyiba ez a technika ilyen ha kimélve van nagyon jó, de ha valaki rendesen nagy mennyiségű adattal dolgozik rá akkor vége neki nagyon hamar.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ 512Gb nvme m.2 2280 SSD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 13 128GB 89% (1év Garancia)
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Intel-t beszélgettük már hogy még nem probáltam volt kingston v100 64gb v200 128gb, adata 60gigás, corsair force 180gb, pqi s510 60gb,, samsung 830 60gb, ocz vagy 3 féle eddig, ja meg egy noname kínai kingfast vagy mi. Maradjunk annyiba ez a technika ilyen ha kimélve van nagyon jó, de ha valaki rendesen nagy mennyiségű adattal dolgozik rá akkor vége neki nagyon hamar.