- Androidos tablet topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Már fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Analóg fényképezés
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
radi8tor
üzenetére
Én is.

Hihetetlen, hogy végigkérdezősködtem Linux-os körökben is, de senki nem tudott értelmes megoldást erre, hogy ha már egyszer elkezdte valaki single vinyóval (manuális mentésekkel), utána hogyan tud korrektül átállni gyorsan, fájdalommentesen (működő szervernél nem utolsó szempont) Raid-re. Már kezdem azt hinni, hogy nincs is normális megoldás erre, csak mókolgatós, konfigolgatós.

Egyébként halkan megjegyzem, utóbbit sem tudták korrektül elmagyarázni, mert nagyon kevesen használnak ugye Raid-et a gyakorlatban is. Fura, hogy általában csak sima rendszermentéseket használnak, visszaállítási pontokat hoznak létre és ezzel teljesen meg vannak elégedve. Ezek pedig csak hacker támadás, vagy egy-két sérült fájl, esetleg elkonfigolás esetén nyújtanak védelmet. Arra senki sem gondol, mi lesz ha megadják magukat a vinyók? Ilyenkor a visszaállítási pontok kb. semmit nem érnek. Nekem ez a vinyóhalál, bad sector a legnagyobb félelmem, a többi nem nagyon érdekel, mert azokra az esetekre tényleg vannak egyszerű megoldások dögivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - Kezdő GAMER PC! i7-4770 / GTX 1660 Ti / 32GB DDR3 / 240GB SSD / Corsair 450w!
- Issey Miyake Nuit D'Issey
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest