- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Házimozi belépő szinten
- Acer notebook topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós kamerák
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
radi8tor
üzenetére
Én is.

Hihetetlen, hogy végigkérdezősködtem Linux-os körökben is, de senki nem tudott értelmes megoldást erre, hogy ha már egyszer elkezdte valaki single vinyóval (manuális mentésekkel), utána hogyan tud korrektül átállni gyorsan, fájdalommentesen (működő szervernél nem utolsó szempont) Raid-re. Már kezdem azt hinni, hogy nincs is normális megoldás erre, csak mókolgatós, konfigolgatós.

Egyébként halkan megjegyzem, utóbbit sem tudták korrektül elmagyarázni, mert nagyon kevesen használnak ugye Raid-et a gyakorlatban is. Fura, hogy általában csak sima rendszermentéseket használnak, visszaállítási pontokat hoznak létre és ezzel teljesen meg vannak elégedve. Ezek pedig csak hacker támadás, vagy egy-két sérült fájl, esetleg elkonfigolás esetén nyújtanak védelmet. Arra senki sem gondol, mi lesz ha megadják magukat a vinyók? Ilyenkor a visszaállítási pontok kb. semmit nem érnek. Nekem ez a vinyóhalál, bad sector a legnagyobb félelmem, a többi nem nagyon érdekel, mert azokra az esetekre tényleg vannak egyszerű megoldások dögivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Byintek Love U14 Projektor
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Maximus IX Hero Z270 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest