Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Léghűtés topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Forza_JUVE
üzenetére
Első indításnál döl el minden, hogy a win 7 képes-e újraéledni miután winyot cseréltél rajta.
De mindig van 1-2 trükk utility amivel az esélyek megnővelhetők. Van microsoftos cucc ami levesz minden drivert és egyéb cuccot amit valaha a gépre raktál így mikor winyot cserélsz alatta akkor már az új helyén felrakod a drivereket a programokat nem bántja.
A win7et lehet image szinten menteni de ma már egy rendes win 7 install megvan 30-40 perc alatt. És ottvan a Win easy transfer, és egyéb okosabb progik amikkel az instalált cuccok is átvihetők. Nekem 4 óra alatt odébbköltözött a gépem a régiről.
Nem számolva a 2TB adatot másolási idejét, mert akkor már javában játszottam miközben a RAID tömb 85MB töltötte át az anyagotSajnos a Raid 0 csak olyan helyeken gyorsít ahol nagy fileok mozognak, és cserébe az egész adattömb veszélyben van. Én ezért vettem RAID 1+0.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kész vagy fizetni az AI-ért a Facebookon és az Instán?
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AliExpress tapasztalatok
- EAFC 26
- GL.iNet OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 980 PRO 2TB. PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD. 7000/5100MB/S. (MZ-V8P2T0CW.)Playstation 5. Kompatibilis
- WD Ultrastar 18TB SATA 6Gb/s HC550 bontatlan, garis!
- Eladó jó állapotú, megbízható 256GB-os NVMe SSD-k (Samsung, Intel, stb...)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar - 01.22
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest