Új hozzászólás Aktív témák
-
VIC20
őstag
válasz
liksoft
üzenetére
Ultratitkos? Egy szóval sem mondtam ilyet.
Egyszerűen ki akarom próbálni a dolgot, ez csak nem bűn. Nem értem, miért a felfortyanás. Úgy látszik, valami oknál fogva nálad én már kiírtam magam a tisztességes emberek sorából. Vagy egyenesen az emberek sorából. Mit vétettem, ó, mester?
Egyébként azt már sikerült az előzőekben tisztázni, hogy ez nem is igazi RAID (csak annak látszik).
Megjegyzem, egyébként állítható is a cache-elés: vagy rendes írási cache-t csinál (tehát csak időnként ment a vinyóra), vagy mindent felír a vinyóra is azonnal, ez utóbbi persze lassabb, de természetesen ezt használom. Szóval MINDEN adat megvan EGY vinyón, NEM csíkozva. Összegezve tehát: ha behalna valami, akkor nem RAID miatt történne az adatvesztés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dragonkin: The Banished
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fogyjunk le!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 3 5400U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest