Hirdetés
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
VIC20
őstag
válasz
liksoft
üzenetére
Ultratitkos? Egy szóval sem mondtam ilyet.
Egyszerűen ki akarom próbálni a dolgot, ez csak nem bűn. Nem értem, miért a felfortyanás. Úgy látszik, valami oknál fogva nálad én már kiírtam magam a tisztességes emberek sorából. Vagy egyenesen az emberek sorából. Mit vétettem, ó, mester?
Egyébként azt már sikerült az előzőekben tisztázni, hogy ez nem is igazi RAID (csak annak látszik).
Megjegyzem, egyébként állítható is a cache-elés: vagy rendes írási cache-t csinál (tehát csak időnként ment a vinyóra), vagy mindent felír a vinyóra is azonnal, ez utóbbi persze lassabb, de természetesen ezt használom. Szóval MINDEN adat megvan EGY vinyón, NEM csíkozva. Összegezve tehát: ha behalna valami, akkor nem RAID miatt történne az adatvesztés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 8 Lite 8/256GB Midnight Black használt, újszerű garancia 2029.02.11-ig
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest