Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrys_
addikt
Tudna valaki egy leírást linkelni, hogyan kell egy W7 Ultimate 64bit mellett egy tároló RAID5-tömböt életre kelteni? ASUS P4E3 Premium X48 lap ICH9R-rel. Az a baj, hogy valami driver hiányzik (eddig ennyit sikerült kihámoznom), de nem tudom, pontosan melyik, és ezért a W7boot kékhalállal kiszáll... A RAID5-t be tudom állítani a HDD-kre, csak a driver kellene szerintem. Egyszer újraraktam a rendszert az SSD-re, úgy, hogy a RAID5 is be lett állítva telepítés előtt, úgy működött is rendesen, csak fellépett egy másik bosszantó winfos-hiba (minden 2. restart-nál lefagy a gép, nem a RAID miatt, mert volt már ilyen egyszer előtte is), ezért most visszatettem az eredeti állapotot image-ből.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- AliExpress tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Diablo IV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest