Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Akciókamerák
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Teasüti
üzenetére
Természetes, hogy a mai vincsik gyorsabbak de nem sebességrekordok döntögetése a célom. Ilyem vinyóm van, ez teljesít nálam évek óta kifogástalanúl 100%-os állapotban ma is. Ezen van a rendszerem és mikor raid-re adtam a fejem ésszerű és olcsó döntésnek bizonyúlt szerezni mellé még egy tesót. Túl mélyen nem kívánom magam beleásni a raid témába csak akarok építeni egyet, mivel nekem az SSD-k még mindíg drágák és kíváncsi is vagyok, hogy milyen. Egy biztos! A jelenlegi single felállásnál tuti biztosan érezhetően gyorsabb lesz két ilyen raid0-ban. Látom, hogy te már nyakig elmerültél a témában és olvasgatod a teszteket, vakargatod a fejedet holott ha jobban belegondolsz +/- néhány másodpercnyi bootidőt jelentene az, hogy régebbi vagy újabb vincsit használsz raidhez, oprendszerhez. Szóval kb vihar egy pohár vízben kategória.

A célom csupán annyi, hogy fogom a két hitachit, csinálok belőlük raid0-át 128as blokkokkal (ph! teszt szerint ez a legjobb oprendszernek) és kész. Addíg jó lesz míg 20-ért nem fogok tudni venni egy jófajta 80-as SSD-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Tab 8X (kijelző, hátlap karcos) / 4/64GB / Wi-fi / 12HÓ Garancia
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest