Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvazár
őstag
válasz
Teasüti
üzenetére
Sajnos a tápos topicban 1-2 emberke felfogása érdekes, és amikor elkezdte az enermax táp a játékát arra azt mondták, hogy a enermax ilyet nem csinál, az valami isteni jó táp meg minden... az nem lehet rossz... , jah szerintük...

Vissza raid-re. Bár mondtad, te nem szoktál ilyen tömböket alkalmazni ezért nem vagy jártas, de hátha tudja valaki a választ.
Tehát, ha a tömböm hibás vinyóját csak simán lehúzom, és annak a helyére egy másikat bekötök, akkor az átállást megcsinálja automatikusan? Tehát, csak egy újabb javítás ellenőrzés lefut és minden jó lesz?
Más raid-es kérdés:
Mit csinálsz, ha egy (pl.) áramszünet miatt elszáll a géped, és ezért a tömböd is megborul? És az op-od is azon van. Majd mikor elkezdenéd a szokásos javítás helyreállást, akkor jön még egy szünet, és a gépnek megint kapó. (Most lehetőleg hagyjuk az UPS opciót.)
Csak azért kérdem, mert régebben én is gondolkodtam valami gazdaságosabb megoldáson, de a fent nevezett gond eléggé elvette a kedvemet, mert többet nem indult el a gépem.
Viszont raid 1-nél tényleg esetenként az elpusztíthatatlanságot érzem, mert olyanokat túlélt, hogy pl. az enermax táp mellett a fentnevezett vinyó (ami részben az op-om is van.) eltűnt, mintha kirántották volna, de ebből csak annyit vettem észre, hogy egy kis buborék megjelent a jobb alsó sarokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest