Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kvazár

őstag

válasz Teasüti #6143 üzenetére

Sajnos a tápos topicban 1-2 emberke felfogása érdekes, és amikor elkezdte az enermax táp a játékát arra azt mondták, hogy a enermax ilyet nem csinál, az valami isteni jó táp meg minden... az nem lehet rossz... , jah szerintük... :(((

Vissza raid-re. Bár mondtad, te nem szoktál ilyen tömböket alkalmazni ezért nem vagy jártas, de hátha tudja valaki a választ.

Tehát, ha a tömböm hibás vinyóját csak simán lehúzom, és annak a helyére egy másikat bekötök, akkor az átállást megcsinálja automatikusan? Tehát, csak egy újabb javítás ellenőrzés lefut és minden jó lesz?

Más raid-es kérdés:
    Mit csinálsz, ha egy (pl.) áramszünet miatt elszáll a géped, és ezért a tömböd is megborul? És az op-od is azon van. Majd mikor elkezdenéd a szokásos javítás helyreállást, akkor jön még egy szünet, és a gépnek megint kapó. (Most lehetőleg hagyjuk az UPS opciót.)
    Csak azért kérdem, mert régebben én is gondolkodtam valami gazdaságosabb megoldáson, de a fent nevezett gond eléggé elvette a kedvemet, mert többet nem indult el a gépem.
    Viszont raid 1-nél tényleg esetenként az elpusztíthatatlanságot érzem, mert olyanokat túlélt, hogy pl. az enermax táp mellett a fentnevezett vinyó (ami részben az op-om is van.) eltűnt, mintha kirántották volna, de ebből csak annyit vettem észre, hogy egy kis buborék megjelent a jobb alsó sarokban.

Új hozzászólás Aktív témák