Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enclave
aktív tag
Próbáltam SSD-re és az 1TB-s Samsung F1 7200rpm hdd-re is másolni, ugyanolyan lassú volt az advanced formatos raid1 tömbről, mint a nem advanced formatos raid1 tömbre másolva. A helyzet nem változott. Ha a másik raid tömb is ilyen lassú lenne, nem csinálnék belőle ügyet de az nem ilyen lassú ha az ssd-re vagy az 1TB Samsung-ra másolok róla!

És mint írtam, LAN-on keresztül az adatokat 70-80 megával küldi a lassú tömb (a nem advanced formatos is ennyivel másol a gépen belül) viszont az advanced formatos tömb csak 20-30-al gépen belül és ezt nem értem

#6103 radi8tor1: A töredezettségmentesítést már próbáltam, nem sokat változott a helyzet...
(a másik tömb nincs is töredezettség mentesítve és az mégsem lassú)#6105 pechman8: Én már csak arra tudok gondolni, hogy a RAID1-nek okoz gondot a 4KB-os szektorok.
Én is erre tippelek... Viszont akármennyit keresgéltem a neten, semmit sem találtam erről

(és még mindig nem értem,h. LANon miért olvas-küldi az adatokat normális tempóban???
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- EAFC 26
- Gaming notebook topik
- Diablo-veteránok új ARPG-t jelentettek be: érkezik a Darkhaven
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs