Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
masterful87
üzenetére
Nos ha már ennyire félted az adataidat akkor nem tudom mi lenne a legjobb a számodra, mert az összes variációban vezeték köti össze a merevlemezeket és mondjuk villámcsapás által tönkremehet az összes egyszerre.
! De ha ettől mégsem félsz csak a HDD-K " természetes" halálától akkor a RAID1 van direkt erre kitalálva (én a gépbe tenném mert egy USB-s stb vinyó nagyon visszafogná a párhuzamos írást.). Gyorsulást nem tapasztalnál. Ha mégis félsz a villámcsapástól akkor egy távoli szervert kell szinkronizálni az "élet-halál kérdése" könyvtáraddal. Mondjuk a DropBox. Ingyen 2GB. Én is használom. Egyszerű mint a kapanyél! Ha fizetsz asszem 50GB.ui: Ne haragudj az itt-ott ironikus fogalmazásért...!

Új hozzászólás Aktív témák
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
! De ha ettől mégsem félsz csak a HDD-K " természetes" halálától akkor a RAID1 van direkt erre kitalálva (én a gépbe tenném mert egy USB-s stb vinyó nagyon visszafogná a párhuzamos írást.). Gyorsulást nem tapasztalnál. Ha mégis félsz a villámcsapástól akkor egy távoli szervert kell szinkronizálni az "élet-halál kérdése" könyvtáraddal. Mondjuk a DropBox. Ingyen 2GB. Én is használom. Egyszerű mint a kapanyél! Ha fizetsz asszem 50GB.