- HDD probléma (nem adatmentés)
- Már fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós kamerák
- iPad topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vscript
csendes tag
Helló mindenki,
lapozgattam itt a fórumot, illetve keresgéltem, de nem találtam végül megfelelő választ a kérdésemre, tud ebben valaki segíteni.
van két KINGSTON 64GB SATA2 SSD 2,5" SSDNow V SNV425-S2/64GB - ssd-m amit szeretnék Raid0-ba kötni és rendszervinyónak megtenni, ehhez alaplapi raid vezérlőm van.
A kérdésem az lenne, hogy ebben az esetben mennyire vegyem a blokkméretet /egy w7-64 fog rajta menni, illetve rendszdiszkként üzemelve még max 1-1játék és mondjuk egy VisualStudió lesz rajta/
azt olvastam jóval hátrébb, hogy ssd-knél 16kb-ot javasolnak, de ugyanakkor valaki írta, hogy a legnagyobb gyorsulást 128 -al érte el /legalább is véletlen elérésű IO tekintetében/, rendszerdiszk esetén nekem is ezt a 128 kb -os elgondolást kellene kövessem?
előre is kösz, v
Új hozzászólás Aktív témák
- 4TB 97% WD Purple HDD
- Seagate 3TB SATA HDD (7200 RPM) 100/100% hibátlan állapot
- Kingston Fury Renegade PCIe 4.0 m.2 SSD (7300mb/s) ÚJ! BONTATLAN! 3 ÉV GARANCIA!
- AKCIÓ! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! MSI B760M i7 13700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Lian LI LANCOOL 207RX ADATA 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest