Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vscript
csendes tag
Helló mindenki,
lapozgattam itt a fórumot, illetve keresgéltem, de nem találtam végül megfelelő választ a kérdésemre, tud ebben valaki segíteni.
van két KINGSTON 64GB SATA2 SSD 2,5" SSDNow V SNV425-S2/64GB - ssd-m amit szeretnék Raid0-ba kötni és rendszervinyónak megtenni, ehhez alaplapi raid vezérlőm van.
A kérdésem az lenne, hogy ebben az esetben mennyire vegyem a blokkméretet /egy w7-64 fog rajta menni, illetve rendszdiszkként üzemelve még max 1-1játék és mondjuk egy VisualStudió lesz rajta/
azt olvastam jóval hátrébb, hogy ssd-knél 16kb-ot javasolnak, de ugyanakkor valaki írta, hogy a legnagyobb gyorsulást 128 -al érte el /legalább is véletlen elérésű IO tekintetében/, rendszerdiszk esetén nekem is ezt a 128 kb -os elgondolást kellene kövessem?
előre is kösz, v
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Filmvilág
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Milyen széket vegyek?
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest