Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egér probléma
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcee
addikt
Részben hozott anyagból dolgoztam (adott volt egy gép egy winchesterrel, aktív szellőztetés nélkül), és a biztonság okán kellett fejleszteni. Dobtam belőle a noname tápot, helyére Corsair VX450, lett bele két vadi új winchester, két új SATA kábel (csatos, de mondjuk piros!
).
Frissen telepítettem rá SP3-as XP-t, driverek az nVidiá-tól származnak közvetlenül, mert a Gigabyte rendesen le van maradva. nforce 15.45).Kábelcserét és sentinelt megnézem legközelebb. Köszi!
Szerk: Ja és házhűtő venti került a vinyók elé. NV controlpanel szerint a tömb healthy.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÚJ! BONTATLAN! SEAGATE 1TB külső,ADATA Slim Külső 1TB HDD
- Új Class 10-es 32GB-os memóriakártya adapterrel
- Számlával, Garanciával! Samsung 860 PRO 2.5 256GB
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- WD Blacck SN8100 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.900-14.000 MBs - Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).