Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enclave
aktív tag
Hello!
Próbáltam használni a keresőt de nem találtam ilyesmire választ...
Három kérdésem lenne RAID-el kapcsolatban:
1: Én 2 db WD Green 2TB-ból terveznék raid1 tömböt építeni. Az "Advanced Format" technológia ugye nem okozhat gondot? Ahhoz megfelelnek ezek a meghajtók?
2: Egy olyan alaplapon lennének, amin Intel 10R southbridge van. (GA-EP45-UD3P).
Ha bios-ban beállítom a sata módot raid-re, akkor ahci-ben bevezetett technológiák is fognak működni?
(ncq, stb-stb) (valahol úgy olvastam,h. a raid az ahci "kiterjesztése" de inkább rákérdezek)3: Ha a raid funkció van beállítva az alaplapon a csatlakozókra (ahci helyett) , attól még mondjuk sata-s dvdírót rá lehet kötni azokra a csatlakozókra? És ha nekem van 4 hdd-m és ebből csak 2-őt szeretnék raid-ben, a másik 2-őt nem, az úgy megoldható? (ugye az összes sata port raid-re lesz állítva, mégsem lesz minden meghajtó raid-be szervezve, így értem, és még egy sata-s dvdíró is menne rá)
Remélem érthetően fogalmaztam

Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Steam Deck
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Jogász topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest