Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• atesss

addikt

válasz brd #4396 üzenetére

Na igen, azt sejtettem hogy az Intel-el nincs gond.
    Nforce 3 meg 4 azért már nem mai darabok...
    Az AMD 780G déli hídja az SB700 még ami érdekel jobban, de akkor ezt megpróbálom megtudni a topicjában majd.
    Bár ott én nem hallottam semmilyen problémáról a vezérlő tekintetében, az Nforce-al meg voltak különféle problémák, ez nekem is rémlik.
    Ezt ki lehet egyszerűen úgy is próbálni, hogy hirtelen lehúzod az egyik RAID-ben lévő vinyóról a tápot, nem ?

Ja és ezek az alaplapi vezérlők tudnak olyat, hogy Win alól működés közben újraépítem a Raid kötetet, pl. berakva egy másik vinyót, tükrözze le, és használja úgy, mint ami elromlott ?
    Amit Logouton olvastam 3 kötetes RAID cikket, az alapján nem, viszont az én PCI-os SIL3114-es vezérlőmet lehet win alól menedzselni, és úgytudom új RAID kötetet is létrehozni (4 eszközös a vezérlő) - persze ha nem azon lesz a Win.

Ja és még egy már nem teljeen ide vágó kérdés:
    Mi kell ahhoz, hogy müködjön a Hot Plug SATA 1-es vezérlő esetében ?
    Mert régen működött az, hogy ha az eszközkezelőben eltávolítottam a vinyót, akkor leállította, és ki lehetett szedni. Rádugtam és ujra simán felismerte.
    Az utóbbi időben ez viszont nem működik (a 2. része asszem mondjuk igen, de le nem állítja a vinyót (marad a Sajátgépben is), csak ha ujraindítanám).
    Lehethogy valami elromlott / elállítódott az XP-ben ?

Új hozzászólás Aktív témák