Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Sziasztok mesterek!
Régen jártam itt,,mert szerencsére az első informálódások után, és azóta is szépen működik a nullás tömböm! Ezt a tömböt eredetileg csak munkára használtam(videoszerkesztés)
A kérdés most más jellegű, és talán csak félig kapcsolódik a topic tartalmához:
Op.rendszer(ami most egy különálló HDD-n van, és Vista) "másolás", ha létrehoznék még egy nullás tömböt! Tudom, és olvastam vannak kimondottan ilyen célokra szánt progik de van egy elméletem amiben kérném a segitséget!
Használom és nagyon szeretem a Vista beépített "backup"-ját(teljes rendszer mentés-visszaállitás)
Namost, ha egy ilyet készitek, majd létrehozom az uj Raid0-ás tömböt, és rádobok egy szűz Vista-t hamar! Majd utánna azt mondom neki teljes rendszervisszaállitás,,akkor elviekben müködhet a dolog nem? vagy nem....kérném nállamnál okosabb és járatosabb kollegák segítségét! Ha kevés infóval kérdeztem volna, szóljatok és mindent mondok
köszönöm
üdv
Twine
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest