Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Játékos
addikt
Uraim!
Tisztelettel jelentem, elkészítettem életem első RAID 0-ját. Egy kicsit bosszús vagyok! Valószínűleg nem ilyennek kéne lennie ennek! Olyat csinál, hogy akadozik a rendszer 0 terhelésnél! Csak a kurzort mozgatom a képen az egérrel, és 1-2 másodpercenként megakad egy tizedmásodpercre. (Persze nem mértem le az időt, de nagyjából.)
Aztán meg olyat csináltam, hogy a gyerekek gépéről (egy második hálókari van a gépben, tehát azon keresztül) másoltam az enyémre, és ez alatt 10-20 % között mozgott a prociterhelés, és ha elindítottam egy filmet például, akkor néha "szétesett" a hang!
2 db. 320-as Samu F1 vincsi, JMicron alaplapi RAID vezérlő (P5K-C) E4300 proci (3200MHz-n) 2x1 GB 1150-es OCZ. Ezek lennének a hozzávalók. Nincs ötletetek? Tuningra nem lehet érzékeny pl.?
Illetve, nem tudom, befolyásolhatja-e a következő:
elkezdtem telepíteni az XP-t, USB-ről adtam neki drivert (RAID drivert). Megformázta a két vincsit, és mielőtt elkezdte volna másolni a fájlokat a vincsire, kérte ismételten a driverlemezt. Na ekkor már nem fogadta el pendrive-ról. Szereztem egy ploppyt, meg lemezt, de persze meg kellett hozzá szakítani a telepítést, és mikor megint telepítettem, akkor nem formáztam le a vincsiket, hanem hagytam a fileszerkezetet békében. Zavarhatja-e ez? Mert akkor újratelepítem.
Vagy pedig lehet azt mondani, hogy ez teljesen szokványos jelenség RAID esetén?
Köszönöm a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Interactive Brokers társalgó
- Robotporszívók
- Sopron és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Spórolós topik
- SSD kibeszélő
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- Samsung Galaxy S10 Lite 128GB (Kijelző törött)
- Asus Zenbook 14 Laptop UX3402Z i7
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest