Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Játékos

addikt

Uraim!

Tisztelettel jelentem, elkészítettem életem első RAID 0-ját. Egy kicsit bosszús vagyok! Valószínűleg nem ilyennek kéne lennie ennek! Olyat csinál, hogy akadozik a rendszer 0 terhelésnél! Csak a kurzort mozgatom a képen az egérrel, és 1-2 másodpercenként megakad egy tizedmásodpercre. (Persze nem mértem le az időt, de nagyjából.)
    Aztán meg olyat csináltam, hogy a gyerekek gépéről (egy második hálókari van a gépben, tehát azon keresztül) másoltam az enyémre, és ez alatt 10-20 % között mozgott a prociterhelés, és ha elindítottam egy filmet például, akkor néha "szétesett" a hang!
    2 db. 320-as Samu F1 vincsi, JMicron alaplapi RAID vezérlő (P5K-C) E4300 proci (3200MHz-n) 2x1 GB 1150-es OCZ. Ezek lennének a hozzávalók. Nincs ötletetek? Tuningra nem lehet érzékeny pl.?
    Illetve, nem tudom, befolyásolhatja-e a következő:
    elkezdtem telepíteni az XP-t, USB-ről adtam neki drivert (RAID drivert). Megformázta a két vincsit, és mielőtt elkezdte volna másolni a fájlokat a vincsire, kérte ismételten a driverlemezt. Na ekkor már nem fogadta el pendrive-ról. Szereztem egy ploppyt, meg lemezt, de persze meg kellett hozzá szakítani a telepítést, és mikor megint telepítettem, akkor nem formáztam le a vincsiket, hanem hagytam a fileszerkezetet békében. Zavarhatja-e ez? Mert akkor újratelepítem.
    Vagy pedig lehet azt mondani, hogy ez teljesen szokványos jelenség RAID esetén?
    Köszönöm a segítséget előre is!

Új hozzászólás Aktív témák