- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madw
csendes tag
Nekem is pont ez fordult meg a fejemben, így meg is erősítetted. Lehet ha egyszer túl vagyok a dolgon, nem flancolok a Raid5-tel. ;) Inkább a kevésbé hardverigényes és a rosszabb helykihasználásút választom. Raid 1, esetleg 0+1.
A topikot visszaolvasva nekem is ez a FileScavanger tűnik a legesélyesebbnek.
Neki is álltam a dolognak de újabb hibák merültek fel. Úgy gondoltam, hogy a maradék egy Seagate (bementem érte a munkahelyemre, hülyén néztek odabenn
) pont jó lesz a lementésre. Arra gondoltam, hogy arra feltolok egy Vista-t, majd onnan buherálom a szétesett tömböt. Az is ugye SATA vinyó, ugyanazon a vezérlőn. A Vista nem ismeri fel, de pendrive-ról beadható a driver. Ez meg is történt. A telepítő látja a régi partíciókat, ez azért ad némi bizakodásra okot. Az viszont már nem annyira, hogy itt kis idő múlva kék halál, akármit is csinálok. Gondolm telepítő használná a tömböt, de az a szétesés miatt nem nagyon adja magát (a kék képernyőn is a Raid driverre hivatkozik). Pedig nem is arra telepítek, na sebaj.
Kell keresnem egy IDE-s vinyót ami nem ugyanazt a vezérlőt használja, amit a Raid tömb, aztán ha már fenn van a Vista akkor jöhet a driver és a File Scavenger.
Ha jól sejtem akkor ez a progi sem nyúl fizikailag a Raid-hez, ugye? Ha eljutok odáig akkor először ezzel próbálkozom, aztán ha az nem lát semmi hasznosat akkor jöhet a Raid Reconstructor.
Köszönöm a helpet, hosszú az éjszaka (sőt ma egy órával hosszabb is ;)), neki is állok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- OTP Bank topic
- SSD kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Használt iPhone 13 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- G.Skill Aegis 32GB (2 16GB) DDR4 3200MHz ÚJ, AZONNAL KÉSZLETRŐL
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
) pont jó lesz a lementésre. Arra gondoltam, hogy arra feltolok egy Vista-t, majd onnan buherálom a szétesett tömböt. Az is ugye SATA vinyó, ugyanazon a vezérlőn. A Vista nem ismeri fel, de pendrive-ról beadható a driver. Ez meg is történt. A telepítő látja a régi partíciókat, ez azért ad némi bizakodásra okot. Az viszont már nem annyira, hogy itt kis idő múlva kék halál, akármit is csinálok. Gondolm telepítő használná a tömböt, de az a szétesés miatt nem nagyon adja magát (a kék képernyőn is a Raid driverre hivatkozik). Pedig nem is arra telepítek, na sebaj.