Hirdetés
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- VR topik
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Gaming notebook topik
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madw
csendes tag
Nekem is pont ez fordult meg a fejemben, így meg is erősítetted. Lehet ha egyszer túl vagyok a dolgon, nem flancolok a Raid5-tel. ;) Inkább a kevésbé hardverigényes és a rosszabb helykihasználásút választom. Raid 1, esetleg 0+1.
A topikot visszaolvasva nekem is ez a FileScavanger tűnik a legesélyesebbnek.
Neki is álltam a dolognak de újabb hibák merültek fel. Úgy gondoltam, hogy a maradék egy Seagate (bementem érte a munkahelyemre, hülyén néztek odabenn
) pont jó lesz a lementésre. Arra gondoltam, hogy arra feltolok egy Vista-t, majd onnan buherálom a szétesett tömböt. Az is ugye SATA vinyó, ugyanazon a vezérlőn. A Vista nem ismeri fel, de pendrive-ról beadható a driver. Ez meg is történt. A telepítő látja a régi partíciókat, ez azért ad némi bizakodásra okot. Az viszont már nem annyira, hogy itt kis idő múlva kék halál, akármit is csinálok. Gondolm telepítő használná a tömböt, de az a szétesés miatt nem nagyon adja magát (a kék képernyőn is a Raid driverre hivatkozik). Pedig nem is arra telepítek, na sebaj.
Kell keresnem egy IDE-s vinyót ami nem ugyanazt a vezérlőt használja, amit a Raid tömb, aztán ha már fenn van a Vista akkor jöhet a driver és a File Scavenger.
Ha jól sejtem akkor ez a progi sem nyúl fizikailag a Raid-hez, ugye? Ha eljutok odáig akkor először ezzel próbálkozom, aztán ha az nem lát semmi hasznosat akkor jöhet a Raid Reconstructor.
Köszönöm a helpet, hosszú az éjszaka (sőt ma egy órával hosszabb is ;)), neki is állok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VR topik
- Hardcore café
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Alkoholista nevelde
- Gaming notebook topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- További aktív témák...
- 100/100% 500GB SSHD - több db - 2,5"
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) pont jó lesz a lementésre. Arra gondoltam, hogy arra feltolok egy Vista-t, majd onnan buherálom a szétesett tömböt. Az is ugye SATA vinyó, ugyanazon a vezérlőn. A Vista nem ismeri fel, de pendrive-ról beadható a driver. Ez meg is történt. A telepítő látja a régi partíciókat, ez azért ad némi bizakodásra okot. Az viszont már nem annyira, hogy itt kis idő múlva kék halál, akármit is csinálok. Gondolm telepítő használná a tömböt, de az a szétesés miatt nem nagyon adja magát (a kék képernyőn is a Raid driverre hivatkozik). Pedig nem is arra telepítek, na sebaj.