- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Micro Four Thirds
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Projektor topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sinick
senior tag
Mert tele vagyok vinyóval! Most vettem gépet 2x500GB HDD-vel és azt akartam raidba rakni, csak előtte nem nagyon informálódtam, hogy mi hogyan működik. Nekem az mondták, hogy a RAID1-is gyors. Eredetileg ezt akartam, aztán betévedtem ide...
Rendszernek így totálfölös 2x500GB. Akkor inkább vettem volna két 74-es WD Raport, mert mellette most odahaza van elfekvőben három tökéletes (vagyis nincs Bad Sector):
- 320GB 16Mb Seagate (kétéves)
- 160GB 8MB WD (négyéves)
- 200GB Samsung (féléves, mert azt csak hirtelen kellett egy IDE-s vinyó kb. 100GB-nyi DV AVI-s kamera felvételeget hurcolászni)Fontos adatnak beállítom a 320-ast. A többit meg elosztogatom a rokonságban...
... vagy ...
... Veszek még 2db 74-es WD Raport kb. 62-ért vagy 2db 160-es WD RE2-őt kb. 25-ért csak rendszernek és lebontom az 500asokról a RAID0-át (maradhat sima sata vinyóként), vagy veszek még két darab 500-as Seagatet 40-ért és építek egy RAID01-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Xbox Series X|S
- Gurulunk, WAZE?!
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Háztartási gépek
- Viccrovat
- Tőzsde és gazdaság
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 256GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest