Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
válasz
üzenetére
Az akadémiai székfoglalódra több okból sem válaszolok részletekben:
1, nem voltál képes arra h visszaolvass pár megelőző hsz-t - én is tudom h nem írtam le mindent pontosan, de minek szaknyelven és akadémiai szinten írni,ha nem érti meg a kérdező
2, ha már válaszolsz egy hsz-re legalább olvasd el és érstd meg, miről szól. Erre nem voltál képes, mi sem mutatja jobban, mint h az adataimnál a gépkonfigom nem voltál képes megnézni
3, Én ide nem veszekedni járok. Max vitatkozni. A te sítlusod olyan minősíthetetlen, offense-nagyképű keverék, h én ezek után vitatkozni Veled nem tudok, max veszekedni, azt meg nem fogok
és még csak annyit, h ha csak egy halvány kísérletet tett él volna arra ha MEGÉRTSD mirt és miért írtam, akkor látnád, h nem az olvasás a processzor limites. Hanem a renderfolyamat. Az (nálam - ld adatok) kb 10-15 Mb/sec. Aminek része az adatok beolvasása. Csak épp nem az a legszűkebb keresztmetszet. ennyi.
A többi csúsztatással (amivel Te is esélyes vagy Jamaica ellen) nem vagyok hajlandó foglakozni.
részemről téma lezárva, topic kedvencekből törölve.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi