- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
proci985 #13897 üzenetére
"tudok rendszerbe állítani valós időben nézni."
nem ezt mondtam. feladatkezelő, teljesítmény, széthúzod a főmonitor szélességére. majd játszol. amikor leesik az fps, kilépsz a játékból. és ott rögtön látod a görbét, visszamenőleg 1-2 percre....
szerk
ja, hogy onnan vetted az 50%-ot. érhetetelenül kevés. többnek kéne lennie...."dx9re játékon belül hogy lehet átállíani"
csak az f1 2011-ben lehet.különben konfig file, jegyzettömbbel társítva, szerkesztve. w7-ben:
C:\Users\Username\Documents\My Games\DIRT 2 \hardwaresettings\hardware_settings_config.xmlEbben kell irni a "<directx forcedx9="false" /> helyett <directx forcedx9="true" />
fák fizikája. van nekik. álljál alájuk nagy viharban....
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
szab.tam #13891 üzenetére
dirt3 eredmények tényleg gyalázatosak. néztem finn ralit, ott dupla fpseim voltak.
azt, hogy a cpu 50-60% körül van feladatkezelőből vettem, taskmanager, afterburner, gpu-z, everest kint volt monitorozni, de egy negyedik monitort nem tudok rendszerbe állítani valós időben nézni. emiatt is írtam, hogy annyira nem tűnik cpulimitesnek, inkább maglimitesnek. gpu nem dolgozott ahogy kéne, emiatt írtam, hogy lejjebb vettem a felbontást, fps nem változott, tehát ez nem a gpun múlik.
kiakadt mag az lehet. gyanús, hogy a fáknak is van valami fizikájuk, tehát gyakorlatilag a nagyobb látótáv miatt minimum háromszor annyi fát/nézőt/egyebet számol a program, és ez kiakasztja a fizikai szálat. viszont ha ez tényleg így van, akkor túlhúzott SB kell DX11re elsősorban. az alapján, hogy ultrán még mindig csak 60-70%on teker a gpu, elvileg éppen elégnek kéne lennie 4megapixelen.
dx9re játékon belül hogy lehet átállíani?
Dirt3 második kör, ablakban:
pontos méret 3840x768- a hely a gpuz+resource managernek oldalt. cputerhelés 30-35 között, fps 20 körül, ablakban nem szeret futni.scope2007, stranger28: köszi, valszeg az lesz, hogy csinálok neki egy személyes bejegyzést, aztán némi finomítgatás után majd megy ki főoldalra, ha kész.
-
stranger28
addikt
válasz
Stukker1987 #13894 üzenetére
Akkor nem jött be a talán.
Így már érthető, hogy miért szeretnéd cserélni. Viszont jobban jársz, ha pénzt csinálsz belőle szvsz. Még jobban ha eurót.
-
radi8tor
MODERÁTOR
ASUS EAH6950 DCII általában feloldható 6970-re?
-
Stukker1987
senior tag
válasz
stranger28 #13893 üzenetére
Ref hűtős MSI!
Nincsenek emelt órajelek csak a Shaderek vannak feloldva 6950 gyári fesszel,így nem sokkal melegebb mint alap esetben.Váltás okai:
Jobb a hűtés a kinézett vga-n.
Bevezető áron nem fogok 7870 vagy 7950-et venni(max jövő ilyenkor) és kedvezőbb opció lesz későbbi váltáskor 6970-ről kiszállni. -
stranger28
addikt
válasz
Stukker1987 #13892 üzenetére
Nem bírja már az emelt órajeleket?
Viccen kívül, miért akarsz 6970-ről 6970-re váltani jóformán? Pláne, egy talán Twin Frozr MSi-nél.
"pici nehézségei" -
Stukker1987
senior tag
Üdv!
Tudom,hogy nem ide tartozik,de eladó lehet megfelelő ajánlat esetén MSI 6950@6970 karim.
Garis,doboz és tartozékok is megvannak.
Csere csak nem ref hűtős 6970!Bocs de HA pici nehézségei miatt offba ide is kirakom.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
proci985 #13888 üzenetére
tudomásom szerint a softth csak dx8-9 kompatibilis.
az erőforrások miatt is érdemels mindent 9-ben tenni.nálam a dirt2, softth-tal, 5040x1050-ben, high beállításon, ugye 1 db. gtx480-nal, alapfrekin hozott min. 40 fps-t a belső bench-ben.. a 6950 nagyjából kéne hozza ezt a szintet.
dirt3 high 24-25 avg, 18-20min nagyon kevés. tedd át dx9-be...a másik. ok, hogy ezek vga limites dolgok, de azért nyiss egy feladatkezeő / teljesítményt. szerintema q6600-ad ki lesz akadva 90-100% körül. dirt3 és az f1 2011már egyenletesebb mageloszlású, mint a dirt 2 és az f1 2010.
de szerintem lesz legalább 1 kiakadt magod is.
úgyhogy nemcsak a vga miatt lesz kevés fps.
de nézd meg légyszi a itt is a cpu-t is, mert kíváncsio vagyok.
ego engine-es játékok alatta q6***-es procikkal gyalázatos tapasztalataim voltak, még 3.6 gh-en is...a 2 gb vram nagyjából dx11-ben is elég kellett volna legyen.
dx9 alatt, asszem 1 giga körül kell bekérjen pl. 3*fullhd ego engine alatt...tehát mindenképpen tedd át dx9-be, jobban jársz...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
szab.tam #13885 üzenetére
stranger28, zack, scope2007: köszönöm
szab.tam: dirt a külső benchmark toolal futott, ami már viszont már nem akar elindulni valamiért. lehet egy újraindítás megoldaná, de az most macerás lenne.
softTH azért, mert épp úgy volt installálva, épp nincs dvdíróm, szóval egy clean STCC tesztet nem tudtam csinálni.
(nincs miről installálni). meg érdekelt, hogy mit fog szólni a softTH az eyefinityhez.
namost, bementem a dirt3ba is, kiderült belül is van egy benchmark, aspenben. ami biztos dx11. és itt jöttek a furcsaságok...
folytatás 13881hez, avagy 6950 + Eyefinity3:
Dirt3, Aspen: 3840x1024 0AA DX11
ultra 21-23 avg, 16-18min (többször kellett mérni)
high 24-25 avg, 18-20min
med 24-25 avg, 20min
low kb32 avg, 24 min
ultra low 38avg 32 min
fpsek lefeleződtek. namost, vagy a játék dx11 lett, vagy verseny közben valamim nagyon bottleneckes. utóbbit támasztja alá, hogy ultrán 60%os a gpu kihasználtságom, lowon meg 25 körül
Dirt3, Aspen: 3840x720 0AA DX11
high 24-25fps, min 20
negyedével kevesebb pixel, ugyanannyi fps. ez nem a gpu lesz. proci 50-60 között, progi elvileg négy szálat terhel. ha van valakinek tapasztalata 1080p/1440p/1600pn erősebb procival, vagy akár egy 3.2-3.4 körüli phenom2vel/i3-2100al/q9650/q9550el az erre reflektálhatna.
ami viszont gyanús, hogy a menüben 1.8giga fölötti vram foglalásokat láttam (gpu-zt ott tudtam előszedni), és az egyéb mutatók is kísértetiesen emlékeztetnek a crysisre még a 3870el: ott a vram fogyott ki, gpu 60, cpu 35 körül, a játék meg lassú volt. alternatív ötlet, hogy az fsb vagy a ram szűk.Dolog pikantériája, hogy Finnlandon, ahol csak max egy másik ellenfél van a képen fut gyönyörűen. Valamint ha a 2giga vram kevés neki, akkor gyakorlatilag 4 megapixelre gtx580/7970 kellene alá? gyanús. ugyanakkor nem zárható ki hogy valahol máshol van egy architektúrális limit.
dx9et egyébként játékon belül lehet valahol állítani? általában a feldolgozás el szokott térni markánsan dx9/11 között, lehet dx9ben más eredmények születnének.Deus Ex 3: Human Revoltuion:
végigtoltam az első missziót, érzésre szépen fut. viszont azzal, hogy három monitoron megy az akció, kicsit olyan, mintha a szoba is mozogna velem. ez egyrészt baromi furcsa (rosszul nem lettem), másrészt viszont nagyon állat. ugyanakkor a hatalmas perspektíva miatt kicsit nehezebb dolgokat a földről felvenni érzésre, illetve picit macerásabb átlátni a játékteret és nehezebb célozni. kicsit olyan, mint amikor az ember először játszott fpst 16:9es monitoron egy 5:4es után, csak erőteljesebben. valamint néha az ember akaratlanul is a fejével néz körbe, nem pedig az egérrel. ez szimulátoroknál jó dolog, egy fpsnél kevésbé.
kieg, mivel idővel ezek az adatok el szoktak veszni, szóval konfig releváns része
CPU: q6600 @ 9x333
ram: 4x2gb 800cl5 (geil black dragon ddr2 alapon)
lap: gigabyte p35-ds4 rev 2.1 (pciE1.1 x16os slotban van a kártya, ez pciE 2.0 x8nak felel meg)
GPU: HIS 6950 2GB ICEQ X @ stock (ref 6950 2GB órajeleken)
monitorok: Samsung 913N + 2x LG IPS226v (első miatt tesztelek 3840x1024ben)
releváns HDD: WD raptor 36, lapozó egy WD5000AAVS-98ZTBOn
hang: XFI fatal1ty pro gamer -
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
na, megjött a harmadik monitorom
felállás jelenleg 2x LG IPS226V + 1x Samsung 913N. a samsung van középen: ő még 5:4es, az lg két oldalt, eyefinityben átállítva 5:4es képarányra (hála égnek tudnak ilyet). így a tér egy része elveszik, ugyanakkor annyira vészesen nem csúsznak el a szögek.
első benyomások: a catalyst center sokkal okosabb lett. be lehet konfigolni előre beállított monitor beállításokat, amik között gombnyomásra lehet váltani. tehát ha valaki alapesetben extended desktopot akar, de játékra eyefinityt, ez minden gond nélkül megoldható. ez lehet apróságnak tűnik, de hatalmas előny. eyefinitynél a start menü mindig a bal monitorra kerül, ez elvileg márciusban javítva lesz.
aztán: irodai munkára, tehát sok cucc sok ablakban az extended desktop jobb, mert teljes képernyőnél csak egyre lesz kirakva az ablak, és nem mindre. grafikánál/konfigurálható felületű programnál lehet az eyefinity lenne jobb.
a monitorok közül az egyik dell DVIn, a másik miniDP->dvin (aktív, xfx féle), a samsung pedig egy dvi->analógon keresztül csatlakozik. a kártya a memórajeleket nem veszi vissza, a gput is csak 500ig (két monitorral ez 450 volt). nos, alacsony idle fogyasztás, az nincs. emiatt érdemes olyan kártyát venni eyefinityre, aminek rendes és lazára hangolt hűtése van.
játék, 3840x1024ben tesztelve
Shift2nél nem néztem fpst, de érzésre még mindig bőven jó. ezelőtt sokAIs rajtok kivételével fix 60fpssel ment (startoknál cpu limit volt).Stalker: CoP: 0 AA, DX11/Ultra/CS Style shafts/dx10.1es effektek nélkül
Day: 36 (22min, 49 max)
Night: 34 ( 25/48)
Rain: 34 (23/48)
Sunshafts 21 (16/30)
Dupla felbontás, kb felezett fps 1080phez képest. A CS style shafts eszi a kártyákat, szóval némi tweakeléssel már játszható és még mindig szép lenne. az mondjuk durva, hogy ebben a felbontásban kb 6990/GTX590 szintű kártya kell. ja, GPUlimites ilyen beállításokkal. bónusz: AAval közli, hogy a HW nem éri el a minimum követelményeket... lehet nem elég a 2giga VRAM?
Dirt3 ultra, 0xAA
a beépített bench nem mentette el magát. finn ralin default beállításokkal 44-48 körüli fpsek voltak. jól játszhatónak tűnik.
Metro 2033 DX11/high/AAA/AFx4, no physX, no DOF
33avg, (7min, 67max), gyakorlatban fpsszámláló nem ment 25 alá, a 7es érték valszeg az elejéről van. szóval ezekkel a beállításokkal éppen, de játszhatónak tűnik. tetejében a GPUt pont ugyanannyira használja ki, mint 1080pn (ott sincs ilyen beállításokkal 100%os utilizáció), szóval nem értem. fps kb 4-10fpssel van az 1080ps érték alatt, de mivel a GPU továbbra sem dolgozik 100%on, gyanús, hogy van valami bottleneck, ami nem látszik. VRAMból max gigát használt fel, CPUlimitnek meg a részletesség növelésével pont, hogy el kellett volna tűnnie.
Deus Ex: Human Revolution: 0AA, 0AF Trilinear filter, ultra
100%os GPUkihasználás. Hengshában szaladtam pár kört, min 35fps, átlag olyan 40-50 afterburner alapján. szépen játszható, jól néz ki.
cutscenek csak a középső monitoron mennek.
FEAR 2: minden max
felismeri a 3840x1024es felbontást, de csak középre egy 16:9es részre rajzol ki infot. gyakorlatilag nem megy.
Supreme Commander: Forged Alliance: minden max, 2xAA
40x40es pályán egy ai ellen néztem első perceket. 60fps, ami néha leesik, gpu 40-55% körül. cpulimites, de ezt eddig is pontosan lehetett róla tudni. eyefinityvel nem az igazi, két monitoron jobb.
GTR Evolution 3840x1024, max, softTH 1.07 moddal
50-70% körüli GPU terhelés, fix 60nak érződő fps (afterburner nem mérte). kicsit a két szélén a perspektívája elcsúszik, de ezt elvileg softTHból utánállítható. elvileg egy 6950nek gond nélkül vinnie kéne 3x1080pt is ez alapján. vagy egy kisebb kártyának is a 3x19"t. nem a legszebb játék, de az STCC/Race Onnak annyival nincs nagyobb gépigénye, ugyanakkor szimulátorozni kifejezetten jó ez a monitor setup.összességében eddig bejön, új játékok úgy néz ki mennek gond nélkül, vagy csak sikerült egy kötegnyi támogatottba belehúznom.
egyéb gondolat: bezelekkel együtt kb 140centi széles a setup. szóval sok hely és nagy asztal kell hozzá.
-
danikabaf
tag
ismerős helyzet , tuningoltál rajta , ha igen vedd vissza alap órajelre!
-
TheJoeker
tag
válasz
SkyS1gn #13876 üzenetére
Úgy történt, és az a legérdekesebb, hogy a 11.12es driverral csinálja azt, hogy nincs meg az ablakban amit írtam, plusz van egy ilyen problémám.
A 11.11es Drivert pedig ha felteszem, akkor konkrétan, miután betöltött a Windows, és megjelenne az asztal, az egész kép olyan, mintha befújtam volna feketével, a színek sötétek, fekete, sötétkék és vörös szín van csak megjelenítve, és alig lehet látni valamit.
-
Lacy6
senior tag
Sziasztok olyan problémám van h megprobáltam flashelni 1 Gigabyte 6950-es karit de késsőbb mondta vki h ezt nem lehetséges. Na úgy voltam vele mind1 most 6970-es bios van rajta órajelet legalább feljebb állítom,ami + is történt de instabill lett játékba.pl: a batman Arkham Citybe nem is mozgok semmit nem csinálok de az fps ingadozik lemegy 20-ra vagy 30-ra kb 10 mp-ig és utána felmegy vissza 60-ra. Nem tudom mi lehet a baj
Ha vkinek van vmi ötlete pls segítsen! -
TheJoeker
tag
Tudnátok abban sgeíteni, hogy újratelepítettem a Catalystot, viszont amikor az asztalra kattintok jobb egérgombbal akkor nincs ott a fülön a catalyst, hogy ez miért lehet?
És hogyan tudnám elérni, hogy ismét ott legyen a kis lenyíló ablakban.
-
SkyS1gn
félisten
-
-
Bsony
tag
válasz
Stukker1987 #13867 üzenetére
Lehet AA a ludas, mert ultrán benyomja maxra. Majd talán inibe lecibálom.
Egyik sem probléma, mert közbe nézem a statisztikát.
-
SkyS1gn
félisten
uhh én 1.190el viszem a 950es magórajelet
most próbálgatom eddig 920on ment.Crysis 2-t sztem felejtsd el azért vannak FPS dropok meg alacsony fps-el mert rengeteg a túltesszelált felület amikor te nem látsz képjavulást mert annyira pici 3szögeket is kiszámol a kártya ami persze erőveszteség nameg ittvan azis hogy drága crytek úgy kreálta meg a packot hogy a vizet kiszámolja mindenhol, a föld alatt is és tesszelálja is, szerintem hagyd a francba
-
SkyS1gn
félisten
AB-ben mekkora core voltage adható a kártyának egészségesen?
ref MSi 6950
-
stranger28
addikt
Nekem is egymást követőek a sorozatszámok, mégis csak az egyik volt moddolható. Gondolom egy nagy ömlesztett GPU "kosárból" rátesznek valamit a PCB-re, aztán annyi. De még így is jól jártunk, hogy igen sok moddolható közülük. Te mindenképp, én meg eladtam, amelyik nem moddolható.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
radi8tor #13855 üzenetére
a meglátás tényleg jó. egyébként az elkülönítés idén már vicces, a dirt kuponok ugyanis lejártak.
egyébként tényleg a duplaventis kétslotos Sapphire kártya a Dirt3. hogy a dolog bonyolultabb legyen, pár helyen van Sapphire Dirt3 3gb (nem elírás!) fedélzeti memóriával is.
-
zack
nagyúr
válasz
stranger28 #13846 üzenetére
Én is valahol azt olvastam, hogy a Dirt3 Edition verziók moddolhatósága 50% feletti. Az a mákom hogy 2 egymást követő sorozatszámú kártya és mind a kettő moddolható volt. Gondolom széria kérdése. Lehet erről a gyártósorról csak moddolható jött le. Aztán a következő háromról meg nem. Nem igazán tudom mi alapján lesz moddolható és nem moddolható Dirt3 szérián belül.
-
Bsony
tag
Namost ez nagyon baba így. stock volton megy ennyit. Lehet megérné húzni a bajszát?
-
Bsony
tag
válasz
stranger28 #13798 üzenetére
Na kipróbáltam, igaz nem 2560x1440-ben hanem, 3840x1024-ben. ott kint, és bent a metro részén is 40-50 fps van. 6950@70 || 880mhz GPU || 1350 memory
-
Bsony
tag
válasz
stranger28 #13848 üzenetére
Na csapom.
Rajta vagyok az ügyön. Tesztnek jó lesz, amíg lejön a crysis highres
-
Bsony
tag
Jelentem, én is pont most modoltam 6970-re a Dirt3 edisönös verziót.
Jelenleg az órajelekkel játszom. Valami tanács milyen programmal érdemes stressztesztelni ? -
-
tthomasso
tag
válasz
Zoo123 #13837 üzenetére
Nekem Gigabyte P67X-UD3-B3 lapom van, most decemberi vétellel. Benne I5 2500+Sapphire 6950 2GB /még a 6970-re alakítható/ ketyeg. A Gigabyte alaplap Nálam már sorozatban a harmadik, volt P35-ös, P55-ös, most meg P67-es. Sosem volt velük gondom. Van minden gyártónál szarabb cucc, néha ki lehet fogni. És igen sok user probléma is van, amiről nem a gyártó tehet. És ez is magánvélemény. Üdv
-
lala42
őstag
válasz
SkyS1gn #13839 üzenetére
Ki lehet fogni egy-egy félresikerüld darabot, nem kétlem, de hogy sorozatos bajok lennének?
Lehet, hogy Gigáéknál sem csak hülye mérnökök dolgoznak. Ha valami sorozatos hiba lenne, akkor már valszeg lett volna valami visszahívás a lapk terén. Azért külföldön könnyebben mennek perre ilyen eseteknél az emberek és nem 50 000 Ft-os kártéritést kapnak. Pár 0-val több az összeg és dollárban számolják.
Ergo nem lehet sorozatos hiba. Nálam már több lapgeneráció óta Giga lapk mennek és kopp-kopp. az eladottak sem xartak be. Ellenben korábban ASUS-ASROCK,Abit, lapok igen.
Szóval lehet,hogy csak belenyúlt a gyerek egy rossz cuccosba. ( Ha esetleg használtan vette, ki tudja mit kapott az a vas.)
Bios-támogatás: F3-al kezdte a lap, amikor vettem.[link]
-
lala42
őstag
válasz
Zoo123 #13837 üzenetére
Hát hallod ha ez a Te cuccod, akkor biza kifogtál egy xart.
Nekem évek óta Giga alaplapom van. Jelenleg Giga Ref. 6950@70-es kari. Már lassan évfordulót ülök vele és semmi bajom. BIOS- frissítés jelenleg a lapomnál talán már a 7. Nálam az F6-os muzsikál szépen. A Videokari REF.nyákos 6950 2Gb-s reszelt tápcsatis. Semmi bajom vele. Szépen leveszi 2D-ben az órajeleket. Amikor kell, akkor megy mint a bolond. Még csak a hangjára sem panaszkodom, mert harc közben nem hallani a hangját. ( no meg a családtól sem) Szóval nálam és még néhány millió embernél semmi gond.
Egyébként BUÉK! -
Zoo123
senior tag
válasz
Skyhunter #13834 üzenetére
Azért ne csüggedj, az órajeleken még lehet hogy tudsz állítani, ha már unlockolni és feszültséget emelni sem lehet azzal a kártyával.
Álljon itt mindenkinek tanulságképpen:
Ha egy mód van rá Gigabyte-ot ne!Se alaplapból se videókártyából! Elég sok gond van velük az utóbbi időben: kigyulladó alaplap, vagy csak a memóriára háklis, nincs hozzá BIOS frissítés, esetleg áttervezett egyszerűsített VGA nyák, memória és VRM hűtés nélkül, ciripelő tekercsekkel, 50% alá nem állítható ezért hangos ventivel, instabil 2d órajel/feszültség értékekkel, stb.
Tudom hogy fikázásnak tűnik, de jobb nem kifogni 1 ilyen terméket.Magánvélemény! Kéretik akként kezelni!
-
Zoo123
senior tag
válasz
Skyhunter #13831 üzenetére
Hát mondjuk attól hogy nem referencia kártya.
Csak a referencianyákos tudod a reszelt tápcsatis kártyák moddolhatók, a tiéd meg nem olyan. -
Skyhunter
őstag
MSI 6950-Twin Frozr III-am van. Végigcsináltam az USB-flash-es unlockolást. a végén a DOS-os ablakban kiírta, hogy a VBIOS felülírva, restartoljak.....erre GPU-Z továbbra is csak 1400 shadert mutat, vajh' mér nem sikerült??
-
Zoo123
senior tag
-
danikabaf
tag
van de én azt hallottam hogy ronda
-
McKnight
tag
Ja ez lemaradt, keresek 6950 moddolt 2gb-os karira valami hűtőt mert a referencia az nem jó semmire, hangos meg melegszik tőle a cucc.
Valami ötlet?
És érdeklődnék, hogy csak Nvidia-nál van 3d vagy van az Ati-nál is?
-
McKnight
tag
Ja ez lemaradt, keresek 6950 moddolt 2gb-os karira valami hűtőt mert a referencia az nem jó semmire, hangos meg melegszik tőle a cucc.
Valami ötlet?
-
DjDanee87
addikt
Ez a 7970 sajátossága, hogy csak 1-2 FPS eltérés van az Athlon X4 és az i7 közt, vagy hasonló a helyzet 6970el is? Mert ha később váltanék esetleg, öcsém biztos elfogadná a 6970est, viszont neki egy gyengus Athlon II X4es gépe van DDR2vel.
-
Lacy6
senior tag
válasz
SSJmeszes #13816 üzenetére
Na köszi a segítségedet csak még annyi kérdésem lenne h ez a bios ennek a karinak a biosa e? Ha igen akkor h kell visszatenni rá mert én miközen elkezdtem a kikodolást ezt a részt [ A Bios kapcsoló legyen 1-es állásba] kihagytam.Azt nem tudom h ez mennyire számít egyébként a kártyán nem találtam meg azt a kapcsolot.Na ha vissza akarom flashelni akkor nem lesz gond h ütközik a 2 bios vagy nem tudom, nem kell átkapcsolni vagy vmi?
-
Cybertrone
veterán
Megkesve mindenkinek BUEK!
-
Lacy6
senior tag
BUÉK!
Olyan kérdésem lenne hogy ki flasheltem 1 Gigabyte 6950[1gb verzió] videokarit de nem nagyon sikerült mert nem írta át gpu-z -be amit kellett volna de felhúztam az órajelet 950 Mhz-re és észrevettem h rosszabb mint előtte mert hirtelen lemegy az fps utána meg vissza sok játék így játszhatatlan most vissza akarom fleshelni de nincsen meg az eredeti gigabyte 6950 [1gb] verzió! Kétségbe estem mert 1 drága video kariról van szó aki rendelkezik ilyen kártyával ha tudna küldeni 1 ilyen biost nagyon hálás lennék vagy bárki aki tud segíteni mit tegyek -
Gery15
addikt
BUÉK minden 6950 és 6970-es vga-t használó kollégának!
-
Sontir Fel
őstag
BUEK urak
-
Insolent
aktív tag
Mindenkinek
B. Ú. É. K!!!!
[Vicces mondóka, de mégsem ide való]
[ Módosította: stevve ]
-
mpierre
veterán
És részemről is B. ú. é. k. mindenkinek.
-
zack
nagyúr
Megyek melózni rövidesen, szóval mindenkinek BÚÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged