- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
szab.tam #13900 üzenetére
igen... tetejében második körben lement 35%ig. még arra gyanakszom, hogy lehet valamennyit bezavar, hogy nyitva az össze c++ programozáshoz kellő cuccom, és asztalon is 3.5gigás memterhelésem van, de azért ennyit nem szabadna számítania a dolognak win7nél (ja, nekem ezért is van 8 giga ramom 3 éve, néha elég extrém igényeim vannak). szal 50% kevés, GPUnál a 40-60% megint kevés, ezért gyanús a maradék. lapozófájl nem valószínű, ram, FSB, vram marad. vagy pl cpu cache, de annyival nincs több cache az újabbakban sem (viszont ennyire már nem látok bele).
fa fizikára úgy értettem dirt3ban is nekem nagyon úgy néz ki, hogy mozognak.
a cpu limites eredményeidet meg tudom erősíteni, pontosabban bottlenecket baromi nehéz keresni. metro2033 még egy érdekes állat, dx9/dx10/dx11ben teljesen máshol vannak a szűk keresztmetszetei.
még annyit tudok vele csinálni, hogy csinálok egy eyefinity2 setupot a két 21,5ösön (2x1920x1080, 4 megapixel ugyanúgy, csak középen a káva), a 19"esen meg monitorozom, hogy mi történik.
Whit3Rav3n: igen, szerinted mennyire lepődtem meg, hogy 4 megapixelen ultrán 60-70%os GPU terhelésem van?
. van egy olyan érzésem, hogy vagy a fák, vagy valami egyéb dolgok mozgását számolgatja a játék pluszban. ami a megnövekedett látótér miatt többszörös prociterhelést jelent. viszont a finn teszten meg nem csinálta, szóval nem értem.
a bónusz, hogy a három monitor miatt a beállítási menüje meg van hülyülve, elindítok egy tesztet, lefut, és valami teljesen más beállítást ír ki, mire végez.
egyébként nem ez az egyetlen játék, Supreme Commander: Forged Alliance is CPUlimites. Mondjuk annál ez nem meglepő.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest