- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
lala42
őstag
válasz
F e Z o #14994 üzenetére
Nekem ment az 50-es 70-es bios-al, shaderek feloldva, de nem láttam értelmét. Olyan hűűű de sokat nem nyertem vele. Amikkel játszok, azokra meg elég az 50-es. Így legalább ha elszáll a kari, marad a gari.
Főleg azért nem erőltetem, mert ( ill. megy az erőlködés nélkül is) így talán kíhúzok a 7000-es megvételéig. ( ha megéri és jóárasítva tudom eladni.
-
szecska24
tag
Milyen feszültség mellett lehet stabilizálni egy referencia 6950 (shaderek feloldva) gpu-ját 920 MHz körül? Mert nekem nem nagyon sikerül. Memória órajelét mire érdemes állitani?
-
Mi5i
aktív tag
Üdv Néktek,
Afterburner-ben hogy kell megmagyarázni a programnak, hogy Auto ventiszabályzással (user által "rajzolt") együtt induljon el Win startkor? Program még csak-csak elindul, de mindig nekem kell bepipálni külön, hogy ne lobogjon a hajam a cooler-től.
Config file-t is néztem, ami erre hasonlított, azt 1-esre raktam, de nem lett változás sajnos. -
polgi803
őstag
Sziasztok!
Dilemmában vagyok még mindig...van egy 5870 Vapor-X OC-m...és gondoltam lecserélem 6950-re...tudom egy picivel tud többet a 6950,mert jobban kezeli a DX11-et meg van pár újítás vele kapcsolatban...szerintetek érdemes lecserélni?Ráadásul az új karira lenne 2 év gari,erről meg lejárt már...
-
SkyS1gn
félisten
referencia cooler mod
-
- = Zk = -
félisten
egy időben láttam cikket itt PH-n, hogy elkezdik sorozatban árulni a TwinFrozr hűtéseket. erről nem tud senki semmit?!.... lehet felpattintanám a 6950-re
ha már MSI-t sikerült szerválnom.... -
Zoli54213
aktív tag
Hali!
GIGABYTE Radeon HD6970 OC2 2GB kártyánál a feszültséget hogy lehet normálisan állítani? Csak az OC guru engedélyezi a feszültség csúszkát, de abban meg akár merre húzom a csúszkát mindig ugyanaz az érték. Ha játszok beáll 1,2V-ra, ha nem 0,9V-ra, és nem tudom megváltoztatni, így a GPU órajelét sem tudom felhúzni, mert több fesz. kellene neki. Már nagyon idegesít amióta megvan a gép azóta próbálom állítani, de sosem kaptam még rá rendes választ. MSI afterburner és a többi kihúzva, az előbbi programban a trükköt is próbáltam amivel lehet engedélyezni a fesz állítást, de nem vált be ezzel a kártyával. Komolyan már arra gondoltam hogy lecserélem a bios-t a kártyán....a Gigabyte kártyák tényleg ilyen rosszak tuning terén? :S Előre is köszönöm a választ!
üdv.
-
byZsolt
tag
válasz
tejeskifly #14963 üzenetére
Szia
Gépet kikapcs, átkapcsolod a másik bios-ra (a nem irhatóra) , majd elinditod a gépet, és mikor Win-be vagy újra átkapcsolod vissza biost az irhatóra, majd visszarakod az eredetit.
ennyi., restart -
tejeskifly
aktív tag
Az első hsz-ben nem nagyon láttam, hogy ottlenne, de ha megpróbálom modolni a 6950-emet, és nem sikerül, mert nem modolható, pontosan hogy tudom visszaállítani?
-
polgi803
őstag
válasz
Stukker1987 #14961 üzenetére
áfa nélkül tudom most megvenni...az jó ár szerintem.
-
polgi803
őstag
válasz
kockaharcos #14958 üzenetére
És szerinted érdemes lenne cserélni?Most megnéztem és elég sok újítás van a 6950-ben ami a vaporban nincs...most nem az árát nézem mert meg tudnám venni a 6950-et okosba...hanem a generációs ujdonságokat...meg a 2 év garit persze...
-
polgi803
őstag
Sziasztok!
Van egy CM GX 450-es tápom, ami egy 5870 Vapor-X-et hajt...gondolkodom egy ilyen karin...ezt szerintetek elbírná még? -
danikabaf
tag
meg van a megoldás a hibámra beállítások fül és gyári alapértelmezések és akkor megint jó minden .... -.-
-
asuspc96
senior tag
válasz
danikabaf #14951 üzenetére
de a legszebb, hogy dx11 van/volt/lesz fent és reggel frissítettem 12.1-re na ekkor már rég nem jó....
11.11b+11CAP3-al teljesen prímán ment....
és most nem tudom mit csináljak....
már megtettem amit írt zack de még semmi...valószínű mégegyszer megteszem és nem a 12.1-et rakom fel (ami most van) hanem az előzőt....
Az is este lesz mert én már ezt nem bírom ideggelasuspc96
-
MontyCrew
senior tag
Aki AMD procival használja a 6950/70esét az legyen olyan kedves és írjon egy privit. Köszönöm
-
asuspc96
senior tag
itt egy kép ezeket töröljem ? (ahol a pipa van)
CAP-okat már töröltem....Már egyszer megszipkáztam ezzel, úgyhogy kérem a segítséget(eteket)
asuspc96
-
zack
nagyúr
válasz
asuspc96 #14945 üzenetére
Először is a driver telepítőt indítsd el majd uninstall. Újraindít. Utána a cleaner elindít, és minden bejegyzést amit talál, törölhetsz. Ha van fent Catalyst Application Profile (CAP) akkor legelőször ezt távolítsd el, majd indítsd újra a gépet, és csak ezután töröld a drivert.
-
asuspc96
senior tag
-
asuspc96
senior tag
-
danikabaf
tag
reggel még bírta ... xd
-
danikabaf
tag
nincs tuning msi 6970 lightningom van alap órajeleken (940/1375) , csak az a probléma hogy hiába rakom a drivert újra tegnap az egész windowst újra raktam mégis jelentkezik ez a hiba
-
danikabaf
tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám nem is tudom ,hogy fogalmazzam meg inkább rakok fel egy képet ami mindent elmagyaráz : [hiba] és gyakorian dob ki az illesztőprogram leállt majd helyreált hibával 12.1 catalyst! Létszi help eddig működött 2 órát bf3-aztam most nem tudom mivan.
Üdv.
-
mcwolf79
veterán
Semmi nincs húzva,semmit nem csináltam vele.
Nem akartam moddolni. -
Dirtyz
őstag
-
mcwolf79
veterán
Minden alapon megy,semmi nincs tuningolva.
-
SkyS1gn
félisten
6950 ref hűtőjét szét lehet úgy kapni hogy a piros csíkos rész külön legyen?(festés céljából), illetve ha leszedem az MSI matricát akkor egy fekete tégla lesz csak?
-
danikabaf
tag
ccc-ben hol van a vsync disable le tudnád írni?
-
bere
csendes tag
válasz
byZsolt #14896 üzenetére
Nemrég újítottam fel a gépemet, HIS IceQ X 6950-et választottam VGA-nak. Nem bántam meg. Csendes, gyors, hűvös, megy, mint az álom.
Tesztelgettem 3dmark2006-al, elsőre nekem is 19k-t dobott, default beállítással (proci alapon egyelőre, VGA is, de az úgy is fog maradni). Aztán a CCC-ben kikapcsoltam a vsyncet, 22,8k lett az eredmény. A Futuremark oldalán lehet böngészni teszteredmények között, jócskán van 30k feletti eredmény is, szénné tuningolt gépeken.
[link] -
tejeskifly
aktív tag
Valaki találkozott már unlocolható vtx3d 2gb-s 6950-el? Illetve Gyári hűtőhöz képest valaki tud valamit hangjáról/hűtési teljesítményről mondani?
-
-
PetX
aktív tag
Oké, köszi a válaszokat srácok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged