Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
Ezt én is észrevettem, az új mapokon (főleg a Gulf of Oman-on) gyakran leesik az fps, főleg mikor sniperrel ráközelítek valamire, az addigi stabil 40fps körüli érték van mikor leesik 20 körülire ami már ultra gáz.
Értelmét nem látom hogy mitől esik le az fps sniper zoomnál, gyanítom valamit rendesen elcsesztek, mert ennek nem így kellene működnie.
-
BaLee
addikt
válasz
nanorambo #13604 üzenetére
Ezt neked kell eldöntened.
Ha vállalod a rizikót, hogy probléma esetén postázgatod a kártyát a gyártóhoz és vársz 3-4 hónapot akkor meg kell nézni mennyi boltban és eldönteni. Ha probléma lesz vele akkor tuti buktál rajt.
Amúgy amit én vettem annak olyan szinten ugrál az ára, hogy valami vicc. Én még 71990-ért vettem, később volt 74, majd lement 68,5-re, most meg épp 77,3 ugyanazon az oldalon.
Ahogy nézem gianninál van 69900-ért Sapphire, meg 66990-ért VTX3D is és ott rendes gari van rá. Bár nem tudom aktuális-e az ér.
Én anno rizikóztam egy 5770-el amit 38ért vettem, OEM 1 hó cseregarival, pár hete adtam el, 1.5 évig nem lett semmi baja. Bár az anno 7-8 ezerrel volt olcsóbb mint a bolti.
-
BaLee
addikt
Van egy [ilyen] kártyám. Ezen vajon tényleg van egy kapcsoló amit csak át kell állítani és 6970-ként üzemel, vagy ez azért annál bonyolultabb?
Dobozán az volt, hogy dual fan & bios, ebből a bios nem azt jelenti, hogy bioskapcsolós?
-
BaLee
addikt
válasz
Cybertrone #13360 üzenetére
Jó ebben a részében igazad van. Egy 6850 vagy egy 6870 jobban passzolna hozzá felbontás függvényében, annál gyengébbet viszont nem vennék bele ha FullHD felbontás (esetleg 1600x900) a cél.
-
BaLee
addikt
válasz
Cybertrone #13357 üzenetére
Erről volt egy teszt a PH!-n tavasszal amiben pont szerepeltek az idei csúcskártyák is és az lett a konklúzió lényege, hogy egy X4-es amd, egy Quad (3ghz felett) vagy egy Core i5 750 is maximálisan kihajtja ezeket a VGA-kat, felesleges alá erősebb proci.
1-2 fps pluszért felesleges kidobni százezret az ablakon, de még 20 ezret is...
Persze ez csak az én véleményem. -
BaLee
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- TV antenna és jelerősítés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Gyúrósok ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest