- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibor13
csendes tag
Sziasztok Szakik!
Segitségeteket kérem.Uj rendszert rakok össze melybe HD 6950-est tervezek.1920x1200 a monitorom nativ felbontása igy gondolom célszerübb a 2Gb verziok között szétnéznem. Amiben a segitségeteket kérem az az hogy mely márkákat, tipusokat nézegessem amivel nem nyulhatok mellé.
Elöre is köszi.üdv:Tibor
-
kasa85
őstag
válasz
F e Z o #15597 üzenetére
A hátlapon lévőkre gondolok,mivel a GPU körül van egy fém keret amin belül tartja a meleget,és az ott átmelegedett borda hőmérsékletével kell azonosnak lennie a vramoknak is.
A hátlap a vészes,mivel az is át melegszik az elől lévő 2 slottos ref bordák miatt,és nincs ventilátor ami lecupancsa róla a meleget,így jobban átmelegednek.
Ezért javasolt oldalról egy jó ventilátor ami nagy sebességen,vagy alacsony nagy lapátokkal ellátott nagy légszállítású megoldással lényegesen jobb értékeket lehet kapni.
GPU-Z leg újabb letölt mindjárt csinálok egy tesztet mire gondoltam,hogy értsd miért parás ha közel vagyunk a +100C fokhoz Vramokra tekintve. -
mcwolf79
veterán
Gyári órajelen mennyire lehet ezeket (6950) alulfeszelni?
Tudom, kártyája válogatja, de mik a tapasztalatok?
MSI AB-ben van egy opcio, hogy lehet állítani,hogy 1100 mV vagy 1065 mV. Ez micsoda? Vagy próba cseresznye? -
kasa85
őstag
válasz
prokxy #15564 üzenetére
Az Ipont ne nézd nem egy szavahihető brigád.
Jók,és kedvesek,de ha garanciáztatásról van szó akkor védik mindenáron,hogy ne keljen cserélni.
Ha 90C fok felé megy a kártya az gáz.
Mivel a bioszban 88C fok GPU mag hőmérséklet fölött automatikusan feljebb veszi a ventit.
A másik sokan elkövetik azt a hibát,hogy csak a GPU hőmérsékletet nézik amikor a vramok ilyenkor több esetben +10C fokkal melegebbek.A diódákról nem is beszélve.
Nálam 60% manuális venti fordulaton teljes terhelés alatt órák hosszat GPU 72C fok Memória 82C fok mivel a hát lap sz@rt sem ér ezért jó ha oldalról nyílik rá egy venti,diódák meg 83C fokosak maximum.
Lehet hangos,de az értékek magukért beszélnek.
Netezéskor sem hagyom alapon a ventit akkor 30% forognak.
Így a legmelegebb VGA 56C fok ,vram rajta 65C fok,dióda 67C fok.
Hidegebb vagyis a ház aljához közeli bő -7C fokkal hidegebb.
Ha +90C fokos a mag akkor hosszú távon érdemes GPU-Z vel kimérni a Vramok hőmérsékletét,mert ha azok a hátlap átmelegedése miatt +10C fokos akkor közel nyaldossa a 105C fokot ami hosszú távon az extrém melegedés hűlés hatására mikrorepedések alakulhatnak ki a forrasztásoknál,és jön a jellegzetes kockásodás,fagyás vram hibára utalva.
Ha alapon teker a venti 90c fok felett,és nincs manual vagyis fixálva akkor ott gondok lesznek,mivel vagy szenzorbeli hibák lehetnek,vagy súlyosabb esetleg módolt rossz biosszal ellátott kártyáról,mivel a 88C fok melegedés határa rohamosan feljebb kezdi állítani a ventilátor fordulatot.
A legjobb paszta az MX előtte a régit körömlak lemosóval szépen csillogóra le takarít,és rá nyom szét kenni lejárt bankártyával a gpu felületén,vramokra a hő vezető pamacsok vissza szőrszálakat ha van rajta ecsettel le takarít utána GPU körüli keret befogatóval meghúznia a kártyát,de úgy hogy ne szakadjon meg a menet,és ne túlságosan.
Ez után teszt.
Amúgy az Ipon jó hely én is onnan rendelek,de jó ott lenni mikor tesztelnek,mert ha van rá lehetőség sumákok.
Persze lehet alkudni velük,és személytől függően rendesek.
Ja igen a biosban van egy védelem ami meg óvja a karit a túl melegedéstől.
Ezt 88C fok után folyamatos ventilátor automatikus feljebb vételével kompenzálja.
105C fok mag lassulás,de ilyenkor vram 115c fok az sem jó -
Esetleg akinek kéne egy HD5970 az írjon
-
úgynézki srácok mégsem jött össze az üzletem, így nem lesz 6970...
Vadászok valami mást. Üdv -
F e Z o
veterán
Ha nem zavar, perpillanat csak a vga hűtésére fordított + összegről volt szó. Stimm?
(#15582) Pietrosz: Természetesen nem, viszont az már megvolt nekem, így azt nem kellett vennem, mikor ezt a karit és a blokkot megvettem nemrég. Egyébként nem kell olyan huha nagy dologra gondolni, ha vízre gondol az ember. Előző konfigom össz vízhűtése megvolt 15k-ből. Más meg annyiért vesz cpu hűtőt.
(#15588) DjDanee87 : Akkor nagyon jól jártál vele.
-
-
MontyCrew
senior tag
-
-
válasz
r3v0Lut10n #15575 üzenetére
1 gigás verzió nem unlockolható. Erre mérget vehetsz.
-
r3v0Lut10n
senior tag
ASUS 6950 DCII 1 Gb-os kártyát vettem a múlt héten. Annyi kérdésem lenne, hogy honnan tudhatom meg hogy ref nyákos-e ez a kártya ? Másik dolog ... totál elvesztem.
Először is ebből létezik 2 slot-os és 3 slot-os változat. Aztán van amin van kapcsoló (ami egyesek szerint dvi leosztás változtat, másik szerint bios switch), van amin meg nincs ...
Hol, vagy mi alapján tudok utána nézni hogy most az enyém ref kártya vagy sem ? Hűtőbordát nem akarom lekapni ezért -.- Amúgy ami nekem van 2 slot-os és van rajta 1 kapcsoló, ami (véleményem szerint) bios kapcsoló. Mivel egyik módban műxik az ati winflash, másikban nem (írható / csak olvasható).
Aztán még ment itt sok féle dolog "legenda", ami érdekel hogy unlockolható-e, hogyan tudom meg biztosan ? Másik meg írtak ilyeneket is hogy 1 Gb-os unlcokolva lett 6970DCII biossal és 2 Gb-os lett (valójában az a kártya volt, csak a címke & dobozolás lett más). Na most ilyen bakikat nem hinném hogy elkövetne az Asus
Ami engem érdekel csak az unlock, mert a +shader teljesítmény nem árt
(amúgy 900 / 1350 stabil jelenleg)
-
DjDanee87
addikt
válasz
F e Z o #15573 üzenetére
60% fülsüketítő? Attól függ milyen kártyán és hány RPM az a 60%. Enyémen alig hallani 60%ot: http://www.youtube.com/watch?v=bHaSKppElYk
Közvetlen a ventillátorok alatt lett felvéve, zárt házból ebből kb semmi nem hallatszik ki -
F e Z o
veterán
válasz
mcwolf79 #15559 üzenetére
Ha gyári ventiprofilt használsz vele, akkor nem kell csodálkozni a dolgon, hogy addig felengedi a gpu hőfokokat. Afterburnerrel készítsd ventiprofilt, s kombustorral teszteld. Nekem sincs egy szellős házam, de 75 fok fölé sosem engedtem a karim, amíg refhűtő volt a karin.
Milyen pasztát használtál?
-
prokxy
veterán
válasz
mcwolf79 #15562 üzenetére
Ezt ne is, ez nagyon szép és király ház...
Jól látom, h 6950CF-ed van? Amikor 6850CF-em volt, a többiek csak néztek, h 85fok környékén mozogtak, néha 90, ha játszottam huzamosabban.
Beszéltem az iPon-nal (ott voltak garisak), meg 1-2 emberrel, azt mondták, h nem gond, ha nem menek 100 fok fölé.
Próbáld meg, h leveszed a ház oldalát - bár akkor nem biztos, h cirkulál a levegő rendesen, egy próbát megér.
Ill. az előttem szóló kolléga hozzászólását is vedd figyelembe, bár nem Neked szól, de a feszt még nézd meg... -
MontyCrew
senior tag
válasz
ricshard444 #15544 üzenetére
Tévedsz, nekem 24/7 re 1000/1300 van belőve
-
mcwolf79
veterán
Ma újrapasztáztam a 6950-esemet, de valahogy sikerült úgy bekencézni,hogy mintha még melegebb lenne
Pedig szépen elkentem a masszát, ahogy láttam fel is fekszik a bordára a GPU (szépen ott van a nyoma a kocka alakú "pacának"), és mégis mintha pár fokkal melegebb lenne.
Heaven benchamrk alatt belenyal a 95 °C-ba is,eddig 91 °C volt a max. Majd holnap megpróbálom a ventiprofilt megmatatni,meg még megpróbálok húzni a csavarokon. -
AtHoS
nagyúr
válasz
BPY-167 #15556 üzenetére
Akkor picit kifejtem:
Azért linkeltem ph! tesztet a tápról, hogy lásd 18A-es 12V-os ágai vannak összesen 375W terhelhetőséggelRáadásul normál körülmények között sosem fog annyit fogyasztani a rendszer, mint a linkelt hsz-ban alkalmazott tesztnél
Szóval részemről a meglátás, hogy bírja majd a tápod
-
Giii
senior tag
válasz
proci985 #15533 üzenetére
De így akkor nem tudom alulfeszelni,mert alulfeszeltem 0,07-el és atomstabil a proci,most még az NB-t kell egy 0,1-02-vel lejebb szorítanom.
Játék mennyire profitál belöle? Igazából én arra lennék kiváncsi hogy mekkora MHZ-en hajtja ki a kátyát.Jóóó,tény panaszom nem lehet,hiszen a mocskosul portolt GTA4-nél is stabil 59-60 FPS-em van FULLon Full HD-ban.Mondjuk BF3 szerintem megfogná egy kicsit.Lekell mérnem mindent,kicsit elvagyok maradva,de mindenképp pótolom,és feltöltöm ide a képeket.
Nagyon elégedett vagyok a masinával.Beleszerettem ez a nagy igazság!
-
Sorry nemide
-
Yany
addikt
válasz
prokxy #15548 üzenetére
Ebből ne vonj le semmi olyat, amit levontál. Szvsz magasan a legszűkebb a keresztmetszet a tesszelációnál, így gyakorlatilag hibahatáron belül mozogsz. Ha nincs igazam, akkor majd egy szaki kijavít. Futtassd le mindegyik tesztet kikapcsolt tesselation beállítással. Szerintem nagyobb különbségeket fogsz kapni...
-
prokxy
veterán
válasz
Pietrosz #15547 üzenetére
Na srácok, megnéztem az Unigine Heaven progival különböző beállításokon a Sapphire HD6970 FLEX kártyámat, alapfeszen, íme az eredmény:
Alapon, 880/1375:
FPS: 44.9
Scores: 1132
Min FPS: 22.2
Max FPS: 98.0900/1400:
FPS: 44.1
Scores: 1110
Min FPS: 22.8
Max FPS: 98.0930/1450:
FPS: 45.7
Scores: 1151
Min FPS: 23.6
Max FPS: 101.5Unigine beállítások:
Hardware
Binary: Windows 32bit Visual C++ 1600 Release Mar 1 2011
Operating system: Windows 7 (build 7601, Service Pack 1) 64bit
CPU model: Intel(R) Core(TM) i5-2500K CPU @ 3.30GHz
CPU flags: 3313MHz MMX SSE SSE2 SSE3 SSSE3 SSE41 SSE42 HTT
GPU model: AMD Radeon HD 6900 Series 8.930.0.0 2048MbSettings
Render: direct3d11
Mode: 1920x1080 fullscreen
Shaders: high
Textures: high
Filter: trilinear
Anisotropy: 4x
Occlusion: enabled
Refraction: enabled
Volumetric: enabled
Tessellation: normalAnnyi, hogy a proci 4015MHz-en megy, ezt vhogy nem érzékeli, nem értem, h miért...de a FurMark sem. Ellenben CPU-Z jót ír...
A lényeg a fentiekből, hogy vagy alapon kell hagyni, vagy min. 930/1450-en kell hajtani, h legyen értelme a tuningnak.
(Sőt, 900/1400-on még elvileg rosszabbul teljesít, bár a fene tudja, h mi kezdett el futni közben a háttérben) -
-
asuspc96
senior tag
válasz
prokxy #15539 üzenetére
900/1400 relative nem rossz....890/1375 az alap akkor na...
ZozzHUN:
2% GPU-n és 4% memórián a valós teljesítményen 1%-ot javít
Van rá valami hétköznapi képlet ami alapján ki lehet számolni ?
(én nem tudom ezért kérdem)ricshard444:
ahogy nézem senki nemmegy 24/7re 950 felé,ezen változtatni kell
Úgy látom ellenfelemre bukkantam
Én közel vagyok hozzá (925Mhz) de jó így nekem....
bár ha beindulsz akkor itt is megindulás leszasuspc96
-
Ha meglesz a 6970 megnézem mit tudok kihozni belőle, mert itt ahogy nézem senki nemmegy 24/7re 950 felé,ezen változtatni kell
-
F e Z o
veterán
válasz
BPY-167 #15536 üzenetére
Érdekes módon a coolermaster hivatalos weboldalán csak elite power 400-as és 460-as tápot látok. A 460-as 2x 18a-es ággal rendelkezik, összesen 324W-ot tud leadni. Gondolom akkor az 500-as picivel többet. Teljes terhelésnél, majdnem csúcsközelben lesz járatva a táp.
Én a helyedben ezt a kérdést egy tápos topicban is feltennék a te helyedben. -
BPY-167
tag
válasz
kuplung1 #15528 üzenetére
Csak egy 6-pin-es csati van rajta de azért vagyok rá kíváncsi mert mindenképpen HD 69X0-es kártyát akarok majd venni.Ráadásul egyik haverom egy 125W-os fogyasztású AMD procit és egy HD 6950-est üzemeltet gondnélkül ugyan ilyen táppal.Ezért érdekelne hogy beleférne egy HD6970-es is a táp kereteibe.
-
DjDanee87
addikt
válasz
kuplung1 #15531 üzenetére
Vannak érdekes venti megoldások. Én akkor lepődtem meg mikor öcsémnek a gépében lecseréltem a gyári AMD procihűtőt egy Xigmatek Gaia-ra. Azt hittem valamit elcsesztem, mert nem ment a ventillátora. Aztán utánajártam, és kiderült normális a jelenség. Addig nem indul be, amíg nem melegszik a proci
-
Giii
senior tag
válasz
kuplung1 #15523 üzenetére
Köszi
Raidmax Hurricane házban van.Elmondhatom hogy tényleg halk!Egy dolog ami érdekes,az az,hogy amikor ujraindítom a gépt akkor hirtelen felpörög 1-2 mp-ig.De utána olvasgattam és többen írták hogy ezek ilyenek! Üresjáratban vagy ha csak netezek(nincs video),akkor 28-30 Celsius.Játékok alatt még nem mértem,de mindenkéép kiváncsi vagyok mit mutat MW3,GTA4,BF3,Dirt3,Fifa 12 alatt. A kártya 92-be volt,ami sztem jó vételnek számít mert 3-4 hete volt ahol 100 és fölötte.... Úgy érzem jól választottam.Thuban 1055T-vel hajtom,igaz csak alapórajelen 2,8Ghz-en,mert a Turbo Core-t is kikapcsoltam...
-
BPY-167
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Van egy CM Elite power 500W-os tápegységem ami most egy AMD Athlon II X4 645-öst és egy húzott HD4770-es szolgál. A táp elbírná az adott procit és egy egy HD 6970-et??? (Úgy tudom hogy a táp hatásfoka 70% +- pár %) -
mcwolf79
veterán
Csába!
1 hónapja szidom szerencsétlen AMD drivereket, most meg kiderült,hogy azokkal semmi baj,csak az egyik 6950-esem valszeg defektes
Kipróbáltam egyenként,és a másikkal tökéletesen fut minden.
Bocsi AMD, az anyukátoktól elnézést a sok csuklásért -
kuplung1
csendes tag
válasz
synthattik #15522 üzenetére
960-1450 @1.25v
1000-1460 @1.34v
Ennél jobban ne nagyon feszeld! -
synthattik
aktív tag
ezt neked kell tapasztalnod ,hogy mennyire jó ez a hűtés ha halk és teszi a dolgát akkor nincs miről beszélni.Egyébként drága 1 ilyen jószág?
Srácok hozzátok 1 olyan kérdésem lenne ,hogy ujjítottam nemrégen 1 moddolható sapphire 6950 2gb tehát ref hűtős,hogy esetleg akinek ilyenje van,úgy nagy átlagba mi az amit bírnia kell tuningban?tudom ,hogy minden kártya más és a tuningra nincsen garancia, csak mert ha 6950 ként nyúzom akkor is 940 a max gpu órajel amit simán visz meg 6970 ként is
950 nél egyszer csak leáll a teszt vagy játék és kilép ,de ennyi semmi fagyi vagy ilyenek gondolom akkor érem el a limitet mert a csuszka is már 20% on van.
feszt is adok neki pluszba trixx el a hűtést is beállítottam,így kicsit hangosabb viszont cserébe hatékony.válaszotokat előre is köszönöm -
Giii
senior tag
Mi a véleményetek a Club3D 6970 2Gb Coolstream-röl? Napokban szert tettem e jópofa darabra.Eddig megvagyok elégedve vele.Ez a coolstream hütés valóban olyan jó vagy csak marketing az egész?Elöre is Thx
-
kasa85
őstag
válasz
asuspc96 #15513 üzenetére
Sajnos csak a játéknál,de ahogy néztem yutyubon ott is látni pár csókánál azt az akadást.
Egy idő után abba hagyja,de az legalább egy fél óra.
Catalyst gyanus,mert cap javít hozzá.(#15517) rankesz
Szép leírás.
Gondolom ezt a regisrty dolgot minden friss driver telepítés előtt el kel játszani?
A többit megszoktam,de ezt a regedid-es dolgot még nem próbáltam.
Először törlöm a saját programjával a Vezérlő pult programok telepítése törlés funkcióban.
Ez után gépet újra indítom Csökkentett módban.
Be megyek az eszköz kezelőbe itt a videó kártya részben törlöm az alapértelmezetteket is a vga résznél.
Hang vezérlőnél a High Definition Audio cuccokat.
Ezután Driver Sweeper elindít,és az Ati mellé pipa,és töröltetem.
Ez után újra indít csökkentett módban a vissza maradt mappákat törlöm a program files/c meghajtóban az AMD mappákat/Nevem appdata ebben körül nézek itt is van egy két visszamaradt szutyok.
Ez után windows temp mappa/nevem appdata tartalmában belül /Local/Temp ürítése.
Ezt követően Ccleaner tisztítóval rá megyek,és újra indítom a gépet,és rakom fel a friss Catalystet. -
rankesz
veterán
válasz
Shkiz0 #15510 üzenetére
Nincs baj az órajelemeléssel hogyha aktiválom a 2. kimenetet, minden rendben van, stabil a kártya, csak ha simán az előzőre installálom rá az új drivert akkor a jobbklikknél a CCC-re kattintva nem történik semmi, ergó nem tudom a kienetet aktiválni, csak ha lepucolok mindent ami ATI, ahogy Abu egyszer egy priviben írta:
"Szia!
A hibád egy hibás modulból adódik, amit a driver csak egyszer telepít mégpedig az első instalkor. Na most ezt a .net keretrendszer összekutyulhatja, és újra kell építeni az egészet.
A megoldás nem 100%-os, de jó hatásfokkal működik. Töröld a drivert a win uninstallerből. Minden erre vonatkozó bejegyzést CAP profilokkal együtt. Ha az install manager nem törlődik elsőre, akkor másodjára is menj át rajta. Vagy ha a teljes törlést választod, akkor rendszerint elsőre törlődik.
Ha ez megvan, akkor a Program Files mappában töröld az ATI Technologies és az ATI könyvtárakat. Ha nincs már ott semmi, akkor ne keresd. Ha nem tároltál profilt, akkor a manager is törli.
A registryben nézd meg a HKCU/Software/ATI/ACE és a HKLM/Software/ATI/ACE bejegyzést. Mindkettőnek üresnek kell lennie. Ha nem az ürítsd. Ezen a ponton nagyon figyelj, hogy csak ezek bejegyzéseit töröld, mert baj lehet. Esetleg a munka előtt mentsd el a registryt. Később vissza tudod állítani.
Ezután nyisd meg a Windows intézőt, és menj a Windows/Assembly könyvtárba. Itt rendezd kulcs szerint sorrendbe az elemeket, és keresd meg a 90ba9c70f846762e kulcsos bejegyzéseket. Mindet töröld jobbklikk uninstallal. Csak ezeket töröld!!! Ne aggódj emiatt a CCC installkor újraépíti ezeket, ha nincsenek ott, de fontos, hogy mást ne törölj! Ha nincsenek ilyen bejegyzések, akkor ne törölj semmit.
Ezután a ...\Documents and Settings\(felhasználóneved)\Local Settings\Application Data\ATI\ACE\ könyvtárból törölj mindent.
Újraindít és mehet az új driver telepítése. Lehetőleg teljes csomagot nyomj fel.
Registry résznél és a kulcs törlésénél nagyon figyelj.Üdv.: Abu"
-
asuspc96
senior tag
rankesz: reinstall win7-et vagy mint a CCC-t ? Nem mindegy
proci985, Shkiz0, sephi: Gondolom a második kimenetelhez is ugyan olyan kábel kell mit az elsőhöz...vagy tévedek ?
Ha az egyik megjelenítő ki van kapcsolva az van befolyással a másik megjelenítőre ?kasa85: 5mp ?
Játékban filmeknél vagy csak sima használatnál ?
"Egyenlőre marad az alap verzió cap 3 mal."
Most melyik az "alap" ? A CD-n lévőre gondolsz ?
Órajelek meg vannak emelve gondolom...hisz ezt a profilt nem találja mint említetted...igaz ?asuspc96
-
válasz
rankesz #15508 üzenetére
Nekem már a kezdetektől fogva 2 megjelenítő van, és nekem sem jelentkezett ez a hiba, egyik driverrel sem.
Egy monitor, és 1 tv van rákötve, mivel filmet a tv-n nézem a monitor netre, meg játékra van.
Nézd meg hogy amikor aktiválod a 2. kimenetet, megemelkedik e a vga órajele. Mert elvileg meg kell neki. Mert ha nem teszi, emiatt is fagyhat. -
rankesz
veterán
válasz
asuspc96 #15507 üzenetére
Nálam a CCC száll el rendszeresen, és le kell pucolnom registry buhera szintig, majd reinstall.
Ez nekem azért zavaró, mert néha aktiválom a 2. kimenetet a HDTV-re hogy a gyerkőc tudjon filmezni, na ilyenkor magyarázd meg neki hogy nem tudod kitenni a tomésdzserrit a TV-re... -
asuspc96
senior tag
válasz
rankesz #15503 üzenetére
Áh én már nem merek semmit se frissíteni (rátelepíteni) mert ami múltkor is volt az "kész káosz/katasztrófa/világvége/pá nincs többé" effektust idézi elő itt a szerény kis környezetemben
Max win újrahúzássávval tudom elképzelni de olyan jó kis micro környezetem van már, hogy ehhez kár nyúlniNálad ilyen nem fordult elő ?
kasa85: Sikerült valami érdemleges eredményt elérni ?
asuspc96
-
Gery15
addikt
válasz
Warlockalyps #15505 üzenetére
GPU-Z lesz az.
Elvileg nem kellene, hogy csökkenjen az élettartalma, ha már alapból úgy adták.
Ha igen akkor pedig gari. MSI Afterbrunerrel tudod húzni a gpu órajelét és a memória órajelét is. Tesztelni pedig játékokkal célszerű pl: Crysis 2, BF3.
-
Warlockalyps
csendes tag
Hello!
Vettem egy Sapphire 6950 2gb dual fanos kártyát, átkapcsoltam a bios kapcsolót, cpu-z be mutatja az 1536 shadert, az lenne a kérdésem, hogy ez csökkenti e a kártya élettartalmát, ha alap órajeleken használom 800/1250? Arra lennék még kíváncsi, hogy volt emelés nélkül ha akarom emelni a mhz-eket mivel érdemes kezdeni, és hogy mivel teszteljem a stabilitását?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
kasa85
őstag
válasz
asuspc96 #15501 üzenetére
Köszi.
Ott a 12.2 az talán jobb lesz.
Ki szoktam kapcsolni az összes energia menedzsert,mert az a alapvető amivel el tudom kerülni a mikro akadást,vagy a virtuális memória lekapcsolását,ha másik lemezen van.
Szerintem nem hozzá készült,vagy ha igen akkor van még mit javítani,mert a 12.1tökéletesen süvít ha fel áll az oprendszer.
Hogy két budi között több mint két percig keresse egy SSD azt a nyamvadt cfg fájlt vicc
Gondoltam elfelejti a profilomat,de amikor ki szabadultam,és ki nyitottam a szobám ajtaját szembesültem a hajszárító effektussal amit direkt állítottam profil tesztelés miatt menyi idő alatt áll rá a kari -
asuspc96
senior tag
válasz
prokxy #15496 üzenetére
Jó reggelt !
Megtudtad csinálni úgy, ahogy MontyCrew javasolta ?
CCC-ben meddig jutottál ?Ati 12.1-es van fent.
Ezt én csak úgy hívom, hogy amit nem nevezünk nevén.....nekem nem vállt be ott kezdődött, hogy BF3-ban dobálta a textúrákat meg érdekességeket csinált [link]kasa85 Értem....
Gondolom erre a kérdésedre gondolsz ---> (#15458) kasa85Hát...én még azt is el tudom képzelni, hogy energiatakarékosság szempontjából a gép lepacskolja a merevlemezt (amin van) és erősen keresi a kártya de nem találja
Próbáld ki, hogy beállítod azt, hogy ezt ne kapcsolja ki (energiatakarékossági mód/vagy hasonló opcióban)
innen keresd ki opcióról-opcióra, hogy Neked mi felel meg...Remélem tudtam segíteni
asuspc96
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged