-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
lajosx #10882 üzenetére
Nem azért, de magadat is megkímélhetted volna a 2 napos tortúrától, mert vagy kétszer is javasoltam neked priviben, hogy a tűzfalban adj engedélyt a PS3 Media Server-nek, mert anélkül nem fog kommunikálni semmivel.
Kikapcsolni soha ne kapcsold ki a tűzfalat, ha biztonságban akarod tudni a gépedet és az adataidat! Ezért is írtam priviben, hogy ADJ ENGEDÉLYT a tűzfalban a PS3 Media Server-nek. Minden valamire való tűzfalban van szabályszerkesztő, ott engedélyezd a programnak a kimenő és bejövő forgalmat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan limitált PS5 kontrollerek
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- FIFA 23 - PS4/PS5 - több db
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest