Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
oyko
tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy körülbelül a PS3 hardware kihasználtságában hol tart? Mennyire használják ki erőforrásait a játékok?
Még idén tervezem egy ilyen beszerzését, és fontosnak tartom, hogy pár évnyi tartalék legyen még benne!M.
-
skylinelaca
senior tag
-
BaliJack
aktív tag
Egy teljesen rövid magyarázatot írok le, ami szerintem elég sok embernek ad választ elég sok ember által választott lépésre:
mindenkinek a helyzete más és más, rengeteg oka lehet annak, hogy előbb a gépet veszik/vesszük meg és nem a megfelelő megjelenítőt.
Nekem egy 40"-os vagy 46"-os LCD tv-re fáj a fogam, mert olyat szeretnék venni, amin filmeket is tudunk nézni. De ezek nem éppen a legolcsóbb méretű készülékek, így marad a 22"
.
-
Gebriel
veterán
válasz
skylinelaca #8695 üzenetére
Parancskód beírása után lép a megfelelő rendszerbe.
Addig mindig az utolsó kiválasztóbban marad. -
MAXIMIZE
tag
válasz
skylinelaca #8693 üzenetére
a linux engem sem érdekel, de ez a blu-ray cucc egy kicsit zavar, ha már a sony media centernek szánta a gépet, ettől függetlenül én sem fogom lecserélni slimre
-
skylinelaca
senior tag
igazából engem nem érint egyik dolog sem, sem a bluray sem a linux, de ha már pro kontrát játszunk , akkor a slimre nem lehet op rnedszert tenni
nah akkor a 3.0 ás frissités, az új géppel együtt jön be. kíváncsi leszek
-
MAXIMIZE
tag
válasz
Gebriel #8685 üzenetére
Az egyik legfontosabb különbség kimaradt: [I]"A PS3 Slim HDMI kimenetén keresztül végre kinyerhető a Blu-ray lemezek Dolby TrueHD és DTS-HD Master Audio hangsávjainak bitfolyama"[/I] (ez az egyetlen dolog amiért a slim kéne inkább) a fat ps3-ból ez firmware frissítéssel sem oldható meg a hardveres különbségek miatt sajnos, ott marad az LPCM
-
Gebriel
veterán
válasz
skylinelaca #8687 üzenetére
Azonkívül, hogy nem olyan fényes a teteje mint az elődjének nem egy csúnya gép.
-
Lares
csendes tag
Hát a monitor nem csupán a PS3 nak lenne. Röviden leirom bár nem hiszem hogy érdekelne
kezdetben gép és PS3 mellé lenne a monitor (gépen Modellezés Inventor, 3ds max stb...) Mert a mostani CRT 1 iketsem a legjobb művelni ... igy majd ha lesz pénz TV re majd akkor ellesz szeparálva a kettő (ami 1 csöppet még odébb van ...).
-
Gebriel
veterán
-
janicroft
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. A megfelelő megjelenítő megvan, most a konzol következik. PS3 lesz, de a slim megjelenése és a Linux támogatás elmaradása megzavarta a tervet. A játékon kívül filmnézésre (720p és 1080p HD) szeretném használni a gépet. Olvastam neten, hogy a streameléssel nem lehet ezt megoldani, mert a PS3 nem ismeri az MKV-t, tehát át kell konvertálgatni VOB-ba az MKV fileokat, utána lehet streamelni. 8-10 gigás állományokat nem sok kedvem van konvertálgatni, ezért kitaláltam, hogy felrakok egy YDL-t a PS3-ra, felmásolom alá az MKV-t, és lejátszom a Linux alatt. Volt nálam egy gép kipróbálásra, minden szuperül ment, már az MKV-t is felmásoltam, de nem tudtam működésre bírni a netet, és nem találtam normális lejátszót, így nem tudtam lejátszani a filmet.
Kérdésem, hogy valakinek sikerült-e már PS3-on, Linux alatt 720p és 1080p-s filmeket néznie? Vagy hogyan oldjátok ezt meg?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Jani -
Gebriel
veterán
Miért csodálkozol Mekk Elek is a tetőnél kezdete el építeni a házat ?
Nekem sem jutott eszembe, hogy next gen konzolt vegyek míg nem volt meg a megfelelő megjelenítőm.
Először plazma, majd LCD -
DM-Fan
nagyúr
válasz
szasanyi #8680 üzenetére
Na, ezt én sem értem. Mindenki gombhoz akarja venni a kabátot? Feleakkora értékű megjelenítőre kötik a PS3-at, mint amennyit maga a gép ér. Először egy jó megjelenítőt vegyetek emberek, aztán összejön majd a PS3 is! Egy 22"-os monitoron játszani a PS3-mal nem sok értelme van, ilyen erővel PC-n is játszhatna az ember, annak még sok esetben szebb is a képe a magasabb felbontás miatt. Legyetek türelmesek, én is kibírtam, hogy megjelenés után majd' 2 évvel vegyem meg a PS3-at, addigra lett meg csak a plazma. Nem bántam meg, hogy ezt a sorrendet tartottam.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
nosferatue #8679 üzenetére
Hát, nincs tippem, mert még mielőtt a MS-t föltettem volna, elég sokat szenvedtem a Smart Security-vel, mire minden flottul működött, szóval lehet, hogy még akkor állítottam be valami olyasmit, ami a MS-nek is kell, ezt nem tudom. Szerintem a megbízható zónák körül keresgélj. Végül nekem sikerült olyan beállítást találnom, amikor a biztonság is maximális és mégis működik minden, aminek kell. Mindenképp úgy állítsd be a tűzfalat, hogy mindenre kérdezzen rá, ami forgalmat akar bonyolítani és majd akkor bepipálod, hogy szabály létrehozása és alkalmazása a jövőben.
-
Lares
csendes tag
válasz
idegbeteg18 #8676 üzenetére
Uhh, thx ez tetszik a legjobban
Videók alapján amit néztem szinvilága gyönyörű. Felszereltségileg is fain.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
nosferatue #8674 üzenetére
Nekem simán sikerült Eset Smart Security alatt PS3 Media Server-t használnom, jelenleg is megy. A Zóna- és szabályszerkesztőben mindent engedélyezz a MS-nek, az IDS és további beállításokban pedig az UPnP mindenképpen legyen bepipálva. Asszem ennyit kellett belenyúlni és hibátlanul megy.
-
nosferatue
tag
Akinek sikerült a PMS-be életet lehelni eset smart security alatt, az kérem ossza meg velem a titkát!
A gúglis találatok nem érnek, azokat már próbáltam.Előre is köszi!
-
Lares
csendes tag
Hmmm, lehet ez még belefér
[link]
Tán még jobb mint a Fujitsu Siemens ? -
DM-Fan
nagyúr
A Fujitsu-Siemens megfelel a célnak, mindkét HDMI bemenete HDCP-s. Itt egy nyúlfarknyi teszt róla:
40-50 eFt-ból nehéz kompromisszummentesen monitort venni, kb. 70 eFt-nál indul az a kategória, ami már játékra is nyugodt szívvel ajánlható.
-
Lares
csendes tag
A francba. 40-50E Ft között szeretnék venni egy monitort ami tökéletes a PS3 hoz. Most nem tom mit vegyek
-
Lares
csendes tag
Köszi. Tehát akkor a 2333SW sem a legjobb? Azon csak DVi van.
És mi a véleményed erről FUJITSU-SIEMENS SL 3230T ennek már van HDMI kimenete. -
Pityesz82
tag
Szerintetek ezzel a moncsival mukodne a PS3?? [link]
-
Sakab
senior tag
Sziasztok, hol lehet most legolcsóbban ps3at venni?Amit én találtam az a konzolvilág ott 74be van.Csak ott nem tudom h lehet e garancia kiterjesztést kérni +1 +2 évet és ha lehet akkor menyiért lenne.Erről van vmi infotok?
-
DM-Fan
nagyúr
Felejtsd is el azt a monitort! Amelyik monitor nem tudja a HDCP-t, az nem fogja megjeleníteni a PS3 képét, a D-Sub -> HDMI átalakító ezen nem segít. (egyébként is én úgy tudom, hogy ezek az átalakítók pont fordítottak, vagyis analóg jelből csinálnak digitálist: D-Sub-ról jövő jelet alakítanak HDMI-re játszhatóvá - na az kb. ugyanannyira értelmetlen) Legalább DVI-bemenettel kell rendelkezzen a monitor és ezen felül HDCP-snek kell lennie, de legjobb, ha HDMI bemenet van rajta.
40-45 eFt-ból már normálisnak mondható HDCP-s 22"-os monitort kapsz.
-
don_peter
senior tag
válasz
alibaba78 #8656 üzenetére
Kicsit kuszán sikerült leírnom bocsesz!
Ha nem megy akkor itt a link ami egy youtube-s oldalra visz. A videón pont ezt a részt fogod látni.
Ezt csak akkor használd ha nem megy a dolog. -
don_peter
senior tag
válasz
alibaba78 #8656 üzenetére
Az összes lámpát lekapcsolod, és rá kell lőni a rakétalövővel és utána mikor el, kapja a rakétát szét, kell lőni a kezében. Úgy hiszem 3szor, kell megcsinálni és megpusztul...
Jah és utánna mikor felrobban a rakéta a kezében oda kell menni és be kell adni azt a szert amit elötte felvettünk!
-
Lares
csendes tag
Sziasztok!
Samsung 2233SN -t néztem ki jövendőbeli PS3 hozDe van 1 kis bökkenő. Ez a monitor 15 pin D-sub kimenettel rendelkezik. Neten csak 19-24E Ft körül látok D-sub to HDMI átalakítót. Ráadásul felbontásból is veszítene szegény masina. Tehát nincs valami más jobb megoldás hogy minőség téren ne legyek szegényebb? Válasszak másik monitort?
-
Pityesz82
tag
Hi all!
Azt szeretnem tudni,hogy PS3 osszekotheto monitorral?Bocs a lama kerdesert,de ezt most tenyleg nem vagom. -
alibaba78
őstag
Sziasztok!
Egy kis segitseget kernek attol, aki mar jatszott a Resident 5-tel. Masodik talalkozas Weskerrel. Ertem, hogy a raketavetovel kell raloni, amit elkap, es utana ra kell loni vmi fegyverrel, hogy felrobbanjon a kezeben a raketa, majd loni sz@rasig. Mindezt ugy, hogy le vannak oltva 3 oldalt a lampak. Vhogy nem sikerul kinyirni.....
Mit rontok el, vagy mit hagyok ki? Segitsetek legyszi! Koszonom!
-
Buldozer99
senior tag
Nah kipróbáltam énis a Dirt-et!
Menü szerintem sem ocsmány, 2perc alatt megszoktam, graf jó,irányítás kicsit arcade de simán megszoktam.
Nekem tetszik!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
don_peter #8651 üzenetére
DiRT 2:
Szerintem a menü nem ocsmány, csak szokni kell. Ha megtanulod, hogy mi hol van benne, akkor már minden ok, reflexből oda fordulsz, ahova kell. Inkább ötletesnek nevezném.
A grafika szép, szerintem csiszoltak rajta az előző részhez képest, pedig már az is igen-igen szép volt, ez még szebb, hibátlan.
Fizikai motorja mit sem változott, nem a legjobb, kicsit lomhának érzem itt-ott, nem kellően realisztikusan viselkedik az autó, de azért nem panaszkodhatunk, mert még mindig a jobbak közé tartozik a PS3 autós-játék felhozatalban.
Törésmodell szerintem változatlan.
Kellemes játék lesz ez... majd egyszer hazajön használtban 5 eFt-ból, annyit mindenképpen megér, az első rész is itt van a polcon, azt nagyon szeretem.
-
don_peter
senior tag
válasz
Buldozer99 #8638 üzenetére
"Dirt 2 milyen?"
Menű ocsmány!
Törés és fizika az tényleg jó lett de nem ad jobb játékélményt mint az első rész az akkor áttörés volt.
Nekem nem tetszik! -
Gebriel
veterán
Nekem tűnik csak erősen hasonló játékra mint God Of War 3?
-
anjani182
őstag
Üdv!
Rég írtam már, időközben (több, mint 2 hónapos várakozás után) kaptam egy vadi új PS3-at. Ez jó hír, de rossz, hogy ez azt jelenti vannak hibás, alaplapos szériák
Más: láttam kijött ez a VidZone alkalmazás, letöltöm, telepítem, majd kiírja, hogy van 1.03-as verzió, rámegyek, "please wait" és kifagy a PS, újraindul. Másnak is?!
-
BaliJack
aktív tag
válasz
MAXIMIZE #8642 üzenetére
Egyetértek, de a multit még nem próbáltam még ki.
Tényleg érdekes a menüje...Mini Ninjast lrdemes megnézni: nekem nagyon bejött
.
Szerintem többször végigjátszom majd a demót, mert eléggé sok dolgot raktak bele: varázsszerek keverése növényekből; különböző támadástechnikák. -
MAXIMIZE
tag
válasz
Buldozer99 #8638 üzenetére
Dirt 2 nagyon fasza, jó a fizika a hangok a grafika, a törés modell talán nem olyan részletes, mint a gridben de elmegy, a menü viszont szerintem nagyon rosszra sikeredett mind1 majd megszokom. Multy is hozza amit kell, összességében asszem gyarapodni fog sokunk gyűjteménye (az enyém biztos).
IL2 viszont nekem csalódás, nem lett igazi szimulátor, marad a Pc-s változat -
BaliJack
aktív tag
válasz
Buldozer99 #8640 üzenetére
Ja, fránya vakongépelés.
Szerk.: Battlefield: Bad Company-vel játszik még valaki mostanság?
Eléggé rászoktam a multijára, nagyon izgalmas meccseket lehet játszani.
-
BaliJack
aktív tag
Dirt 3 mellé érkezett még IL-2 Sturmovik, Mini Ninjas és Wet demó is.
Korábban meg a Call of Juarez demója is beesett.
Ezek UK Store-ban vannak. -
Buldozer99
senior tag
Dirt 2 milyen?
-
Plutor
aktív tag
van már Dirt 2 demó
-
don_peter
senior tag
válasz
skylinelaca #8633 üzenetére
Amióta telepítettem a frissítést azóta nem enged be!
-
skylinelaca
senior tag
Premier játékokat szoktam látni akciósan 16 ért
wolf
-
he7edik.
addikt
Kötve hiszem hogy a megjelenés napján 8K-ért árulnak Wolfensteint
-
MAXIMIZE
tag
Dirt 2 demo ma ha minden igaz, 1 pálya (marokkó, és 8 fős multy)
-
don_peter
senior tag
válasz
skylinelaca #8623 üzenetére
És hogyan kell átmenni? Regisztrálni kell egy másik profilt?
-
don_peter
senior tag
válasz
skylinelaca #8621 üzenetére
Sajnos nem tudok belépni állandóan Network error van.
De azt hiszem a Home Square. Vann 2db ilyen kis hídacska lehet egy helyen helikopterezni, egy csomó pad ahová le lehet űlni, kis tó amiben halak vannak... stb.
Az biztos hogy mikor ki megyek a szoba erkéjére akkor egy kikötöő van elöttem.
És bementem egy Fry Cry 2 szobába is! -
don_peter
senior tag
válasz
skylinelaca #8619 üzenetére
Miért hány van?
Amikor belépek egy szobába kerülök és onnét ki megyek az udvarra...
És ott csavargok és nézelődöm. -
don_peter
senior tag
válasz
Gebriel #8606 üzenetére
Igen ezt tudtam bár még egyszer sem próbáltam!
Már lehet kapni itt az apróban is Wolfenstein-t.
[Kukucska] -
don_peter
senior tag
válasz
skylinelaca #8614 üzenetére
Érdekes hogy ebben a PlayStation Home-ban magyarral nem találkoztam pedig integettem ezerrel!
-
skylinelaca
senior tag
PlayStation Home 1.23.5-ös frissítés ma reggeltől!
Csak még nem működik
-
Liukang
csendes tag
Nekem a SLIM PS3 nagyon elnyerte a tetszésemet,már csak a bluray lejátszó miatt is.Biztos beújitok egyet.
-
k.
őstag
válasz
Buldozer99 #8609 üzenetére
Szerintem ne siettessük
.Mert a végén kiadják ezer autoval 80 pályával és egy extra bug nevű featurel.2010ben szerintem tutira megjelenik ugyhogy azért nincs itt a világ vége.majd ha a ps4ig nem ér ide akkor lehet aggódni.
-
BaliJack
aktív tag
Azért kíváncsi lennék, hogy a Slim-ben lehet-e cserélni a vinyót, vagy sem. Mert a képeken nem nagyon látok olyan ajtót, ami a mostaniakon van.
-
don_peter
senior tag
Azért most láthatóbb a fejlesztés mint a korábbi frissítésekben!
Mondjuk egy MSN vagy SKYPE szerü programot el tudnék rajt viselni hogy közvetlen kapcsolat legyen a felhasználok közt.
Bár a home az nem rossz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest