Hirdetés
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorban áll az iPad és a MacBook az OLED panelekért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shad0w
senior tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Én már abbahagytam, szal csak halkan jegyeznék meg pár dolgot.
Arcade mód nem létezett a patch előtt, mivelhogy minden módban ugyanaz volt az irányítás (kivéve néhány bugot ami megváltoztatta, de ez nem a mod-tól függött). Tehát semmilyen következtetést a patch előtti állapotból nem vonhattak le, ami arra vezetett volna, hogy a nép arcade-ot akarna. Amit mondasz, azon én is elgondolkoztam annak idején és arra jutottam magamban, hogy vagy volt egy max 100 fős 10 éves kort meg nem haladó kicsiny tömeg akik kitöltöttek vmilyen kérdőívet, vagy az elméleted szerint szimplán idióták dolgoznak az Invictus ezen részlegén. De én kiváncsi lennék arra is, hogy mi késztette a fejlesztőket arra, hogy az érdemi javítások helyett Sylvikére és a bugyuta léggömbökre pazarolják az idejüket...
Namind1, csak kikívánkozott.
Új hozzászólás Aktív témák

- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- HP ProBook 430 G5 Intel Penium 4415U laptop (kijelző hibás)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő