Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pH érték
aktív tag
válasz
ScouserHUN
üzenetére
Azt nekem is elmondhatnátok, mert 1:02 es köröket megyek, de néha így is rámvernek vagy 1 másodpercet.
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
ScouserHUN
üzenetére
maaaajd rájössz idejében

-
Dr. Romano
veterán
válasz
ScouserHUN
üzenetére
Szia!
Próbáld ki szerintem nem fogsz csalódni benne... (egy ideig; aztán jön a TA, (speedbug, rammerek stb...) amit szeretni és gyűlölni fogsz egyszerre
).
Én nem tudom összehasonlítani sem a GTR-el sem a TDU-el, mert egyiket sem próbáltam, azonban az NFS-eknél szerintem sokkal jobb
Igen. Ilyen játékmód van a PT-ben is: CTF. Aki megszerzi a zászlót annak menekülnie kell a többiek elől (és közben gyűjti a pontokat + pontok a kapukon való áthaladásért járnak) azonban ha nekimennek már másnál van a flag (tehát tipikus CTF
). -
ScouserHUN
tag
válasz
ScouserHUN
üzenetére
Na már csak azért kérdezem, mert vettem egy kormányt és nem tudom milyen játékon kellene nyomnom. Vagyis tudom, mert GTR2-zök, de kellene valami szabadabb kikapcsolódás is. Test Drive Unlimited egy optimalizálatlan szar és kezdek kiakadni miatta, ezért gondoltam erre a gémre. Csak beleolvastam eddig a topicba, de szimpinek tűnik. Ki mit mond róla? Úgy mondjuk összehasonlítva az előbb említett 2 játékkal.
Ja egy kérdés még: Biztos ismeri mindenki a midtown madness-t abban volt egy olyan játékmód, hogy zsaruk üldözték a bankrablót. Gyakorlatilag a zászlót kellett elvenni tőle. Ehez hasonló a PT-ben található játékmód?
Új hozzászólás Aktív témák

- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Samsung Galaxy Watch 8 40mm, Új, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

).