- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- LG LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PepeDon
tag
Nem kiáltottam ki csak megjegyeztem. Ott is vírított a nagy
.
Tudom magamról hogy az utolsó körökben (mielőtt kifogyna a benzin) egyedül 58.5 körül megyek. Ha már jobb köröket tudok menni az már speedbug. És nem akkor fúrcsa az 57.1 idő ha az utolsó (tankolás előtti) körbe, megy annyit, hanem 2-3 körön át. Tegnap volt egy csávó. Tankolás, kb 1:13.xx-1:15.xx volt neki. A következő körbe 1:05.xx ment, utánna 58.5xx, 57.5, 57.116, 57.139, 57.340, majd kiállt tankolni. Ennyi jó kör már azért feltünő, főleg, hogy ezeket mind egyedül futotta. Ketten folyamatosan előzgetve nem értük utol.Ma Ploki van vonatozva futottam, egy 55.705-öt a közepe felé, majd az utolsó előtti körbe, 55:540-et. A célba mind a ketten satufékkel estünk, ő nyert 2 századdal
. Én marha meg végig mondogattam magamba, hogy "a replay-t felvenni, a ....", erre mit felejtettem el. Igen felvenni az egészet. Pedig úgy kielemeztem volna, hogy voltam olyan gyors. Majd lehet legközelebb, az egészet játékot fraps-sal rögzítem.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- Medence topik
- Béta iOS-t használók topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- HyperX Cloud Flight Wireless
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged