Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti
őstag
válasz
mazda626 #4710 üzenetére
A GS-ek önkéntesek, akikből egyébként szerintem nincs elég (legalábbis keresnek folyton ilyen embereket a fórumon).
A másik, úgylátom sikerült átsiklanod Dirtyz hsz-e fölött. A lényeg annyi, hogy a kormánnyal játszó játékosok nem vettek észre változást az irányításban, akik közé nyugodtan tartozhat az adott GS is ugye.
Mondjuk mindezek mellett tényleg lehet látni nem túl segítőkész, vagy éppen az adott témában tájékozatlanságról tanúskodó tartalmú hozzászólásokat GS-ektől. Viszont akkor, itt kihangysúlyoznám, hogy ők is csak emberek, és önkéntesek (ingyen csinálják az egészet.)
Jó persze nyilván van némi előnye is a GS-ségnek, de feladatból szerintem jóval több van, mint előnyökből. -
PaJa1
őstag
válasz
mazda626 #4710 üzenetére
Én igyekszem tenni a dolgom válaszolni a kérdésre, vagy legalább olyan helyre, személyhez iránítani az illetőt aki, ami tudja, vagy tlaán tudja.
A teszt szerveren leginkább az új autókat próbálgattuk, de az sem ment, mert ott még trébb volt az iránítás, nagyon lassu és nagyon sokat segített a gép. Első lépésben sikerült kiiktatni a kormány lassuságát, második lépésben pedig a gáz és fék lassuságát. A Teszt szerveren még a pedálok is szarok voltak (örüljetek hogy abból nem kaptatok). Amíg ezek a problémák fenn áltak nem tudtuk normálisan tesztelni az autókat. Pár napja végre rendes irányítást kaptunk. Akkor neki is feküdtünk az autóknak. Én biztos meg 4-5 GS is tuti, többről én nem tudok. A teszten normális volt az irányítás! Csak valami kula kerülhetett a palacsintába és azért nem a jó beállítások/kód került a live szerverre. A jó beállítások megvannak, már csak át kell ültetni a live-ra. Lehetséges hogy nem megy olyan gyorsan, mint amilyen gyorsan szeretnénk, van rajta módosítani való, de érkeznie kell annak a fixnek amivel a régi beállításainkat tudjuk használni.
Amit írtam azok csak átmeneti megoldások, remélem nem kell hogy véglegesnek maradjanak.
A gyógyírt én a ledobálásokra értettem. Nekem ezen a héten még csak 1 login ugrott az arcomba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Mikrotik routerek
- OLED TV topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Android dual SIM okostelefonok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- Playstation 5 Slim Disc Edition! CFI-2016. Mint az új!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest