Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti
őstag
válasz
mazda626 #4710 üzenetére
A GS-ek önkéntesek, akikből egyébként szerintem nincs elég (legalábbis keresnek folyton ilyen embereket a fórumon).
A másik, úgylátom sikerült átsiklanod Dirtyz hsz-e fölött. A lényeg annyi, hogy a kormánnyal játszó játékosok nem vettek észre változást az irányításban, akik közé nyugodtan tartozhat az adott GS is ugye.
Mondjuk mindezek mellett tényleg lehet látni nem túl segítőkész, vagy éppen az adott témában tájékozatlanságról tanúskodó tartalmú hozzászólásokat GS-ektől. Viszont akkor, itt kihangysúlyoznám, hogy ők is csak emberek, és önkéntesek (ingyen csinálják az egészet.)
Jó persze nyilván van némi előnye is a GS-ségnek, de feladatból szerintem jóval több van, mint előnyökből. -
PaJa1
őstag
válasz
mazda626 #4710 üzenetére
Én igyekszem tenni a dolgom válaszolni a kérdésre, vagy legalább olyan helyre, személyhez iránítani az illetőt aki, ami tudja, vagy tlaán tudja.
A teszt szerveren leginkább az új autókat próbálgattuk, de az sem ment, mert ott még trébb volt az iránítás, nagyon lassu és nagyon sokat segített a gép. Első lépésben sikerült kiiktatni a kormány lassuságát, második lépésben pedig a gáz és fék lassuságát. A Teszt szerveren még a pedálok is szarok voltak (örüljetek hogy abból nem kaptatok). Amíg ezek a problémák fenn áltak nem tudtuk normálisan tesztelni az autókat. Pár napja végre rendes irányítást kaptunk. Akkor neki is feküdtünk az autóknak. Én biztos meg 4-5 GS is tuti, többről én nem tudok. A teszten normális volt az irányítás! Csak valami kula kerülhetett a palacsintába és azért nem a jó beállítások/kód került a live szerverre. A jó beállítások megvannak, már csak át kell ültetni a live-ra. Lehetséges hogy nem megy olyan gyorsan, mint amilyen gyorsan szeretnénk, van rajta módosítani való, de érkeznie kell annak a fixnek amivel a régi beállításainkat tudjuk használni.
Amit írtam azok csak átmeneti megoldások, remélem nem kell hogy véglegesnek maradjanak.
A gyógyírt én a ledobálásokra értettem. Nekem ezen a héten még csak 1 login ugrott az arcomba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest