- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós kamerák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Analóg fényképezés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti
őstag
Hát nem tudom ezt a speedbug dolgot...
Ja valóban nem tudod, örülj neki hogy nem tapasztaltad a lassító hatását. Legutóbb mikor macsekkal együtt mentem egy B-roadot nemhogy lassabb voltam, de az autó se kanyarodott úgy, mint rögtön utána egy másik B-roados versenyen. Röhej.
Az 57.x-es idő meg szerintem hozható bármi bug nélkül is, csak finoman kell kormányozgatni.
Lenne egy javaslatom, bár nemtudom, hogy tényleg a netkód szüli-e ezt a dolgot. De kísérletnek jó lehet. Szóval. Megkérnélek rá, hogy practice módban egyedül menj 9 kört padlógázon és figyeld, hogy mi a legjobb idő amit a pályán menni tudsz. (nem a füvön levágva és a döntött pályarészeken maradva) Nálam 58.3 környéke volt a legjobb mikor ezt próbáltam.Másik a billentyűzeteseknek van egy ívtartás segítség TA-ban, ezzel és jól belőtt konfiggal simán lehet ívet tartani.
Új hozzászólás Aktív témák

- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Sennheiser HD560S
- Iphone 15 Pro MAX 256GB, fehér titán, 85% akksi, TÖKÉLETES ÁLLAPOT
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- 4TB Gen4x4 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - LG 27MK600M-B IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest