Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plokijuma
aktív tag
Lion: speedbug...aka weight bug. Nem hinném, hogy ekkora különbségek lennének a kezdőkocsik közt. (az is lehezt, hogys nagyon jól el van találva a ballansz (fék/grip/acc)
2 mp ingadozás még semmi, majd ha te is belassulsz hirtelen 3-5 mpvel körönként, akkor szólj...főleg ha liga-versenyen mint én
Gyakorolni abszolút nem fogok rá, mert tök szerencse függő az egész. Értelmetlen jelenleg a komolyabb készülés a pályákra, mert sajnos nem a versenyzőitudás dönt, hanem teljesen más dolgok (igen, a "speedbugra" céloztam).
Practiceban is észrevettem, hogy van sajnos speedbug (indokolatlanul 2-3 mp-s különbségek voltak egyes futamok körei közt össze-vissza a Broadon)
Practice sem teljesen független a nettől, mivel ott is kiírogatja a legjobb köridőket (World Record, Personal Best, stb) és érezni egyértelmű lagot a CheckPointoknál való áthaladásnál. (nem áthaladáskor írja ki a részidőt, hanem kicsit késleltetve)
Lehet mégis a netes kódban van a hiba? Ha igen, akkor is mi a franc miatt változik meg egy elvileg fix érték (tapadás, súly)?Az új TA kocsik elég gyengén muzsikálnak a WR táblát tekintve. Top10-ben csak pro van és utánuk jönnek az új TA kocsis idők. (vagy még az új TA kocsisok közül senki nem kapott el komolyabb speedbugot? mert csak emiatt állhat fennt ez a hülye helyzet. Nem hinném, hogy a drágább kocsi lassabb)
Új hozzászólás Aktív témák
- Csúcskategóriás gamer fenevad: ASUS ROG Strix Scar G733QS (Ryzen 9, RTX 3080, 32gb ram/1tb ssd)
- Huawei Watch GT5 Pro 2027.04.15.-ig Garis!
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 1 év garancia
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 42mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I W10 I Gari!
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest