Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pisti

őstag

válasz PaJa1 #5217 üzenetére

Erről jut eszembe.
    Hogy a csudába mentél te WR-t Destroyerrel? :D Ennyire fekszik neki az a pálya?

• Plokijuma

aktív tag

válasz PaJa1 #5217 üzenetére

Lion: speedbug...aka weight bug. Nem hinném, hogy ekkora különbségek lennének a kezdőkocsik közt. (az is lehezt, hogys nagyon jól el van találva a ballansz (fék/grip/acc)

2 mp ingadozás még semmi, majd ha te is belassulsz hirtelen 3-5 mpvel körönként, akkor szólj...főleg ha liga-versenyen mint én :(

Gyakorolni abszolút nem fogok rá, mert tök szerencse függő az egész. Értelmetlen jelenleg a komolyabb készülés a pályákra, mert sajnos nem a versenyzőitudás dönt, hanem teljesen más dolgok (igen, a "speedbugra" céloztam).

Practiceban is észrevettem, hogy van sajnos speedbug (indokolatlanul 2-3 mp-s különbségek voltak egyes futamok körei közt össze-vissza a Broadon)
    Practice sem teljesen független a nettől, mivel ott is kiírogatja a legjobb köridőket (World Record, Personal Best, stb) és érezni egyértelmű lagot a CheckPointoknál való áthaladásnál. (nem áthaladáskor írja ki a részidőt, hanem kicsit késleltetve)
    Lehet mégis a netes kódban van a hiba? Ha igen, akkor is mi a franc miatt változik meg egy elvileg fix érték (tapadás, súly)?

Az új TA kocsik elég gyengén muzsikálnak a WR táblát tekintve. Top10-ben csak pro van és utánuk jönnek az új TA kocsis idők. (vagy még az új TA kocsisok közül senki nem kapott el komolyabb speedbugot? mert csak emiatt állhat fennt ez a hülye helyzet. Nem hinném, hogy a drágább kocsi lassabb)

Új hozzászólás Aktív témák