- HTPC (házimozi PC) topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen széket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
Ricco_hun #13732 üzenetére
hehe én már meg se néztema végét, felbaxott h 20 mp-el ezelőtt még boldog voltam, tényleg hihetetlen h az utolsó kanyarban sikerült megelőznie glock-ot.
A váltó az tényleg szar, nagyon fel tud hergelni, automatán tolom, de sokat belenyúlok, mert 1esből 2esbe alig megy fel.
-
MaciG
addikt
válasz
Ricco_hun #13627 üzenetére
... vagy vesz egy üveg jófajta akácmézes pálinkát
Amúgy meg ha azt nézzük, hogy valaki elmegy bulizni mondjukegy átlag pénteken ott is költ olyan 3-5K-t (pesze lehet jóval többet és kevesebbet is most magamból indultam ki ) De ha valaki nem jár le szórakozni, mert anniyra nem az ő világ,stb. akkor amit ott "elbaxna" simán tud venni AP-t és akkor nem is tűnik olyan soknak.
Jah és én még 1x se vettem AP-t és mégis sokáig élveztem a játékot régebben
.
-
csaba0223
senior tag
válasz
Ricco_hun #12601 üzenetére
Én nem azért játszom a játékkal mert magyar! Azért játszom vele mert 1 részt ingyenes másrészt uj embereket ismerek meg! Néha boszankodom de szeretem a játékot!!!
Igénytelen pedig te vagy! Ha lenne benned 1 kis igényesség akkor elhuznád innen a csíkot és nem a többi játékost becsmérelnéd! Te is azért írsz ide mert valamilyen szinten kötödsz a játékhoz, vagy a társasághoz! Hát becsüld meg őket! És ne szarj oda ahol eszel!!! -
válasz
Hát bazzeg akkor menj és uninstaláld le! Minek írod le 100x azt amit mindenki tud? Mi a turós ***** kezdjünk vele? Én úgy vagyok vele, hogy a játékban marha sok bug van, de ennek ellenére még valamiért mindig 100x jobban élvezem mint más egyéb játékokat, tehát nem pattogok. Az hogy ki fejleszti számomra csak egy marha nagy pozitívum, de nem ettől fog tetszeni a játék. (Imperium Galactica a világ egyik legfosabb játka volt szerintem és magyar.
Pedig nagyon híres game volt. )
-
MaciG
addikt
válasz
Szerinted ki mondta itt ,hogy a speedbug ami néha előjön (elméletileg már javítva van, még nem néztem, mostanában nem játszom), nem hiba? És emellett van még sok apróbb hiba is. DE mivel ez ingyenes játék nem várható el az ,hogy olyan percíz, bugmentes legyen, mint egy olyan játék ami 10K körül mozog és még havonta is fizetni kell. (pl. WoW-ba is vannak bugok...) Én is szoktam kritizálni, mert kell a negatív kritika is, de te ezt azért túlzásba viszed.
-
_PT_rocket
csendes tag
válasz
Ricco_hun #12577 üzenetére
Nem vagyok fejleszto, csak lattam mar hasonlo rendszert. Szerintem a PT azert kivan nagyobb savszelesseget mert sokkal nagyobb adatfolyamra van szuksege. Mig a Cod -nak eleg talan csak az input-ot + neha a poziciodat atkuldeni, addig a PT-nek a fizika miatt a cod adatainak tobbszorosevel kell szamolni es sokkal surubben kell csomagot kuldeni a nagy mozgasi sebesseg miatt. Es igy mar nem csak amiatt az 1 hozzaszolas miatt regeltem. Tobbet nem irok a temarol.
-
Creative997
őstag
válasz
Te is észrevetted már h sokan panaszkodnak a játékra, köztük én is kiakadtam rendesen, mint emlékszel. Egyetértek sok dologban, ezerféle módon lehetne jobbá tenni a játékot, programozáshoz nem értek, de azért én is úgy látom h voltak/vannak benne olyan hibák amiket hosszú távon nem javítottak ki illetve ami elég buta hiba. Mint a kiakadásomban is látható volt, nem tudom ki a hibás (szerintem az aeria bassza el a játék élményét a faxságaivel, az invictus meg fejleszti hozzá a bugokat). Tény h javítanak is (1 év után speedbug), habár nem kéne ilyen hibáknak lenni.
DE! Nem kéne ócsmárolni a többi játékost, h igénytelenek, ha ezzel játszanak akkor istenem, játszanak. Te már hónapok óta hajtogatod h nem és nem fogsz játszani, csak a panaszokat küldözgeted be ide. Biztos h mások is utálják már a játékban h sok a hiba benne és panaszkodnak mint te és én, de azért valamiféle tiszteletet megadhatnál. Gyakorlatilag páran írnak be ide panaszt, a többiek meg lehet h úgy vannak h mi a faxnak írjanak mikor uazt elmondták már. És közben lehet h mégis játszanak, mert valami más mégis megfogta őket. Tehát neked nincs jogod megmondani a véleményedet másokról!! Nekem semmi bajom azzal h szídod a játékot 1000 fokon, de azért nem kéne belehúzni még a többséget is, ez már a tiszteletlenség másokkal szemben. Fogalmad sincs h mi a helyzet a "másik oldalon", mint korábban kiderült sokan játszanak más játékokkal is v csak kizárólag. Úgyhogy E szempontból légyszíves moderáld magad!
Én már írtam: ahelyett h bódi nyuszikat meg sárkányrepülőket kreálnak lufik társaságában mint egy zsúron, helyette javítsanak. És gyakorlatilag senkit sem érdekel h ki fejleszti a játékot, köztük engem sem. Kivéve Spittiet
That's all! -
MaciG
addikt
válasz
Ricco_hun #12582 üzenetére
Mikor leszed egy fájl-t akkor azt kicsomagoja és felrakja azért áll. És azért enny ideig ,mert jól van tömörítve és így jóval kevesebbet kell leszedned a netről... Úgy is meg lehetne oldani ,hogy ne így legyen, hanem mint "más" játékoknál, de akkor a 10 megás patch az 100-150 mega lenne. Ez a része elég jól meg van csinálva szóval ezt nem kéne szídni.
És én se akarok összeveszni veled, de ha nem vagy otthon a témában akkor ne írj baromságokat.
Én se értek hozzá, csak nagyon minimálisan, talán
-
Isten88
senior tag
válasz
Ricco_hun #12560 üzenetére
Mikor frissíti a játékot, akkor néha nézd meg a processzorkihasználtságot is...azért nem szed, amikor nem szed, mert telepít, és a CPU maxon megy.
Másrészt szerintem a CPU-d kicsi, hogy lekódolja a netednek a csomagokat játék mellett. Nekem is volt egy ilyen jellegű bajom, egy win. reinstall megoldotta. Ha neked ez sem jön be, akkor vegyél nagyobb CPU-t, mást nem tudok javasolni. -
_PT_rocket
csendes tag
válasz
Ricco_hun #12560 üzenetére
Kedves Ricco!
A hozzaszolasod alapjan nagy szakertoje lehetsz a temanak. A Cod2 tenyleg ugyesen oldja meg a halozati lag kezeleset. De kihagytal par aprosagot a szamitasbol: pl az egyik es nagyon lenyeges hogy a ket jateknak semmi koze egymashoz, meg csak ossze sem lehet hasonlitani oket. Nem is tudom hogy jutott eszedbe, de ha mar ez a pelda akkor hasonlitsunk. A cod2-ben egy ember kb 5 km/h sebesseggel halad, ami durvan 1.39 m/s. A netkodok altalaban ugy mukodnek hogy amig nem jon uj csomag, addig megprobalja
megbecsulni az eddigi mozgasod(palyad) alapjan hogy hol is lehetsz most, mivel nem allhatsz ott amig nem jon csomag toled. Nos ez alapjan 1, 1.5 masodperc mulva is csak 1.5, 2 meterre lehetsz a kiindulasi ponttol, amit nem olyan nehez korrigalni. Na nezzuk a PT-t! Az autok 300km/h -val szaguldo fizika altal mozgatott testek, ami kb 83.4 m/s tehat 1, 1.5 mp mulva kozel 100m-tavolsagra van a kiindulasi ponttol. Na ezt mar szerintem nehezebb ugy korrigalni hogy ne tunjon fel. Szerintem ezeket vedd szamitasba mielott optimalizalod a PT netkodjat. -
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun #12009 üzenetére
Esélyegyenlőség alap autóknál?
Mindenki kiválasztja melyikkel akar menni, ebben mi az egyenlőtlenség? Nem az autó hibából fog adódni a helyezésed. Te választasz, nyilván tudod is hogy milyen.
1óra alatt meg lehet szerezni mindet még a totál újoncoknak is.Most látom csak, hogy a szubtörp csukva, így muszáj lesz főbuszon nyomulni. Ott is az also sim VSben.
Remélem azért legalább 2 szoba tele lesz...
Ha 4 szobára szükség lenne, akkor az alábbi beosztás módosul. Remélem mindenki csak 1 accountjával akar versenyezni.Elődöntőkbe kik jutnak (#x: a selejtező száma, -x: a helyezés):
1.be: #1-1. #2-2. #3-1. és a második leggyorsabb a továbbjutottak után.
2.ba: #1-2. #2-1. #3-2. és a leggyorsabb a továbbjutottak után.Döntőbe: a két első plusz a leggyorsabb második.
-
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun #11860 üzenetére
Felezünk egy lottó nyereményt?
A fejlődős részben nekem igazam van, aki akar az most is tud haladni. Nem csak kiskapuval.
Mellesleg az MMO játékok sosem arról voltak híresek hogy gyorsan lehet fejlődni eljutni a max szintig.Amit a fejlesztéssel kapcsolatban ÍRUNK azzal egyet értek, mint ez fentebb kiderül. Valami nem stimmel, csak nem tudom mi. Top1 netes autoverseny lenne HA a hibák nem lennének és több hangsúly kerülne a játékosok visszajelzésére.
-
Isten88
senior tag
válasz
Ricco_hun #11557 üzenetére
Ott vagyok a teljesítők listáján én is. Nyomtam egy postot, azt hiszem a 3. oldalon vagyok. Kb 3 napja csináltam meg...de ott van a dátum, ha érdekel valakit...a reklám-képes elég lol. Ha a többit nem is, de azt az egyet megéri megnézni.
Bocsánat, valamiért kétszer küldte el.
-
-
csaba0223
senior tag
válasz
Ricco_hun #11373 üzenetére
Ez a Quizhelper vehetné a fáradságot hogy tájékoztasson minket hogy mi ez a szar! Lehet hogy csak segget csinálunk a szánkbol! Azt sem tudjuk mi ez a szarság!
Meg mondom én hogy mi van! Biztos van egy meghatározott Ap kerete a csávónak, Egész egyszerüen nem számitott rá hogy ennyi ember szavaz 1 eberre! Szerintem nincs annyi kiosztható Ap- ja a csávónak!!!Most néztem a szavazást 61 van nekem!
Reggel még csak 59 volt!
Szerintem nem csak mi szavazunk rám! -
Creative997
őstag
válasz
Ricco_hun #11282 üzenetére
Ezzel csak az a gond, hogy a neveknek kb olyan 2/5öde szokott itt lenni, a többiek rég jártak erre!
Csabesz, qrva jó volt ez a kis gyakorlás, ligán ha ilyen szitu adódik, ez a legjobb módszer, lezárod az utat, de nem teljesen, csalogatod a kanyarba külső íven, meg hasonlók
Nem kioktatás jelleggel írom, csak úgy
De azért örülök hogy nem veled vagyok most 1 csoportban, mert kemény dió vagy
Mondjuk utolsó helyről indultam
Ja hát Paját már ki ne hagyjam!
Akinek egyetlen ellenfele van: a domb!
Maci: szemtanúja voltam a kilökéseidnek, pont mögötted voltam, a kis hulye kocsog a faradra ment rá, azt meg nem tudod megfogni, főleg nem egy rollával.
Reméljük mindannyiunknak szerencsés versenye lesz
Ámenna én is kaptam egy szavazatot! Biztos egy kívülálló, mert aki innen volt azt....nem minősítem.
-
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Ricco_hun #10861 üzenetére
SZÉP Volt Ricc!!
Akkó' én így 35 felé befoghatom ugye?Paja.. ANNYI
nekem sem akkor esett le, hanem amikor nézegettem a hitelkártya számlámat..hehe.. de még megoldottam!
Természetesen nem ennyiért adnám, de a looserek hagy nézzenek gyogyósnak.. és érezzék mennyibe kerül egy ilyen account! Főleg az idő ami qrva sok.. és egy első accost nem dobál el senki! De ebayen 2-t már megvettek..hhehehhee(de ez titok vazze!)
-
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun #10519 üzenetére
Én már rég nem drifteltem drift módban, Sim VSben nyomom
És nem én emiatt nem leszek banolva, nem csaltam...
De van ott 1 másik mondat is, attól már jobban tartok...lényegében a kiskapuk kihasználása - remélem a fánkolás nem ez
Driftben irreális pontokért meg menj a rankins-ba -
MaciG
addikt
válasz
Ricco_hun #10263 üzenetére
Igaz én nem Paja vagyok, a recept a következő:
-3xRace Bonusz (BP)
-kell egy RP-s proper vagy egy bula (vagy mindkető és akkor még többet ad) meg hogy legyen alapból valamennyi bónsuz, pl.:10%
-elég hozzá 2 ember is de minél több annál jobb.
-A pálya az a Tokyo -team Drift (itt ad 100% dificulty bonuszt)És annyit kell csinálni, hogy driftelni kell , forogni körbe körbe. (Ilyen fánkokat kell csinálni
)
-
erdol
senior tag
válasz
Ricco_hun #10177 üzenetére
Hát lehetne fényezni a játékot de az azért önmagáért beszél hogy annyian abbahagyták mióta elindult.Nagyon kevesen vannak azokból akik már az indulás óta vagy legalább fél éve nyomják.Könnyen kitalálható miért hagyta el mindenki.Minden 2.-3.hónapban egy patch ami elront mindent amit azután valahogy javítanak.Vagy nem.
A fejlesztés ami több ellenszenvet okozott mint örömöt.Valami nagyon nem működik mert ha jó lenne akkor nem csak páran lézengenének a szerveren és abból nagyon sok új.És szerintem is ott voltak mindig sokan, ahol sokat lehetett kapni RP-ben mert az igenis jó érzés hogy nem 3-4 száz RP-ért gürcölsz.Nem azért hajtanak sokan mert rekordokat akarnak döntögetni mert az nevetségesen alacsony mindenhol hanem hogy megfelelő mennyiségű pontot kapj.
Lehet mondogatni hogy nem jó a túl sok RP mert nem lesz elég tartós a játék ha mindenki gyorsan lépked felfelé de az mégis igaz hogy mindig azt nyomták sokan és azt próbálták meg jól csinálni ahol nagyobbat lehetett kaszálni.
Nekem is az a véleményem hogy ha csak a győztes vagy és használod a 3x bónuszt akkor fizet megfelelően csakhogy nem győzhet mindeki.A többi bagóért hajt.Azért kevesen játszanak napi 5-6 órát hogy jól fejlődjenek.
Persze a fanatikusok akkor is nyomni fogják ha mérgelődnek is és én is ezek közé tartozom. -
MaciG
addikt
válasz
Ricco_hun #10177 üzenetére
"őleg hogy a PT-t egy óra után nem gyengén meg lehet unni"
Ezt mondta Shadow is hogy elvették a játékélményt...
Szerintem az egyáltalán nem baj, hogy kitalált verdák vannak, inkább az a baj, hogy az áruk elég ilreális. Itt gondolok arra amit már valaki meg is említetett, hogy a verdára a tuning marha drága. Inkább legyen a verda borsosabb áron ,de a tuningot meg lehessen bugapézé venni.
5 perc múlva csinálok egy szobát Euro Praktice néven, gyeretek gyakorolni
-
Shad0w
senior tag
válasz
Ricco_hun #10169 üzenetére
Ööö, én viszont nem értek veled teljesen egyet. Mert ezt az rp/xp sírást kicsit hülyeségnek tartom, csak a hatás kedvéért írtam bele...
. Olyan szinten helyezed erre a témát mintha nem szólna másról a játék. Eleve ez egy olyan játék amit nem lehet végigtolni 1 nap alatt, mint az NFS-t, itt meg végig arról siránkoztok, hogy játszani kell. Aztakurva...
Szerintem a legeslegnagyobb probléma az a játékélmény, én személy szerint ezt hiányolom belőle, engem soha nem érdekelt, hogy mennyit kapok, mentem aztán ha összejött a zsé akkor vettem vmit a tütümhöz. Pont. És pont a játék élményét vették el, eza legnagyobb baj!Ugye kezdődött azzal, hogy azt hitték a ghost mód a különbség az arcade* és a szimuláció között és mivel mindenki ghost módban ment (nyilvánvaló okokból) ezért írtak egy teljes mértékben elbaszott fizikát, mindezt tették úgy, hogy a régit is elkúrták. Most meg kiszedték a ghost módot még a (kicsit elkúrt**) régi fizikát használó módbol is, mert továbbra is azt hiszik, hogy ettől lesz szimuláció. Hihetetlen mennyire gyökerek dolgoznak ott. De ha végre az invictus venné a fáradságot, hogy meghallgatja a játékosokat talán történne vmi. Nemtom, ezidáig az Invictus és a játékosok közötti kommunikáció egyenlő volt a nullával. Ja, nemis volt aza béta tesztelős hibajelentős oldalacska, oda beírtunk (mi játékosok) egy csomó durva hibát, aztán baszták kijavítani és kiadták úgy. Hát ennyi...
* erre várom a magyar megfellőt, talán "árkád"?
** de már ahhoz eléggé, hogy abbahagyjam -
-
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun #10169 üzenetére
Még mindig nem értem mi a bajod xp,rp pontok terén... Ha kifejezeten ere mész akor olyan pályán kel meni ami hoszu. Tobet lehet most keresni mint régen. 3x race bonus és perfect driftek... Werseny helyet driftelsz és percenként meglehet simán 300 rp. Régen 100rp perc perc wolt a kereset! DANI, ac a+, front grip és a quadra még elore kicsit a hajtást.
-
Creative997
őstag
válasz
Ricco_hun #10099 üzenetére
RX-7 egyértelműen. Hasonló fizikai tulajdonságok, de az RX-7 erősebb, jobban gyorsul, gyorsabb ergó jobban megy minden pályán, módban... de ha te nem is fogsz versenyezni mert elmondásod alapján csak panamák vannak akkor végül is tök mindegy. De nagyon egyszerű: csinálsz egy szobát-only class4vagy5 néven és beállítod hogy same class azt ennyi, hidd el jönnek, szoktunk csinálni class5el ilyet.
nekem csak 1761 AP-m van mivel 1 hét múlva kapom meg a 300at, tehát akkor tudnám csak megvenni az RX-7et, de így marad nekem az ingyen RX-8 -
-
MaciG
addikt
válasz
Ricco_hun #9783 üzenetére
Nah én is írok, nehogy azt hidd, hogy mindig csak Paja van "ellened"
Az ,hogy kevés a tuning az igaz, ezt már én is írtam, de az, hogy nem lehet szoros versenyeket játszani az nem igaz. Vannak olyan versenyek ahol én is nagyon megizzadok és az utolsó kanyarig kétséges az első pozició, csak olyanok ellen kell játszani akik veled egy szinten vannak...
A Pro street meg a versenyzési élmény az olyan messze áll egymástól ,mint Makó Jeruzsálemtől. Az egéssz játék egy trágya és ezt maga az EA is beismerte, és ha már ők is azt mondják akkor biztos úgy van.
"Meg hogy a PT szimulátor közeli nah ezen jót nevetek" Ezek szerint a PS az szimulátorosabb? Ezt te se gondoltad komolyan, a Juiced meg egy katasztrófa...
Én is szoktam szidni néha a játékot, de feleslegesen ok nélkül azért nem nagyon kéne.
-
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun #9783 üzenetére
ööö, te már megint tévedsz.
Nem nyerek mindig, és a másidok kb 500-600 ak kap kevesebb pontot ha a legjobb kör sem az övé. (legjobb kör bónos max 600, és 5%al kevesebb rank bonusz)Grafikailag semmi probléma nincs vele, szerintem szép. Én minimumon játszok vele és így is tetszik. Az autok kidolgozottak, van rajtuk poly bőven. MAxon is megnéztem a játékot, győnyörű, ha megnézed grafikailag eléggé ott van... legszebb aeriagames-es játék szerintem.
Meg autoversenyes játékok között is megállja a helyét. Az NFSt az effektetk teszik "széppé" amitől nem látsz semmitNem lehet szoros versenyt menni? Indulj egy ligán vagy elég azonos autok ellen és máris izzadni fogsz, presze csak ha nem vagy vérprofi és a bubás tagot is egykézzel lenyomod... Az autok azért vannak classokra bontva hogy mindenki, tudjon taláni az ő által vezetni kívánt auto mellé ellenfelet.
Ha így sem találod a szoros versenyt, a versenyzési élményt akkor a hiba benned van.Mellesleg buggyval is meg lehet ám izzasztani a panamát, nem is kicsit
A sim vs ből tényleg hiányzik a szélárnyék, azzal jobb lenne.
Fizetni nem is kell. Elég jól megy a panama... jobban mint class5 ben a harpoon, szóval a class6 még keményebb.
-
Shad0w
senior tag
-
-
erdol
senior tag
válasz
Ricco_hun #9365 üzenetére
sorry off
...Nem igaz, hogy nem lett volna Pesten.....
Én eleve nem is jelentkeztem volna vidéki egyetemre és akkor nem is fordulhatott volna elő ez a helyzet. Miért kellett Bp-iként a Debreceni egyetemre is beadni a jelentkezést.
...na de ilyet..
Erre értettem,és szerintem ez nem a kettőtök topikja ha olyat akarsz akkor írj priviben.Ezt itt mindenki olvassa és reagálhat is szerintem.Nem akartam durva lenni úgyhogy én le is zártam.
Egyébként azért haraptam a dologra mert én is voltam így annak idején és én a rossz utatjártam be nem úgy mint Crea. -
Creative997
őstag
válasz
Ricco_hun #9359 üzenetére
Én természettudományi egyetemekre adtam be a jelentkezésemet, amiből itthon csak 4 van (Bp, Debrecen, Szeged, Pécs). Most minek menjek olyan egyetemre amihez nem értek? Felesleges idő, pénzkidobás, meg engem is kivágtak volna valószínűleg. Valószínű h az ember olyan egyetemre megy, olyan szakirányt vesz fel, amivel kezdeni akar a jövőben, amivel foglalkozni fog az életben, dolgozni! Minek menjek a jogra vagy az orvosira vagy a BME-re ha nem akarok? Csak mert Bp-en van?
És ha nem adom be a jelentkezésemet máshova most dolgoznék, húznám az időt vagy mittomén mit csinálnék, annak meg nem látom értelmét, ha van lehetőségem akkor kihasználom!
De mint látom vannak akik nem így gondolkoznak, meg nem tudom mit csináltál volna a helyemben, mondjuk nem is ismersz, meg az életemet sem. De mindenki úgy baxxa el az életét ahogy tudja! -
Creative997
őstag
válasz
Ricco_hun #9356 üzenetére
Ha tudnád a körülményeket akkor megértenéd! Jelentkeztem én Pestre, érettségiztem én emelt szinten 2x is az ELTE-re, de mind a 2x 1 ponttal csúsztam le.
Szerinted mennyire voltam ideges?? Fellebeztem, de semmi. Az meg nem pálya hogy csak oda jelentkezem, így kerültem Debrecenbe, ahova simán felvettek. Emiatt a kibaszott bolognai rendszer miatt szívok folyamatosan!!! Gondolhatod hogy nem szórakozásból járok 220km-re, utazva oda-vissza 3-3 órát és fizetni az albérletet mivel a koliba se vettek fel! Tehát minden faxán összejött! Pedig nem vagyok egy hülyegyerek, de az elte el van szállva magától, ezért voltak magasak a ponthatárok. 18 évet töltöttem otthon, szerinted milyen volt elszakadni a családtól, a barátoktól és a barátnőmtől??
De ez van.
-
-
Creative997
őstag
válasz
Ricco_hun #9199 üzenetére
Balancolni kell mint állat!
Nekem a majdnem max fortem grip f+al rohadtul csúszik, ki is kell vennem a gripet néhány pályán majd. Tehát sztem rakj bele grip f+-t és 4wd r+-t. meg hát a tuning, főleg a bodyk dobnak rajta sokat. Amikor megvettem akkor mentem vele, de azóta nem, driftelgettem pannyval, összeszedtem a pínzt forte tuningra. Tegnap kipróbáltam és óriási a különbség!!
-
Creative997
őstag
válasz
Ricco_hun #9160 üzenetére
Én is úgy kezdtem hogy bazz anyátok hogy pi...be tudtok ennyit menni? 400ezerrel kezdtem és hopp! Most 7,5milánál tartok és folyamatosan tudok 5 fölött menni. Panama-val, csak rá kell érezni és ebben segítettek, gyakorlás és kitartás kérdése, nem az hogy "na faxom megint nem megy, hagyom a pics-be..." (nem céloztam senkire!!!!).
Egyébként 2 ellentétes dolgot írtál:
"Panamával szar mert nem indul meg a segge" <---> "Nagyon úgy néz ki, hogy...kell...Panama de az is csak fullosan, hogy olyan tapadása legyen, hogy csak na."
Elöször írtad jól, a Panama segge tapad mint állat, tehát épp ez az hogy nem kell hogy olyan nagy tapadása legyen.
És tényleg ez a baj, azért nem tudok nagyobbat mert nagyon leragadt a kocsi, de legalább ha elqúrod, vissza lehet hozni viszonylag könnyen.R-Go: értem én hogy nem megy, de attól még ezzel lehet a legjobban kaszálni! És ennek érdekében megtanultam...
-
Creative997
őstag
válasz
Ricco_hun #9034 üzenetére
nekem 15 darab ilyen hack pack vay mi az isten van. Nem tom mit csinál a combo seeker, meg kéne nézni. Azt mondták h csak 200%os a mass bónus. csak azt nem tom h csak 8 embernél vagy kevesebb népnél is annyi e? Na szóval akinek hasonló a "probléma" az szóljon és megbeszélhetnénk egy időpontot
-
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun #8867 üzenetére
erre csak amit mondtam:
"Mostmár úgy láttam normális, a régi a fejlesztésekhez járó szintkorlát. Fullos autoja annak legyen aki megérdemelte, max-os autóhoz maxos level limit kell. Régen így volt, működött. Most volt 1 kis bibi, pénteken lett kinyomva a diane és csak hétfő reggel lettek beállítva az árak, hétvégén nem dolgoznak
így szinte minden jött-ment panamával rohangál(t) és bőséges volt a bonusz hogy feltuningolja."
Na most kussolok, munka után kikapcsolok, PTzek is
-
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun #8864 üzenetére
Azt csak arra mondtam hogy most is lehet gyorsan sok pénzt keresni. A versenyek msot is tudnak ezreket hozni a konyhára. Meg a többi pályán való driftelés is, persze nem annyit mint a hangar, mert az rém 1xerű, 1 kanyar azt kész. Oda nem kell skill, megszokod hogy hogy kell menni aztán tőgáz és jobbrakormány.... A többi pályán még sehol sem vagyok, igaz még nem mentem sokat, de ott már jóval lentebb leszek a tabellán gyakorlással is.
Ghost modód nélküli versenyzés 20% al több pontot adományoz, érdemes így menni. Más a fílingje, életszerűbb. nehezebb előzni, figyelni kell másokra stb... Sajnos ezt nem mindenki tudja vagy akarja és tombol beléd oldalról, na akkor szívás van, küzdeni felfele (megint).
Meglepődtem, a Buggyval jobb időt mentem Béródon mint RXel, mind2 táska nélkül.
-
MaciG
addikt
válasz
Ricco_hun #8862 üzenetére
Csak azt felejted el, hogy pl. nekem is valamikor el kellett kezdenem és én is alap kocsival rohangásztam nagyon sok ideig ,és azután mikor lett RP-m nem a harpoont (az akkori legjobb RPs- autó volt) vettem meg hanem a quadot, és azt fel is tuningoltma. Aztán mikor megint lett RP-m, akkor se a legjobbat vettem meg hanem egy stallion-t.
A mai kezdők (nem rád gondolok mert nem tudom te miket vettél) alap kocsi után egyből egy full panamát akarnak. És a többi autó? Azok azért vannak ,hogy szépen sorba vegye őket az ember. Jah és hiába lesz valakinek full panamája ha nincs mögötte megfelelő játékidő, rutin. Ez egy feljődös játék. Pl. wow-ban se úgy kezd az ember ,hogy 1-2 nap után már ő az ász az egéssz xerón... (Nem wow-ozok csak hallok egy-két dolgot.)
Nállunk öcsém kezdet nem is olyan régg a PT-t és az alap kocsi után vett egy phoenixet, de nem is tuningolta és most meg panamát akar ,mert azt hiszi ha megveszi akkor majd alázni fog, de téved, mert előtte meg kéne tanulni vezetni
-
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun #8862 üzenetére
Tudtam hogy kihagytam valamit.... lehet van még több is, csak mire átolvasom addigra lejár az időlimit
Van másik accountom is, tudom milyen az elejéről kezdeni ezekben a "nehéz" időkben. Azzal azonos osztályú autokkal versenyzek és nagyon éles class1es küzdelmek alakulnak ki, ha meg RP kell akkor TAzok vagy azzal is drift.
Mostmár úgy láttam normális, a régi a fejlesztésekhez járó szintkorlát. Fullos autoja annak legyen aki megérdemelte, max-os autóhoz maxos level limit kell. Régen így volt, működött. Most volt 1 kis bibi, pénteken lett kinyomva a diane és csak hétfő reggel lettek beállítva az árak, hétvégén nem dolgoznak
így szinte minden jött-ment panamával rohangál(t) és bőséges volt a bonusz hogy feltuningolja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS/
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Samsung Galaxy Watch Ultra 2év garancia!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest