- Egyre csábítóbbak ezek az ASUS ExpertCenter mini PC-k
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Tavaszi hardvernyitány
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
Én azóta szinte egy percet sem gémeltem mióta ennyire lecsökkentették az 1 versenyért kapható RP-t. Egyszerűen értelmetlenség játszani a PT-vel. Körözgetek 12 percet erre a végén kapok 400 xp/rp-t. Na így fejlődjön az ember fia. Szerintem sokan abbahagyták a PT-t emiatt, csak a fanatikus kemény mag tart ki mellette (direkt nem írok neveket, amúgy tudnék). Mindig ezt mondom és most is, hogy egy játéknak kikapcsolódást kell nyújtania (igen és ehhez hozzátartozik, hogy normális ütemben fejlődsz, ne pedig 24/7-ben kelljen előtte ülni). De a PT ezzel a fejlődési sebességgel csak felb@sz. Meg akárki akármit mond egy NFS sorozaton (igen ezzel példálózom
) "felnőtt" gémernek igenis kevés kocsi, pálya és tuninglehetőség van a PT-ben. Jöhet az "akasztás"!
Új hozzászólás Aktív témák

- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- SK Hynix 16GB és 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) "felnőtt" gémernek igenis kevés kocsi, pálya és tuninglehetőség van a PT-ben. Jöhet az "akasztás"!