Új hozzászólás Aktív témák

• Ricco_hun

senior tag

válasz PaJa1 #9757 üzenetére

Gondoltam Paja, hogy jösz és majd jól a védelmed alá vonod a mostani, már elnézést, fos PT-t. Most máshol is kapsz 2ezer felett, csak most kell hozzá a 3Xes verseny bonus. Nah látod ez a baj, hogy te mindig magadból indulsz ki: te mindig nyersz, mindig tiéd a legjobb idő, mindig van drift bonus-od meg ilyenek. Csak ha valaki második, akkor már nem 2000 rp-t kap, hanem 400-500-at. Így meg feljődni nem lehet. Én meg nem vagyok hiperkocka, hogy ott üljek 24/7-ben, oszt körözzek az unalmas pályákon. Fizetni meg sosem fogok egy olyan játékért ami: ingyenesnek lett beharangozva, unalmas és kevés pálya, kevés kocsi és tuning, grafikailag sem néz ki egy 2008-as gémnek, meg össze- vissza kitalált autónevek meg eldeformált karosszéria. Annyi a pozitívuma, hogy élő emberkék ellen nyomhatod. De versenyzési élmény az nuku. Egyszerűen a bugos játék, a pályák kialakítása, meg a kocsik egymáshoz viszonyított ereje nem alkalmas arra, hogy szoros, egymást előzgetős versenyt nyomjunk. Igen megint ezzel jövök: pl. Pro Street-ben hiába a gép ellen nyomtam 10x akkora volt a versenyzési élmény, mert ott olyan, hogy pl. hosszas felzárkózás után megérkezek az ellenfél seggébe, vissza 4-dikbe, kimegyek mellé és szép lassan megelőzőm. PT-ben ilyen hol van. SEHOL. Ott csak akkor előzöl, ha kipörög a másik. ÁÁÁÁ hagyom az egészet nem koptatom a billt. Meg hogy a PT szimulátor közeli nah ezen jót nevetek. Árkádosabb mint egy Juiced. Majd eseteleg 2012-ben újra megnézem, hogy a 4 év alatt sikerült-e valami értékelhető szintre eljutnia a gammának.

Új hozzászólás Aktív témák