Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
Ej bajtársak, ezt nem hiszem már el!!
Megvolt a legeslegelső végig driftelésem 10 percen keresztül!! Igaz még mindig van mit rajta javítani, de ha milliós nagyságokba megy tovább mint eddig, akkor rettegjetek. Na jó, nem kell, de azért szép kis csúszást vittem véghez ahhoz képest h az elején azt írtam 2 és félnél nem megy több. Most 7,49. Az sem elhanyagolható tény hogy 4 magyar találkozója van errefele, így a sorrend: MaciG, SP33DY, ööö hát én, Wandal (vagy oscar vagy unconnected, kinek hogy
)És még egy érdekesség: elindulnánk driftelni, de a visszaszámlálásig se jutunk el, csak mindenki ótóját mutogatja. Szépen lépegetnek ki, persze Creative papa nem akarja lerontani statisztikáját, megvárja míg mindenki kilép és talán győzelemnek könyveli el.
ÉS milyen igaz a mondás, az idő RP/XP-t terem
Vagyis a semmiért kaptam 8k-et. Na erre varrjatok gombot! TNA mondta h szerverhiba, nekem mindegy de azé vicces volt.És ja nagyon állat volt az esti race! Csak ne jött volna az a mocsok neon....istentudjaki, de legalább körözötté tettük,, vagyis TNA...
Új hozzászólás Aktív témák

- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- OLED monitor topic
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- iking.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 32GB/2TB használt, karcmentes 90% akku (108 ciklus)
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 12GB DeepCool CC560 CoolerMaster 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Megvolt a legeslegelső végig driftelésem 10 percen keresztül!! Igaz még mindig van mit rajta javítani, de ha milliós nagyságokba megy tovább mint eddig, akkor rettegjetek. Na jó, nem kell, de azért szép kis csúszást vittem véghez ahhoz képest h az elején azt írtam 2 és félnél nem megy több. Most 7,49. Az sem elhanyagolható tény hogy 4 magyar találkozója van errefele, így a sorrend: MaciG, SP33DY, ööö hát én, Wandal (vagy oscar vagy unconnected, kinek hogy
)
ÉS milyen igaz a mondás, az idő RP/XP-t terem
Vagyis a semmiért kaptam 8k-et. Na erre varrjatok gombot! TNA mondta h szerverhiba, nekem mindegy de azé vicces volt.