- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Videós, mozgóképes topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Hobby elektronika
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
Ej bajtársak, ezt nem hiszem már el!!
Megvolt a legeslegelső végig driftelésem 10 percen keresztül!! Igaz még mindig van mit rajta javítani, de ha milliós nagyságokba megy tovább mint eddig, akkor rettegjetek. Na jó, nem kell, de azért szép kis csúszást vittem véghez ahhoz képest h az elején azt írtam 2 és félnél nem megy több. Most 7,49. Az sem elhanyagolható tény hogy 4 magyar találkozója van errefele, így a sorrend: MaciG, SP33DY, ööö hát én, Wandal (vagy oscar vagy unconnected, kinek hogy
)És még egy érdekesség: elindulnánk driftelni, de a visszaszámlálásig se jutunk el, csak mindenki ótóját mutogatja. Szépen lépegetnek ki, persze Creative papa nem akarja lerontani statisztikáját, megvárja míg mindenki kilép és talán győzelemnek könyveli el.
ÉS milyen igaz a mondás, az idő RP/XP-t terem
Vagyis a semmiért kaptam 8k-et. Na erre varrjatok gombot! TNA mondta h szerverhiba, nekem mindegy de azé vicces volt.És ja nagyon állat volt az esti race! Csak ne jött volna az a mocsok neon....istentudjaki, de legalább körözötté tettük,, vagyis TNA...
Új hozzászólás Aktív témák

- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Motoros topic
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Bundle topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 3060 12GB eladó
- DELL OPTIPLEX 7010 SFF PC, I5-3570 CPU, 2 GB R5 430 VGA, Windows 10
- ASUS Vivobook Pro 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - MAGYAR - Win1
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
- Denon HEOS AMP HS2 erősítő / multiroom amplifier újszerű állapot
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- EVGA GeForce RTX 3070 8GB GDDR6 256bit
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Megvolt a legeslegelső végig driftelésem 10 percen keresztül!! Igaz még mindig van mit rajta javítani, de ha milliós nagyságokba megy tovább mint eddig, akkor rettegjetek. Na jó, nem kell, de azért szép kis csúszást vittem véghez ahhoz képest h az elején azt írtam 2 és félnél nem megy több. Most 7,49. Az sem elhanyagolható tény hogy 4 magyar találkozója van errefele, így a sorrend: MaciG, SP33DY, ööö hát én, Wandal (vagy oscar vagy unconnected, kinek hogy
)
ÉS milyen igaz a mondás, az idő RP/XP-t terem
Vagyis a semmiért kaptam 8k-et. Na erre varrjatok gombot! TNA mondta h szerverhiba, nekem mindegy de azé vicces volt.