Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
Ej bajtársak, ezt nem hiszem már el!!
Megvolt a legeslegelső végig driftelésem 10 percen keresztül!! Igaz még mindig van mit rajta javítani, de ha milliós nagyságokba megy tovább mint eddig, akkor rettegjetek. Na jó, nem kell, de azért szép kis csúszást vittem véghez ahhoz képest h az elején azt írtam 2 és félnél nem megy több. Most 7,49. Az sem elhanyagolható tény hogy 4 magyar találkozója van errefele, így a sorrend: MaciG, SP33DY, ööö hát én, Wandal (vagy oscar vagy unconnected, kinek hogy
)
És még egy érdekesség: elindulnánk driftelni, de a visszaszámlálásig se jutunk el, csak mindenki ótóját mutogatja. Szépen lépegetnek ki, persze Creative papa nem akarja lerontani statisztikáját, megvárja míg mindenki kilép és talán győzelemnek könyveli el.
ÉS milyen igaz a mondás, az idő RP/XP-t terem
Vagyis a semmiért kaptam 8k-et. Na erre varrjatok gombot! TNA mondta h szerverhiba, nekem mindegy de azé vicces volt.
És ja nagyon állat volt az esti race! Csak ne jött volna az a mocsok neon....istentudjaki, de legalább körözötté tettük,, vagyis TNA...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Delta Force (2024)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- PlayStation 5
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- DJI Avata drón +MasterAirscrew tuning propellerek
- iMac 27" ( 2017 ) Core i7 1TB SSD 16Gb
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC - Garancia - Wellness done
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest