Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple MacBook
- Videós, mozgóképes topik
- Pánik a memóriapiacon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Melyik tápegységet vegyem?
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
Új hozzászólás Aktív témák
-
oceanearth
őstag
válasz
G@bi90MR
üzenetére
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Én még nagyon kezdő vagyok ebben a játékban, de már elakadtam.

2 problémám van. Amikor a missziót csinálom az első fejezet után nem tudok tovább lépni a következő fejezetre. Megcsináltam az első fejezet összes küldetését, de nem enged tovább. Mi a teendő ilyenkor?
A másik problémám az, hogy ha online szeretnék játszani, akkor ha belépek mondjuk Simulation VS módba, ha belépek egy szerverre, ami az én osztályomnak megfelelő (1-es
), akkor csak néző leszek és nem tudok versenyezni. Pedig rányomok a readyre és minden stimmel. Erre valakinek van ötlete? Kb. 10x próbáltam így játszani és mindösszesen 2x sikerült. Az explorer módban pedig érdekes módon mindig sikerül "versenyeznem".Előre is köszönöm a válaszaitokat!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák

- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest