Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdol
senior tag
Hát igen jó lenne ha a magas ratingos indulhatna előlről a gyenge meg hátulról.Még mindig semmi értelme figyelni erre akkor meg minek van?Miért sorsol a versenyeken nem a pénzfeldobás dönt az indulási sorrendről!!!!A hétvégén 4 TA-t mentem összesen az ismert hülyeségek miatt,szerencsém volt nem találkoztam idiótákkal csak az utolsóban,az meg csak 5 körös volt,a többi 30.
Én is észrevettem már hogy többször ad panaltyt nekem olyan esetben amikor belerohanok egy tömegkarambolba aki persze okozta annak nem.Most már rajnál az egyik kezem a R gombon ahogy karambol van már nyomom is kevesebbet vesztek vele mint egy büntetéssel.Így még van esélyen felzárkózni.Viszlát:szerencsére több olyan is van akivel lehet draftolni a hétvégén egy sráccal sikerült két 30 köröst menni egyszer én nyertem utána övé volt a pálma,megosztoztunk.A harmadikban is együtt mentünk volna de a rajtnál penaltyt kapott.
Új hozzászólás Aktív témák

- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs