Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Raspberry Pi
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Attka85
üzenetére
nyenyenyenye

Igaz, a Kings bevágta a hisztit félidőben és kiléptek az egészből miután látták hogy küzdeniük kell még a 3. helyért is, de akkor is: szép volt Attka.
Csak 8 ponttal lemaradva a 2. csapattól úgy, hogy én 2 versenyről hiányoztam - akkor Attka kaparta a pontokat egyedül. Mivel nem volt tartalékosunk aki beugrott volna.
Amíg az első két csapat (az külön téma hogy az élen végzett banda az kettő csapat menő-manóiból állt össze - a szabályokat kicsit rugalmasan értelmezve
) , szóval az első két csapat, az éppen sorra kerülő pályát legjobban ismerő tartalékosát küldte mindig versenyre.No, hajrá magyarok! Ha ez a legutóbbi patch még nem törte le a lelkesedést, akkor legyetek ott mindenhol! Olvasgassátok a német fórumot (ha az angol jobban megy, google translator németről-angolra egész értelmes szóhalmazt ad ki), és jelentkezzetek minden nagy versenyre! Más dimenzió, mint a kis item huszárokkal küzdeni szobáról szobára.
apropó, Leila patch+lelkesedés:
Ma találtam: nézzedoda ahogy NakedSnake (CTF-ből talán ismeritek) néhány másodpercben jobban kifejezi hogy érzik magukat a régi játékosok Leila után - mint ahogy én tudnám, tucatnyi baszott hosszú poszttal: [kittkatt]
Új hozzászólás Aktív témák

- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 1 év garancia
- új Harman Kardon Onyx Studio 9 hordozható Bluetooth hangszóró ezüst 1 év garancia
- Seasonic Focus 750W 80 PLUS Gold / Csavarmatricás / BESZÁMÍTÁS OK!
- Inno3D RTX 2070 Twin X2
- Seagate FireCuda 2TB HDD 100% / BESZÁMÍTÁS OK!
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) , szóval az első két csapat, az éppen sorra kerülő pályát legjobban ismerő tartalékosát küldte mindig versenyre.