Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hangkártya probléma
- OLED monitor topic
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bekő Tóni
tag
Na igen, de az a Heat Online meg Level-R volt, ez meg a PT. Ha emlékszel, annak idején volt hogy egy játékon belül is változott a fizika ahogy jött egy újabb patch, hát még egy évekkel korábbi buildben mennyire más tud lenni minden.
Ettől függetlenül lehet hogy túlkormányozottabbnak fogod tartani az Inti-t.
(szerintem pont az ellenkezője most, de ettől kurva jó ahogy van. Ha túl gyorsan estek be a döntött kanyarba, pöcögtetni kell a féket hogy még a fal előtt "megálljon" - elforduljon. Meg amikor szólóban mész és szabad mindkét sáv, akkor tudsz olyan gyors lenni a kanyarban mint amikor húzzátok egymást ugyan de óvatoskodni kell a másik miatt.)Na, árkád Sphynx Reverse rekord visszavéve HunterHead-től...remélem beleszakad mire azt újra megdönti.
-
Nagus
senior tag
Múlt héten elértem a 26. szintet és meg is vettem az egyik régi CTF kedvencet a spiedot. De a nerf miatt el is ment a kedvem attól, hogy eljussak 30. szintre az Intihez, pedig én azzal sokkal jobban megyek, mint a Proval(nekem a pro túl alulkormányzott míg az inti felülkormányozottsága fekszik). Értelmetlen volt ez a nerf... Elvileg jönni fog a Red Rock, és a HO kis városkája középen az arénával.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Karibaba #29090 üzenetére
Tess: [link]
Ranglistára tényleg jó lenne figyelni, Tanzawa downhill, elég érdekes. Meg valamelyik serpentine pályán is CL1(?) kocsival vannak bugos rekordok. Egyik éppen "bundáskenyér" nevű honfitársunkké
Vért izzadsz valami időért, aztán mondjuk másnap döccen egyet a játék, zavar támad a mátrixban és beír három playert eléd, akik valami random roomban éppen Corus-szal bohóckodtak ugyanazon a pályán. Na ne már."Jó ez a sok új pálya, meg Englandon is, de nem jegyzi a rekordokat! "
"Akkor meg mi értelme csak megyünk a pályán"
Ilyenkor kell fordulni a ghost nélküli versenyzés felé.Szerencsére a több kör már megvan, hogy ramolás esetén legyen idő, esély felzárkózni.
-
Karibaba
aktív tag
Jó ez a sok új pálya, meg Englandon is, de nem jegyzi a rekordokat!
Akkor meg mi értelme csak megyünk a pályán. -
Bekő Tóni
tag
Közben Norlandering után szép "csendben" visszajött Hangar-külső. Ott se tudtam hogy még 4 plusz pálya van, kettőre emlékeztem. Imádom ezeket a kanyarcsúcspont keresős szögletes pályákat.
Aztán Jack meg megtalálta a WGT kocsikat is a fájlok között. -
Attka85
tag
Tettem fel javaslatokat a fórumra, nagy népszerűséget várok tőle, ha érdekel, nézzétek meg, mai, új, és lájkot szeretnék kérni, ha egyetértetek akár részben is
Köszi!
Suggestion-ben és General Discussion-ban vannak.
Teszem fel Discord-ra is -
Attka85
tag
Gratulaaa, tudtam, hogy hozzád kell mérnem magam
és nem csak nekem
-
Karibaba
aktív tag
Ez jó lett volna de nem kaptam meg!
De azért a Wr meg volt!
-
Attka85
tag
Legjobb az lenne, ha megcsinálnák végre a rankingset, mindenével, plusz jönne a calendar eventsekkel, kis server eventsek, meg egyénik, plusz hétvégi nagy rodeók
(bajnokik)
Amúgy igazatok van, fele embernek még talán cobrája sincs, szóval csak a maradék(bétások) öörülnének az új autóknak, cl7-8, de pl a GT kategória bejöhetne -
Bekő Tóni
tag
Norlandenringet nem tudták simán betenni, több frissítés is lement mire sikerült, akkor valamit elbaxtak. De kárpótlásul kaptunk pár RP, XP duplázó itemet.
("de a Dominator sokkal kezelhetőbb, mint a Thunder"
Na de érted, a platós Nascar truck gyorsabb, jobban fordul, mint a nyitott együléses Indycar kocsi...
Nézzük az eredeti Thunder Alley hármast: a Rookie, a PRO, meg az Intimidator. Mindegyiknek megvan a létjogosultsága. Látszik hogy egymáshoz vannak igazítva.
A Rookie könnyen vezethető kezdőautó, a hosszú 6. fokozat visz egy kis komplexitást a vele való versenyzésbe.
A PRO-nál ilyesmi már nincs, nincs értelme taktikázni hogy 5-ös vagy 6-os fokozaban toljuk-e. Elég hatosba rakni és padlógáz. Viszont Sunbayen a célegyenes előtti törésben nagy sebességnél már csúszik kifelé, nyúlósabb az egész handling, többet mozog oldalra, szűkebbek a sávok vele. Középhaladó szint.
Aztán ott az Intimidator, ami már olyan gyors, hogy Sunbay _döntött_ kanyarban el kell venni a gázt, mert csúszik kifele. Ha az előző kettőt nem láttad, csak ezt, akkor is megmondhatod róla hogy ez már valami profiknak szánt felső szint.
És akkor erre jött anno a platós truck, ami a Norlandenring leglassabb kanyarját is bevette 150-nel.Meg a Red Rock pályákon ment 500 km/h fölött. És játékosokat vitt el az előző 3 kocsitól.
Na, erre írom hogy most inkább ne jöjjön)
-
Nagus
senior tag
Most nem azért, de a Dominator sokkal kezelhetőbb, mint a Thunder. Amúgy a Domi is egy létező Nascar kategória, tehát mindenképpen van létjogosultsága!
Felmentem tegnap tolni egy-két 60-100 körös TA-t mivel láttam a dupla xp/rp hétvégét. Megdöbbenve tapasztaltam, hogy a base xp/rp felezve lett a 1,5 héttel ezelőttihez képest. Most duplával kaptam annyit, mint akkor simplába. Elszomorító!
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Attka85 #29078 üzenetére
Szerintem nyugodtan várhatnának vele. Alig látni spiedos, phoenix, stallion, sőt cobra VS versenyeket. Pályákon a körszámot lenne jó megemelni hogy ne legyen fun cl1-cl2 kocsikkal menni 5-6 vagy több körre, aztán úgy hagyni az egészet ahogy van pár hónapig még.
Persze új (korábban meglévő) pályák bármikor jöhetnek.
Offroad kocsikkal is hagynám a népet, hogy összegyűjtsék mindet, aztán lehetne olyan offroadosat játszni hogy aki nyer, az a következő versenyen egy class-szal lejjebb lévő kocsival megy. Ha úgy is nyer, akkor megy még lejjebb
Morellot meg először 3-7 napokra adnám mint nyeremény kocsit eventeken, v máshol és csak jóval utána dobnám be megvehetőre.A Dominator meg úgy felesleges eddigi formájában ahogy van. Még Invictus se tudta hova lője be, hogy mit kezdjenek vele, csak annak idején Gamigo erőltette az új TA kocsit hát aztán csináltak egyet. Intimidator után lenne a sorban az Indycar-os Thunder és kész. Mondjuk egy brutál kezelhetetlen, platós szörnyetegnek jó lenne, csak tudni kéne a handling-en módosítani.
Árkádban meg hosszabb lett a féktáv, lehetne a rekordokat, top times-okat is törölni
-
Attka85
tag
Most látom, hogy jön a corvette és a F1-es is, meg új pályák is
-
Nagus
senior tag
A facebook bejegyzések alapján érkezőben van a két Red Rock map, a Thunder és ez alapján gondolom a Dominator és Intimidator is, valamint F1 stílusú mapok.
-
JetiRulez
őstag
Tegnap este én is regisztráltam és pár óra alatt feltoltam magam Level 10-re (mondjuk egy versenyt se nyertem meg
). Nosztalgikus volt, újra éltem a sulis koromat. Már vagy egy éve nem játszottam úgy semmilyen játékkal.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Attka85 #29070 üzenetére
2x RP, XP van egy napig ... nemtom mettől meddig, de hogy ma este stressz-tesztelve lesz a játék, az biztos.
Állítólag új hardwareket raktak a szerver alá és hát látszik is - tegnap este több kör 14+ fős Thunder A-t toltam és egy repkedés nem volt.
Üdv. buvez! A játékban is ezen a néven vagy mint régen - ha szabad kérdeznem?
Kellemes Karácsonyt mindenkinek! -
buvez
tag
Kellemes ünnepeket kívánok!
-
Attka85
tag
Server Stop van, újdonságok jöhetnek, Pana, Vette, Rello talán, leárazás, bonus karácsonyra
-
buvez
tag
Elképesztő! Mióta nem kell licence? És miért csak az arcadot engedi?
-
Attka85
tag
Lehet úgy jártál, mint én: körbejártam mindent, de csak a játékbeállításnál kellett a parancsra kattintani (gáz, fék, balra, jobbra) és nyomni neki a kormányon, pedálon... :p Ha ez nem elég, a steam setupban van egy beállítás kormányra. Ne foglalkozz vele, hogy nem találja a kormányod, nekem se találja, pedig játszok ezzel, pCars-szal, meg mással.
-
Bekő Tóni
tag
Steam ... az egy bazi nagy játékbolt és ahhoz hogy pl. a mai fiatalok is rátaláljanak erre a játékra muszáj hogy a PT is ott legyen a virtuál polcon. (Most tényleg, ha belegondolok, van egy csomó ország ahonnan én még nem láttam játkost. pl svéde, finnek. Vagy éppen a déliek: olaszok, spanyolok is tök ritkák.)
Úgy értem, muszáj hogy folyamatosan rátaláljanak. Most még tele van a játék, dübörög a hype de mi lesz 2 hét múlva ha ez csillapodik? Rossz volt nézni az OPEN béta végén a játékmódonként 1-2 szobát még szombat este is. Hétköznap ha felnéztél, voltak 20-an (ebből 10 Thunder A-zott). Pedig az open béta olyan volt ahogy írod, hogy csak letöltöm a file-t, kitömörít és kész.
Aztán a pénz feltöltés: könnyebb volt megcsinálniuk a Steamen keresztül.Szóval belépni betudsz a játékba, de nincs kormány, jól értettem?
-
buvez
tag
válasz
Attka85 #29059 üzenetére
Hello!
Biztos már én öregedtem meg. Nem tudom mi ez a steam és mi szükség van ahhoz, hogy a PT-vel tudjak játszani. Amivel szintén gondom van, mert nem akarja felismerni a kormányt. Nem is erőltettem tovább. Nem tudom akarom-e eztA regisztrációk megtörténtek, csupán a steam-et nem értettem, hogy mi ez.
-
Attka85
tag
válasz
Attka85 #29055 üzenetére
Ehh működik... végig jó volt, de mivel elnéztem csúnyán(nem volt beállítva parancs az inputra) ezért hiába nyomkodtam, forgattam...lol.. félrevezetett a steam, hogy ott totál semmi inputot nem talált és én csak azzal foglalkoztam... Húú ekkora barom már rég nem voltam
Már volt játék, steam, dx9, visualc, már majdnem win reinstall is, meg egy délután olvasgatás fórumon... a végén már elkeseredésemben csak ráböktem mindenmindegy alapon a játékban és nyomtam neki pedált.. és vette...vett mindent...áááhhh húú de totál ledöbbentem
-
Attka85
tag
Csáó, rég láttalak!
Steamen regelsz, aztán go a PT fórumra, ott is regelsz, az lesz a játékbeli nicked, a PT-s profilon kérsz password resetet, azt elküldik emailre, ott linkre katt, jelszót beírod, kb ennyi, steamről letölt, kb 3 perc és mehet
Gyere, mert jó, már majdnem olyan, mint régen, remélem még meccselünk jókat, akár egy csapatban -
buvez
tag
miért nem lehet csak simán letölteni egy x oldalról? mi ez a steames faszság?
-
Attka85
tag
Heh jah hexannal mentem billel sphynxen de úgy csúsztam, mintha jégen mennék :p
Hát éppen reinstall van nálam, talán megoldódik...
Steamben sem talál SEMMI kormányt... hátnemértem... -
Bekő Tóni
tag
válasz
Attka85 #29053 üzenetére
Akkor most lealacsonyodtok a mi billentyűs szintünkre... ahol legyőzünk a rutinunkkal.
Kormányhoz: amit válaszul irogatnak neked a fórumon (Steamben forced off-ra állítása az inputnak) az nekem megoldotta a gondot a zárt béta alatt (ott is steamen keresztül ment a játék)
-
Attka85
tag
Ehhh.... nincs kormánytámogatás... semmire nem reagál... ráadásul hiába állítgatom, nem csinál semmit a chatpanel, trunk, nitro gombokra sem... Írok fórumra
-
Attka85
tag
Igen Steamen tölthető, bár nem minden lett meg, amit ígértek, még jönni fognak dolgok(pana, vette, rello) kb 15-600 ft 2 hétre egy csaj, szóval ha nyomatjátok, van időtök, érdemes beruházni, én holnap veszem őket, termelem a dellát a 3 csúcsgépre :d
-
Karibaba
aktív tag
https://steamdb.info/app/1112400/history/
megy a játék!!!!!
-
Attka85
tag
Addig is pCars megy, most caterham 300 és z4 gt3 van porondon, azzal izmozok
-
Attka85
tag
Hehe jahh függünk már' megin'
Hát én nem wangázok, veszek csajokat, aztán driftelek mind állataz jobban ad, pláne, ha ismered a bugot(ha még meglesz)
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Karibaba #29044 üzenetére
Függők lettünk megint, mi?
Ja, lelőtték az open betát, már múlt vasárnapra írta hogy vége lsz, de késett 2 napot vele.
Szóval ez ennyi volt, lehet lepucolni a programot a gépről, biztosra menni, hogy majd a Steam-ről letöltött verzióval ne akadjon össze, vagy hogy véletlenül se a régit akarjuk elindítani.
Szerintem Dec. 20 se lesz tartható ahogy olvasom a főnök bejegyzéseit.Az biztos hogy a Harpoonig jönnek még vissza autók, készüljetek egyoldalnyi (játébeli) jelszavas Wangan room-ra a release utáni napokban.
-
Karibaba
aktív tag
Most már 3 napja nem megy a szerver ?
-
Attka85
tag
https://steamcommunity.com/games/1112400/announcements/detail/3724971346859410280 Az új céldátum dec. 20.
-
Karibaba
aktív tag
PH-s tagok PT-s nickjei
-
Karibaba
aktív tag
Ja a Mátrix74 az én lennék ha esetleg valaki nem tudja!
Jó lenne ha valaki egy listát csinálna mint anno, hogy kinek mi a neve!
Itt és a játékban! -
Attka85
tag
Szimesként próbálom szokni az árkádot, bill + pedál kombóval gyakorlom, kezdek ráérezni, de nem érzem úgy, mint a szimet, remélem beindul hamarosan az árkád mellett az is, mert siralmasan kevesen szimeznek, 1 szoba 2 fő, vagy senki. Sajnos későn tudok játszani, este 6-7 körül van rá időm, a gyerek 7-8 körül alszik és zavaróan hangos a kormány, ezért billel kell nyomnom, emiatt árkádban megyek, de ha tud valaki emberi áron minőségi t300-as thrustmastert, (mert az szíjas és nagyon komoly) az légyszi dobjon egy pü-t, nem rossz a dfgt se, de hangos. 100ezer alatt lenne jó.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
[HUN]Dani #29035 üzenetére
90 fokos vagy szűkebb kanyarokkal tarkított pályákon még billentyűvel is meg lehet fogni a nyomit. San Frisco, Serpentine rázós útra vezető verziói, szögletesebb Tokio pályák stb.
Viszont ahol sokáig ki kell tartani a kormányt -California drift, Serpentine sima aszfalt, német pályák, Mud- ott a kormányával közel verhetetlen.
(Igen, nyominak neveztem, mert ki nem szállna abból a k*rva Lionból mondjuk egy Wizzbe vagy Corusba hogy valami challenge is legyen az ő részéről. Még akkor se amikor sorban 10+ versenyt megnyert már)
Más: ha valaki emlékszik, a Python Creek-es (sivatagos bánya, gát) pályákon 2009-ben is csak offroad kocsikkal lehetett menni?
-
-
Karibaba
aktív tag
Tegnap sikerült bejutnom, 27 futam 17 et megnyertem😁
-
Nagus
senior tag
Ebben a verzióban vajon benne van a TA Dominator és a THunder, valamint a 8 alakú pálya és a párja?
-
Karibaba
aktív tag
Köszönöm, próbálók rájönni mi lehet a probléma lehet a frissítéssel lesz a gond!
-
-
Nagus
senior tag
Eljutottam a TA Rookie szintig mentem is pár versenyt. Hatalmas élmény volt újra, és nehezebb az íven tartás, mint arra emlékeztem. Megvaolt az első fekete zászlóm is, mentem a pitbe és direkt hagytam helyet az előttem lévőre kis motorfékkel. Erre satufékezik pedig a mérőpont még nagyon messze volt és meg bele.
Oh... -
Karibaba
aktív tag
Valakinek van ötlete miért nem indul a játék, csak annyit ír hogy kompatibilitási probléma!
Amit a fórumon írtak mindent kipróbáltam!
lehet hogy windows 7 et kellene felraknom? Most win 10 van! -
Nagus
senior tag
válasz
Bekő Tóni #29025 üzenetére
2011-ben amikor kezdtem játszani a Heattel már benne volt az analóg sebesség, fordulatszám, és üzemanyag szintjelző. Milyen korábbit?
Amikor kezdtem már volt free road stadionnal a közepén... de nem is erről van szó. A kocsi tuningolhatósága/beállítása pl jóval 2011 után került be a Heatbe és az fura módon benne van. -
Bekő Tóni
tag
Arra gondolsz hogy ilyen stilizáltabb, fémkeretes utánzatú a HUD, a műszerek? Az szerintem később került bele a játékba.
Egy korábbi változatát támasztották fel a játéknak (Fiona build) ahol ilyen digitálisabb stílusúak voltak még a kijelzők, megváltoztatni tudtommal nem lehetett -most se lehet. -
Nagus
senior tag
Tudja valaki hogyan lehet átállítani a sebesség, fordulatszám mérő részt digitálisról analógra? TA alatt nekem az jobban feküdne, jobban látom az üzemanyagszintet analógba, ahhoz vagyok szokva.
-
Attka85
tag
Yeee! Open beta letöltve, telepítve, ugrásra kész
Fórumra regelve(csak steames profillal engedett) Viszont: a játék nem enged be a steames nick+pass kombóval... más meg ugye nincs, mert steammel lehet regelni...
Aki bétázik közületek, hogyan jut be? Biztos én baxok el valamit, vagy csak reggel van még, talán túlságosan rá vagyok indulva, de jó lenne nosztalgiázni már ma, meg szerezni sok xp-t
-
[HUN]Dani
őstag
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Attka85 #29019 üzenetére
Persze csúszás van, a kommüniké az hogy majd jön, ha kész.
(mi bétások is várjuk már az egész végét, mert pl. most így hazaérkezvén, kávéval a gép előtt felugrottam megnézni mizújság- hát össz -vissz. 6 játékos volt fent
Péntek este ez persze felmegy majd 20-30-ra, ami még mindig kevés és nyugtalanító ha tudjuk hogy több százan támogatták a projectet) -
Bekő Tóni
tag
Jack az imént kicsit ránk borította a bankot: instant level 52 és 50 millió RP, CP.
Most mindenki tesztel mindent . a többség Morellokkal farmol Wanganon a maradék 47-48 millára - tipikus
Ez azt is jelenti hogy közel a vég, a zárt béta vége és a tervek szerint jövő pénteken RESET a bétásoknak és tiszta lappal ugyanonnan indulhat MINDENKI.... -
Attka85
tag
Igen, persze, imádom a kisfiamat, csak már alig láttam és összeakadtak az ujjaim a billnetyűzeten
-
Attka85
tag
Szia Mindenki! Ma valamiért jött egy érzés, hogy nézzek meg egy nosztalgia-PT videót, rákerestem és láttam, hogy újra jön!!! Alig hittem, de látom ez a valóság, tök jó, Steamen már betettem kívánságkosárba
Youtube-os videók alá tettem is be linkkel a hírt, szórom a magot, talán lesz olyan jó, mint régen, csak sajnos azóta apuci lettem, napi max 2 óra szabadidővel
-
[HUN]Dani
őstag
Tegnap sikerült nagy nehézségek árán bejutni closed betára, bár jövőhéten elvileg jön a mindenki számára elérhető tesztszerver is.
Vannak hiányosságok a shopban főleg meg pár térkép is hiányzik szerintem. Ha minden igaz az egykori licenszelt autók már játéknéven fognak futni és talán rp-ért is megvehetők lesznek, de ez majd kiderül.
Sikerült az egyik serpentine pályán egy world recordot futni amiért közel 240.000 rp lett volna a jutalom. Ki is írta a verseny végén aztán nagy nullát kaptam belőle, pedig jó lett volna kimaxolni a liont meg venni valami másik autót.
Rengeteg a jó játékos egyébként vagy csak az én tudásom ilyen gyenge a sok teljesen másik autós játék miatt, de így is sikerült 18/12 győzelmet elérni. Alig várom a beta végét, hogy élesbe mehessen végre. Sajna ugyanakkor a játékidőm koránt sem annyi, mint régen. Szerencse ha jut rá napi 2 óra
Mikor régen játszottam akkor még csak egy kamasz gyerek voltam. Azóta házas vagyok és boldog apuka.. hihetetlen
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Karibaba #29009 üzenetére
Még csak a tesztfázis megy. Azok tudnak tesztelni akik beleadtak a 10k dollárba azt hiszem, illetve a különböző közösségi oldalakon - facebook, discord - osztanak kódokat, de szinte lehetetlen elcsípni egyet is annyira rá vannak függve az emberek.
Szerintem 1-2 hét aztán indul élesbe az egész.
-
JetiRulez
őstag
Én is szeretnék játszani vele időnként, csak sajnos már nem iskolás vagyok. Nagyon ki vagyok élezve szabadidő tekintetében.
-
Nagus
senior tag
Hű bakker várom már. Nagyon jó TA ovál versenyeket mentem annó, a legtöbb 100% fair play volt. Azóta sem találtam ezt meg semelyik másik játékban, remélem a közösség hozza ugyan ezt a régi szintet.
-
bix-
tag
Most, hogy végre úgy tűnik, nyélbe ütik az üzletet, adott a kérdés: ki fog újra játszani PT-vel? Én tuti megyek, de a csak a beta után (nem lettem támogató végül).
-
bix-
tag
Részvétem! Mindig felfoghatatlan az ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Robogó, kismotor
- EA Sports WRC '23
- Óra topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS X570 Plus - Ryzen 7 5800X - ROG Strix RTX 3090 - 32GB DDR4 - 2TB m2 SSD - Noctua NH-D15S Black
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest