Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
laszlohu
addikt
Sziasztok!
A Level-R nevű játékkal kapcsolatban
2 témával kapcsolatban szeretnék írni, amely közül az egyiket továbbítottam az INVICTUS supporthoz is.1. Téma : a Szerver :
A szerverrel kapcsolatban 2 db levelet írtam az INVICTUS support-hoz, ami közül egyet orvosoltak.
Gyenge számítógépem van, közepes sebességű internet, és gyenge router.
Röviden : Azt jelentettem be , hogy állandóan kiléptet a szerver játék közben. És rögtön egy Pozitívum: rá egy hétre kijavították, viszont, a másik , amit bejelentettem az volt,
hogy :
Ha 6, v. 7, v. 8 játékos játszik TCTF , vagy RTF módban akkor véletlenszerűen kiléptet továbbra is ( Főleg ,ha sokan vannak a szerveren ).
Negatívum : Ezt nem javították ki.2. Téma : Az Irányítás
SIM módban szoktam játszani.
Az Arcade móddal nem is foglalkoznék, mivel engem hidegen hagy, hogy milyen ( rossz ), kivéve EXPLORER módban.SIM móddal kapcsolatban az lenne a javaslatom :
Két féle irányítási módban lehet EXPLORER módban játszani : Arcade , v. Simulation mód
Nagyon jól sikerült szerintem az EXPLORER mód Arcade módja, amit szerintem
egy az egyben át lehetne ültetni más módok Sim módja helyett, amit más úgy nevezett el, az arcade és sim mód keresztezéséből simcade.
Magyarul, ha kiválasztjuk pl.: TCTF módban a Sim módot, Azzal úgy irányíthatjuk autónkat, mintha EXPLORER módban arcade módban játszanánk.
Új hozzászólás Aktív témák

- Trollok komolyan
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- PlayStation 5
- PlayStation 4
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gumi és felni topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PayPal
- További aktív témák...
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Keresünk dokkolókat
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Bontatlan! Samsung Galaxy A56 8/256 GB Awesome Lightgray 2 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest